Şimdi Ara

Directx 12 Nvidia'ya pek yaramadı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
1
Favori
7.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

dx12'nin olayını görmek için henüz çok erken. Yüzde 80 pazar payına sahip bir bir Nvidia var ortada sırf dx12 mantle üzerinden geliştirildi AMD uçacak sanıyorsunuz ya bende buna tutuluyorum.

Bende sizin nvidia size her türlü kazığı atmasına rağmen savunuyorsunuz ya buna tutuluyorum

oyunlar öncekikle genelde ps4 de çıkıyor amd de gpu open var iken hali hazırda artık bundan sonra çıkacak oyunlar için dx 12 ve vulkan var iken ben sadece amd daha iyi performans vereceğini savunuyorum yeni apilerede öncü olan amd dir nvidia eli cebinde bekleyip biri bişi çıkarsada kullansak durumundalar adamlar teknoloji namına bişi yapmıyorlar resmen kndi gpu suna uygun bir yazılım oyun yapımcılarıyla bir anlaşma kendi kartının bile zorlandığı grafik bu grafiği göreceksen nvidia al ayakları bak oyun hediye ediyorum diyip 30 dolar daha fazla olan gpu satma girişimleri tabiki yuzde 80 pazar payına sahip olursun nvidia aga borumu para saydım bak reklamları var diyip alan da reklam yaparsa tabiki bu pazar yuzdesini yakalar millet soguslendiğinin farkınada varmak istmiyor ben bunuda anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: SZR_CLN

quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

nVIDIA trollü 4GB diye satılıp 3.5GB çıkan kartların nVIDIA olduğunu bilmiyor heralde... yazık yav...

Aynı kartların gerı toplandıgını ve 4gb lık versıyonlarının cıktıgını bılıyoruz mesela ? Onun dısında 7850 yı boyayıpda r serısı dıye satan amd yı unutmadık. ? Degılmı amd fanboyları ?

o r serilerinden biri 280x ilk çıktığı zamanlarda gtx 770 e denk hatta bazen gerisinde bile kalıyordu ben ikisi arasında kararsızdım 770 in fiyatı 280x e göre oldukça fazlaydı bende neden daha fazla vereyim dedim ve 280x aldım iyikide almışım şuanda gtx 770 in esamesi okunmuyor performansı 280x in çok gerisinde bu kazıklanma degilde nedir açıklarmısın amd den yana tercihimi kullandıgım için şanslıyım bence

Aynen oyle gtx770 r9 280x ten daha pahaliydi ve performansi daha iyiydi. Simdi bakiyorsun gtx770 tablolarda cikmiyor.

Amma velakin bir amd kullanicisi olarak bir yandan da gtx960 gerçeği var. R9 280x ve gtx960 arasinda simdi bakiyorsun biri 150W biri 250W fark 5fps. gtx 960 ilk ciktiginda da esamesi okunmayan bir kartti ama r9 280x ile yarisir oldu ki o zamanlar r9 280x daha pahaliydi.

Yani senin anlayacagin bu mete han da hangi ekran karti var ogrenemicez yine.

gtx 960 ın karsısında r9 380 var ikisindede aynı oyunu aç ve güç tuketimlerine bak fark ne kadar okadarda uçuk değil ki zaten benchmar skorlarınada bakabilirsin fiyat farkı ise bariz ortada ben nvidianın oyun hediye edip kart sattıktan sonra hediye bittikten sonra fiyat dusurdugunu cok iyi bilirim ama amd ne yapıyor dx 12 deneyimle diye yanında dx 12 oyun hediye ediyor ve fiyat artmıyor ortada pazarlama taktiği var ama nvidia gbi üstüne bindirme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kilavuzgursel

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Alıntıları Göster
  • Ben şahsen umudumu sağlam bir ban geleceğine bağlıyorum. HD6870 etmeyecek kartları nasıl bu kadar coşkuyla savunur birisi, neyine güvenir bu kadar acaba...
  • Önemli olan da locker oynamadan yapmak işte aslında locker da değil noobluk ya da camperlık yapmadan 2.0 yapmak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: SZR_CLN

quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

nVIDIA trollü 4GB diye satılıp 3.5GB çıkan kartların nVIDIA olduğunu bilmiyor heralde... yazık yav...

