Bildirim
Direk setup ile format atılır mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olur ama bu temiz kurulum olmaz. Yani eksik dosyalar tamamlanır. Ayralarına dokunulmaz. Dosyaların olduğu yerde durur. Virüs varsa gitmez falan. Format için biosdan usb veya dvdyi ilk sıraya alıp sistemi bu aygıttan başlatmak ve sıfırdan kurulum yapmak lazım.. _____________________________ Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
Orijinal Windows 7 Home Premium 64bit İmajı
Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı -
Lenovo g710 kullanıyorum bilgisayarım şu an berbat durumda temiz bir format atmam lazım bios konusunu çok araştırdım dvd'den yükleme seçeneği çoğu videoda görünüyor ancak ben bios ayarlarıma girdiğimde dvd seçeneği yok üstte usb seçeneği var altında da 2 tane uzunca ingilizce yazılar yazıyor. Şu biosu bi halledebilsem... 1 haftadır bi başlayamadım şu formata _____________________________ -
usbye yazdım demişsin,onunla daha hızlı olur. boot menüye gelip usb belleği ilk sıraya al. f10 ile kaydet ve çık restartan sonra pc usbden başlayacak. _____________________________ Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı -
Bu kadar basit mi yani :D Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: m.kuslari
Bu kadar basit mi yani :D Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun
Cümlemizden Allah razı olsun. Evet,bu kadar basit. İnşallah bi aksilik çıkmaz.
http://www.formatatmak.com/kurulum/windows-resim/windows-7-format-atma-resimli-anlatim.html_____________________________ Bir mesaja cevap yazarken, sağ üstte cevap ya da alıntı seçeneğini kullan ki, o kişiye de bildirim olarak gitsin, yani cevap verdiğinden haberdar olsun..
Orijinal Windows 7 Home Basic 64bit İmajı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- check cable connection hatası çözümü
- salt okunur kaldırma
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- mouse çift tıklama sorunu nasıl çözülür
- monitör ışığı yanıp sönüyor görüntü yok
- mavi ekran hatası
- modem kurulumu
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mobil internet çekmiyor ne yapmalıyım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler