Şimdi Ara

Direksiyon dersi verilecek alan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbulda direksiyon dersi verilecek alan varmı ? ( Konuyu açıcak daha uygun biyer bulamadım)

Trafiğe kapalı olmasını istiyorum olabilecek tehlikelere karşı. Hem büyük hemde dönemeçli biyer olması iyi olur. Sürücü kurslarının kullandıgı biyer yokmu hiç ? Ben aradım fakat bulamadım.

Sizin gittiginiz yada bildiginiz yerleri paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ...

• Bakırköy Cumartesi pazarının bulunduğu alanda direksiyon dersleri veriliyordu ama orada nasıl veriyorlar ya da nasıl giriş yapıyorlar bilemiyorum
  • Trafiğe kapalı değil fakat nispeten daha nadir araç geçer mesela ayazağa cendere yolu istediğiniz özelliklere sahiptir hatta birçok sürcü kursu orayı kullanır. Bir yer daha önereceğim , istinyede maxinn arka tarafında boş bir arazi var borusan bmw leri orda test ettririyor genelde kimse olmuyor dur kalk vites gibi pratikler için uygun oalbilir. : )
  • Avrupa yakası Atatürk Havalimanı karşısında CNR fuar alanı var. Fuarın arka tarafı (e5'e bakan bölümü) bomboş ve oldukça büyük bir park alanı.. Orası oldukça uygun.

Bunun dışında Atatürk Olimpiyat Stadı otoparkıda tercih edilecek bölgeler arasında

• aslında böyle biyer banada ankarada lazım, trafik olmaması şartı ile yalnız çocuğa gösterecem biraz
  • bakırköy adliye sarayının önundeki kocaman alanda öğrenmiştim zamanında.
    yanlız her 50 mt de bir tümsek koymuslar :) arabasına guvenmiyen yada kıyamayan gitmesin :)
  • başlıktan direksiyon dersi veriyorum almak isteyen varmı gibi anlaşılıyo . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kilyos, Zekeriya koy, Bahcekoy-Kemerburgaz, cendere yollari gordugum kadari ile nispeten trafigin az oldugu yerler. Hic bir yere gidemessenizde aksam saat 23:00 den sonra ve sabah cok erken kalkarakda bulundugunuz yerde 1-2 saat calisma yaparak hafif ten hafiften trafige girin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

başlıktan direksiyon dersi veriyorum almak isteyen varmı gibi anlaşılıyo . . .

ben de öyle anladım..
  • Ben eşime öğretirken CNR Fuar alanı içini ve (Pazar günleri) bir kaç sanayi sitesini kullanmıştık. CNR'de arazi dümdüz ve çok boş-geniş bir alan olduğu için bence aşırı kolay bir parkur. İkitelli civarındaki sanayi siteleri ise bol sokaklı ve yer yer yokuşlu olduğu için ideal bence.

Ya da Pazar sabahları ibibikler ötmeden heryer parkur...
  • merhaba arkadaşlar hafta sonu arkadaşıma direksiyon dersi vericem ehliyetini aldı ama araca alışması lazım bu yüzden avrupa yakasında önerebileceğiniz bi yer varmı,

teşekkürler

(konu hort :D)
  • Olmammi

Yenikapi miting alani aksam bombos. Hep acemi suruculer vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Olmammi

Yenikapi miting alani aksam bombos. Hep acemi suruculer vardir

Evet orasida olabilir, kagithane civari varsa daha makbule gecer

• Kağıthanede hasbahçe yolu var. Bütün acemiler orda olur.
    Ha bide cendere yolu var orasıda çok uygun olur.

Bana babam orda öğretti, allah izin verirse bende oğluma burda öğretcem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: U.C.Y

Kağıthanede hasbahçe yolu var. Bütün acemiler orda olur.
    Ha bide cendere yolu var orasıda çok uygun olur.

Bana babam orda öğretti, allah izin verirse bende oğluma burda öğretcem :)

Insallah hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.