Aynı kartların gerı toplandıgını ve 4gb lık versıyonlarının cıktıgını bılıyoruz mesela ? Onun dısında 7850 yı boyayıpda r serısı dıye satan amd yı unutmadık. ? Degılmı amd fanboyları ?

o r serilerinden biri 280x ilk çıktığı zamanlarda gtx 770 e denk hatta bazen gerisinde bile kalıyordu ben ikisi arasında kararsızdım 770 in fiyatı 280x e göre oldukça fazlaydı bende neden daha fazla vereyim dedim ve 280x aldım iyikide almışım şuanda gtx 770 in esamesi okunmuyor performansı 280x in çok gerisinde bu kazıklanma degilde nedir açıklarmısın amd den yana tercihimi kullandıgım için şanslıyım bence

Aynen oyle gtx770 r9 280x ten daha pahaliydi ve performansi daha iyiydi. Simdi bakiyorsun gtx770 tablolarda cikmiyor.

Amma velakin bir amd kullanicisi olarak bir yandan da gtx960 gerçeği var. R9 280x ve gtx960 arasinda simdi bakiyorsun biri 150W biri 250W fark 5fps. gtx 960 ilk ciktiginda da esamesi okunmayan bir kartti ama r9 280x ile yarisir oldu ki o zamanlar r9 280x daha pahaliydi.

Yani senin anlayacagin bu mete han da hangi ekran karti var ogrenemicez yine.

Yanlışın var 960 ın en büyük eleştirisi fiyatıydı zaten 280x in gerisinde 280 bile karşısında durabilir ve 280x dende pahalıydı ayrıca.Bu güç tüketimi de ayrı bi reklam çabası zaten evet fark var ama misliyle abartılıyor ve insanlar buna kanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Ben şahsen umudumu sağlam bir ban geleceğine bağlıyorum. HD6870 etmeyecek kartları nasıl bu kadar coşkuyla savunur birisi, neyine güvenir bu kadar acaba...

Hala piskin piskin nasil konusabiliyorsun Meşe Can bir turlu anlam veremiyorum. Kendinde hd6870 ve apu sistem oldugu halde hayatinda 1 defa eline almadigin urun olan r9 290'i 970'e karsi coşkuyla! savunan sendin, Polaris HBM2 kullanacak diyip etrafta milletle cok iddiali sekilde kapisanda sendin, Fury'lerin performans anlaminda Nvidia'nin en guclu tek gpu sunu alt edecegini soyleyende sendin (sonradan gorduk ki 980'in ensesinde zar zor calisiyor) ve tum bunlar yetmiyormus gibi simdide Nvidia'nin DX12'de Asynchronous Compute'den dolayi her zaman kaybedecegini ve cop gpu'larla %80 kusur pazar payini Amd'ye kaptiracagini zannediyorsun ? Keske gpu pazarinda her 2 firmada esitlensede biz kullanicilar icin daha uygun fiyatta kartlar ciksa ama olur mu Meşe arkadasimiz Amd'nin %80-90 pazar paylarina ulasip tipki HD5000 serisinde kullanicilara vurdugu kirbactan tekrar tekrar tatmak istiyor! Ve Lisa Teyzesinin sirketini ölümüne savunuyor!

Meşe ağacında yetisen her derde şifa olan Meşe Palamudu (Pelit) adinda bir meyveside varmis senin icin oneririm:

Directx 12 Nvidia'ya pek yaramadı

Daha fazla bilgi:http://sifalibesinler.blogspot.com.tr/2014/02/bir-cok-hastalgn-sifas-mese-palamudu.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Ben şahsen umudumu sağlam bir ban geleceğine bağlıyorum. HD6870 etmeyecek kartları nasıl bu kadar coşkuyla savunur birisi, neyine güvenir bu kadar acaba...

Hala piskin piskin nasil konusabiliyorsun Meşe Can bir turlu anlam veremiyorum. Kendinde hd6870 ve apu sistem oldugu halde hayatinda 1 defa eline almadigin urun olan r9 290'i 970'e karsi coşkuyla! savunan sendin, Polaris HBM2 kullanacak diyip etrafta milletle cok iddiali sekilde kapisanda sendin, Fury'lerin performans anlaminda Nvidia'nin en guclu tek gpu sunu alt edecegini soyleyende sendin (sonradan gorduk ki 980'in ensesinde zar zor calisiyor) ve tum bunlar yetmiyormus gibi simdide Nvidia'nin DX12'de Asynchronous Compute'den dolayi her zaman kaybedecegini ve cop gpu'larla %80 kusur pazar payini Amd'ye kaptiracagini zannediyorsun ? Keske gpu pazarinda her 2 firmada esitlensede biz kullanicilar icin daha uygun fiyatta kartlar ciksa ama olur mu Meşe arkadasimiz Amd'nin %80-90 pazar paylarina ulasip tipki HD5000 serisinde kullanicilara vurdugu kirbactan tekrar tekrar tatmak istiyor! Ve Lisa Teyzesinin sirketini ölümüne savunuyor!

