Şimdi Ara

Direksiyon doğrusalsızlığı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
19.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayar tam olarak ne işe yarıyor bir açıklayabilirmisiniz?İnternette araştırdım birşey bulamadım,oyun içinde de kurcaladım fakat belirgin bir farklılık hissedemedim bir türlü.Çok merak ettim bir açıklarsanız sevinirim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Hocam bende o şekilde anladım,ikimizde yanılıyor olamayız heralde o işe yarıyor bu ayar

Gözle bir fark hissedemedim ancak "doğrusalsızlık" kelimesinden bu anlam çıkıyor.

Alıntıları Göster
    direksiyonun kavrama noktası. ne kadar yükseltirsen, direksiyon virajlarda daha yavaş hareket eder ve daha sağlam döner. kavrama noktasını geçtiğin an normal hale gelir. anlayana..
    Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Doğrusalsızlığı

Euro Truck Simulator 2'de (ETS 2), direksiyon doğrusalsızlığı, direksiyon simidini çevirme hızınızla aracın dönüş hızının orantılı olmaması durumudur. Bu durum, düşük hızlarda aracın aşırı dönmesine ve yüksek hızlarda yetersiz dönmesine neden olabilir.

Direksiyon doğrusalsızlığı, ETS 2 oyununda yaygın bir sorun değildir, ancak bazı oyuncular bunu fark edebilir. Bu sorun, özellikle gerçekçi bir sürüş deneyimi arayanlar için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, direksiyon doğrusalsızlığını gidermenize yardımcı olacak birkaç yol vardır.

ETS 2'de direksiyon doğrusalsızlığını gidermenin bir yolu, oyun ayarlarındaki "Direksiyon Doğrusallığı" seçeneğini etkinleştirmektir. Bu seçenek, direksiyon simidini çevirme hızınızla aracın dönüş hızını daha orantılı hale getirecektir.

Direksiyon doğrusalsızlığını gidermenin bir başka yolu da direksiyon simidinizin hassasiyet ayarlarını değiştirmektir. Bunu yapmak için oyun ayarlarındaki "Hassasiyet" seçeneğini kullanabilirsiniz. Hassasiyeti düşürmek, direksiyon simidini çevirmek için daha fazla güç gerektirecek ve bu da aşırı dönüşü azaltabilir.

Son olarak, direksiyon doğrusalsızlığını gidermenin bir başka yolu da bir üçüncü taraf yazılımı kullanmaktır. Birkaç farklı yazılım programı, ETS 2'deki direksiyon doğrusalsızlığını gidermek için kullanılabilir. Bu programlar, oyun ayarlarını değiştirmenize veya oyun motoruna ek özellikler eklemenize olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de tam anlayamadım ama şöyle sanırsam:

Doğrusalsızlık arttıkça direksiyonun otomatik olarak merkeze sabitlenme süresi de artıyor.
  • Hocam bende o şekilde anladım,ikimizde yanılıyor olamayız heralde o işe yarıyor bu ayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

Hocam bende o şekilde anladım,ikimizde yanılıyor olamayız heralde o işe yarıyor bu ayar

Gözle bir fark hissedemedim ancak "doğrusalsızlık" kelimesinden bu anlam çıkıyor.
  • direksiyonun kavrama noktası. ne kadar yükseltirsen, direksiyon virajlarda daha yavaş hareket eder ve daha sağlam döner. kavrama noktasını geçtiğin an normal hale gelir. anlayana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.