Şimdi Ara

Directx 12 Nvidia'ya pek yaramadı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
1
Favori
7.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nVIDIA trollü 4GB diye satılıp 3.5GB çıkan kartların nVIDIA olduğunu bilmiyor heralde... yazık yav...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    gariban kartlariyla işim yok kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu yorumları bomba.Şu konudakileri gerçek hayatta karşı karşıya geçirsek mahalle kavgasına döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • kişisel görüşüm amd gerçekten fiyat performans olarak daha fazlasını veriyor. amd de kullanıyorum nvidia da sürücü problemi yaşamadım genel olarak yinede nvidia sürücüleri daha stabil geldi dediğim gibi şahsi görüşüm bir de bu işin linux kullanıcı kısmı var daha stabil sürücüler sunuyor nvidia bunun aksini söylemek yanlış olur.
    hangisi bütçeme uygun olursa bende onu alır kullanırım.
    sen fanboysun o fanboy olarak değerlendirmek yanlış olur. herkesin kendi kullandığı ürünü kıymetlidir.
    buna tarafsız olarak bakanlar zaten bu olaya genel olarak bulaşmazlar.
    testler ortada ama yine de alıp kullandıktan sonra karar vermek en mantıklısı tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

nVIDIA trollü 4GB diye satılıp 3.5GB çıkan kartların nVIDIA olduğunu bilmiyor heralde... yazık yav...

Aynı kartların gerı toplandıgını ve 4gb lık versıyonlarının cıktıgını bılıyoruz mesela ? Onun dısında 7850 yı boyayıpda r serısı dıye satan amd yı unutmadık. ? Degılmı amd fanboyları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

quote:

nVIDIA trollü 4GB diye satılıp 3.5GB çıkan kartların nVIDIA olduğunu bilmiyor heralde... yazık yav...

Aynı kartların gerı toplandıgını ve 4gb lık versıyonlarının cıktıgını bılıyoruz mesela ? Onun dısında 7850 yı boyayıpda r serısı dıye satan amd yı unutmadık. ? Degılmı amd fanboyları ?

Bu yorumu garantiye almam lazım silinmemeli.

Nvidia 3.5gb gtx 970 leri toplayıp yerine 4gb lık vermiş niye hiç söylemiyorsunuz bunu bilsem nvidia için tek laf etmezdim şuan pişmanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Nisan 2016; 22:01:32 >

• quote:

quote:

o r serilerinden biri 280x ilk çıktığı zamanlarda gtx 770 e denk hatta bazen gerisinde bile kalıyordu ben ikisi arasında kararsızdım 770 in fiyatı 280x e göre oldukça fazlaydı bende neden daha fazla vereyim dedim ve 280x aldım iyikide almışım şuanda gtx 770 in esamesi okunmuyor performansı 280x in çok gerisinde bu kazıklanma degilde nedir açıklarmısın amd den yana tercihimi kullandıgım için şanslıyım bence

• nVIDIA botu... 7850 dediğin karttan daha güçlü daha ucuz oldu ama + güncellendide... alan pişman olmadı ama GTX770 mi ne o ise silindi gitti...
  • amd ciler boşuna kendinizi hırpalıyorsunuz bırakın nvidiacılar keklensin yoksa amd bize acırmı biraz biti kanlansan kol saati gibi giydirir uyandırmayın nvidiacıları bırakın alsınlar adamlar he deyin biz garibanız deyin vs...
  • Bugün günlerden 23 Nisan heralde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Bugün günlerden 23 Nisan heralde!

Öyle olmasa senin burada ne işin var. Ya 1 Nisan ya 23 Nisan ki sen buralardasın
  • Niye sildin madem mesajını? Yeşil sazanlara bayram işte, ancak rüyanda görürsün Directx 12'yi.
    Hakikisi burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 2 Nisan 2016; 0:47:01 >

• konu savaş meydanı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SZR_CLN

quote:

quote:

o r serilerinden biri 280x ilk çıktığı zamanlarda gtx 770 e denk hatta bazen gerisinde bile kalıyordu ben ikisi arasında kararsızdım 770 in fiyatı 280x e göre oldukça fazlaydı bende neden daha fazla vereyim dedim ve 280x aldım iyikide almışım şuanda gtx 770 in esamesi okunmuyor performansı 280x in çok gerisinde bu kazıklanma degilde nedir açıklarmısın amd den yana tercihimi kullandıgım için şanslıyım bence

Aynen oyle gtx770 r9 280x ten daha pahaliydi ve performansi daha iyiydi. Simdi bakiyorsun gtx770 tablolarda cikmiyor.

Amma velakin bir amd kullanicisi olarak bir yandan da gtx960 gerçeği var. R9 280x ve gtx960 arasinda simdi bakiyorsun biri 150W biri 250W fark 5fps. gtx 960 ilk ciktiginda da esamesi okunmayan bir kartti ama r9 280x ile yarisir oldu ki o zamanlar r9 280x daha pahaliydi.

Yani senin anlayacagin bu mete han da hangi ekran karti var ogrenemicez yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 2 Nisan 2016; 0:58:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

quote:

Orijinalden alıntı: SZR_CLN

quote:

quote:

Aynen oyle gtx770 r9 280x ten daha pahaliydi ve performansi daha iyiydi. Simdi bakiyorsun gtx770 tablolarda cikmiyor.

Amma velakin bir amd kullanicisi olarak bir yandan da gtx960 gerçeği var. R9 280x ve gtx960 arasinda simdi bakiyorsun biri 150W biri 250W fark 5fps. gtx 960 ilk ciktiginda da esamesi okunmayan bir kartti ama r9 280x ile yarisir oldu ki o zamanlar r9 280x daha pahaliydi.

Yani senin anlayacagin bu Mete Can'da hangi ekran karti var ogrenemicez yine.

Sen önce ismimi doğru yaz, sonra talepte bulunursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

konu savaş meydanı olmuş.

Battlefield 5 e hazırlık.

• Kd ratiosu 2nin altı olanlar bf oynamasın. Bf hayat tarzıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 2 Nisan 2016; 2:21:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Kd ratiosu 2nin altı olanlar bf oynamasın. Bf hayat tarzıdır...

Çok yanlış bu cod değil bf.
    KD yi 2 yapmak için 7/24 metro locker takılmak bf değildir.

• bf4 öldü zaten her serverde rahat 3-5 hileci var klasik ea ve dice oyunları
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.