Meşe ağacında yetisen her derde şifa olan Meşe Palamudu (Pelit) adinda bir meyveside varmis senin icin oneririm:

Daha fazla bilgi:http://sifalibesinler.blogspot.com.tr/2014/02/bir-cok-hastalgn-sifas-mese-palamudu.html

Sen istersen biyolojiyi bana bırak da nerede ve ne zaman Polaris HBM2 ile gelecek demişim onu bir göster hele. Ben bulamıyorum ve şahsen hakaret ettiğin gibi bir de senin iftira atma seviyesizliğine bağlıyorum. Evet, yanıt alabilecek miyim bana çamur atıp atmadığına dair?

• quote:

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gecen gun daha da rezil oluyorsun be Meşe.. Polaris'i HBM veya HBM2 ile gelecek demen onemli degil burdaki onemli nokta millete elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi atarlanman, iddiali konusman ve tum bunlara ragmen;

quote:

Kaynak: "wccf." İki kere düşünürdüm ben o siteyi alıntılamadan önce.

gibi yorumlarda bulunup kaynak begenmemen. Bak surda ihtimal falanda birakmamissin.. Polaris, HBM ile gelmeyecek deniliyor senin dedigine bakalim:

quote:

Şu kısmı gözümden kaçmış da yanıtlayamamışım, çok istirham ederim. Yanıtım: komple yalan. HBM olucakmış Polaris 10(daha büyük olan 232mm² çip modeli ).

Gelelim HBM2'ye surda Polaris aleyhine 3. ceyrekte baslayacagini soylemissin ama simdi topu HBM2 olacak Vega mimarisine cevirirsin kesin.

quote:

HBM2 üretimi üçüncü çeyrekte başlıyor SK Hynix tesislerinde. Micron'da ise, Gddr5X üretimi vadesinden önce başlamış gözüküyor. Yazı mazı kalmadı, çoktan müşterilerine ulaşmaya başlamış.

Demek ki neymis ? Ortada kesin kaynak yokken; ''bu boyle olacak, onu ben soyle duydum..'' gibi ithaflarda bulunmayacakmissin. Simdi o cok savundugun Polaris, Gddr5 ve Gddr5x bellekleriyle gelecek seninde millete attigin camurlar tekrar geri gelip yuzune yapisacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 2 Nisan 2016; 13:56:58 >

• 2006 da neyse aynen devam ediyor forumun ekran kartı sekmesi yazık birileri maaşa bağlasa bari bu tipleri
  • quote:

Her gecen gun daha da rezil oluyorsun be Meşe.. Polaris'i HBM veya HBM2 ile gelecek demen onemli degil burdaki onemli nokta millete elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi atarlanman, iddiali konusman ve tum bunlara ragmen;

quote:

gibi yorumlarda bulunup kaynak begenmemen. Bak surda ihtimal falanda birakmamissin.. Polaris, HBM ile gelmeyecek deniliyor senin dedigine bakalim:

quote:

Şu kısmı gözümden kaçmış da yanıtlayamamışım, çok istirham ederim. Yanıtım: komple yalan. HBM olucakmış Polaris 10(daha büyük olan 232mm² çip modeli ).

Gelelim HBM2'ye surda Polaris aleyhine 3. ceyrekte baslayacagini soylemissin ama simdi topu HBM2 olacak Vega mimarisine cevirirsin kesin.

quote:

HBM2 üretimi üçüncü çeyrekte başlıyor SK Hynix tesislerinde. Micron'da ise, Gddr5X üretimi vadesinden önce başlamış gözüküyor. Yazı mazı kalmadı, çoktan müşterilerine ulaşmaya başlamış.

Sen HBM2 diyordun, şimdi hangi başlıktan alıntı yaptığını göster de insanlar Zen için mi HBM2 demişim, Polaris için mi HBM demişim görsün, olur mu? Bir kere de demedim üstelik. Bir daha da utanmadan iftira atmazsan çok yerinde bir davranış olur.
    Hynix HBM2 belleği üretmeyecek mi sanki? Hepsini Samsung, hepsini Nvidia mı değerlendirecek? İlginç bir sıkıntı sizinki. Hynix çalışmış o kadar, hiç adı bile olmayacak beklentili bir hayranlık, nasıl bir rüyaysa artık... ya tutarsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 2 Nisan 2016; 14:03:45 >

• quote:

quote:

Her gecen gun daha da rezil oluyorsun be Meşe.. Polaris'i HBM veya HBM2 ile gelecek demen onemli degil burdaki onemli nokta millete elinden oyuncagi alinmis cocuk gibi atarlanman, iddiali konusman ve tum bunlara ragmen;

quote:

quote:

quote:

Sen HMB2 diyordun, şimdi hangi başlıktan alıntı yaptığını göster de insanlar Zen için mi HBM2 demişim, Polaris için mi HBM demişim görsün, olur mu? Bir kere de demedim üstelik. Bir daha da utanmadan iftira atmazsan çok yerinde bir davranış olur.
    Hynix HBM2 belleği üretmeyecek mi sanki? Hepsini Samsung, hepsini Nvidia mı değerlendirecek? İlginç bir sıkıntı sizinki. Hynix çalışmış o kadar, hiç adı bile olmayacak beklentili bir hayranlık, nasıl bir rüyaysa artık... ya tutarsa!

Tabikide forumdaki insanlar senin Polaris icin bu ifadeleri 1-2 hafta once kullandigini gorsun Zen'i falan karistirma ya da SK Hynix'i konumuz Polaris'in HBM2 dedikodusu bende sana dediklerini hatta milletle nasil atar, gider icinde oldugunu hatirlatiyorum.

buyrun konunuz:

http://forum.donanimhaber.com/m_115556068//tm.htm#115556068

Ayrica, baska bir arkadas Twitter'dan HBM olmayacagina dair kanit gosterse bile:

quote:

HBM olmadığını nereden çıkarıyorsun?

Gibisinden saka gibi cevaplar veriyorsun, sana tek bir sey sormak istiyorum: milleti bu kadar gaza getirecek kaynagini hangi siteden aldin ? Yoksa Amd yorganina sıkıca sarilip ruyanda mi gordun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 2 Nisan 2016; 14:13:14 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen HMB2 diyordun, şimdi hangi başlıktan alıntı yaptığını göster de insanlar Zen için mi HBM2 demişim, Polaris için mi HBM demişim görsün, olur mu? Bir kere de demedim üstelik. Bir daha da utanmadan iftira atmazsan çok yerinde bir davranış olur.

Tabikide forumdaki insanlar senin Polaris icin bu ifadeleri 1-2 hafta once kullandigini gorsun Zen'i falan karistirma ya da SK Hynix'i konumuz Polaris'in HBM2 dedikodusu bende sana dediklerini hatta milletle nasil atar, gider icinde oldugunu hatirlatiyorum.

buyrun konunuz:

http://forum.donanimhaber.com/m_115556068//tm.htm#115556068

Ayrica, baska bir arkadas Twitter'dan HBM olmayacagina dair kanit gosterse bile:

quote:

HBM olmadığını nereden çıkarıyorsun?

Gibisinden saka gibi cevaplar veriyorsun, sana tek bir sey sormak istiyorum: milleti bu kadar gaza getirecek kaynagini hangi siteden aldin ? Yoksa Amd yorganina sıkıca sarilip ruyanda mi gordun ?

Hâ, kendin inanman yetmiyor, bir de herkesi kendine inandırman gerekiyor!
    Doğru ya da yanlış, en azından 2016'nın ilk ayında Pascal'ın HBM2 ile çıkacağına inanan ben değildim. Hadi bakalım, hayırlısı!

• Meşe seninle saatlerce tartisabilirim, zamaninda millete attigin kaziklari yuzune teker teker carpmak hosuma gidiyor. Bu mesajini benim icin kullandiysan tipki benim sana sundugum dokumanlar gibi bende dokuman istiyorum..

quote:

''2016'nın ilk ayında Pascal'ın HBM2 ile çıkacağına inanan ben değildim.''
  • quote:

Meşe seninle saatlerce tartisabilirim, zamaninda millete attigin kaziklari yuzune teker teker carpmak hosuma gidiyor. Bu mesajini benim icin kullandiysan tipki benim sana sundugum dokumanlar gibi bende dokuman istiyorum..

quote:

''2016'nın ilk ayında Pascal'ın HBM2 ile çıkacağına inanan ben değildim.''

Ben sen miydin dedim?[Kaynak]
    Sen bana hala nerede HBM2 ile Polaris'i ilişkilendirdiğimi sunup attığın çamuru temize çıkarabilmiş değilsin.

• quote:

quote:

quote:

Sen istersen biyolojiyi bana bırak da nerede ve ne zaman Polaris HBM2 ile gelecek demişim onu bir göster hele. Ben bulamıyorum ve şahsen hakaret ettiğin gibi bir de senin iftira atma seviyesizliğine bağlıyorum. Evet, yanıt alabilecek miyim bana çamur atıp atmadığına dair?

Demek istemiyorum ama OHAAAA! diyorum. Arkadaş nasıl bi şizofrene bağladıysan baya baya Polaris HBM2 ile gelecek demedim diyorsun. Ciddi ciddi şoka giriyorum. HAyır tartıştığın adam ben olmasam neyse diyeceğim ama olm bendim la o Adam demedim diyor yok artık

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.