Şimdi Ara

Directx 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HD5830 ekran kartım var yeni aldım.Çokda memnunum.Bu ekran kartı Directx 11 destekliyor ama internette directx 11 sürücüsünü bulamıyorum.En son directx 9 sürücüsü var Nerden bulabilirim?Yoksa en son sürüm 9'mu?Eğer son sürüm 9 ise neden Directx11 teknolojisi kullanıyor bu zeki yapımcılar? 2 gündür manyak gibi Directx11 arıyorum

• Kartınız hayırlı olsun :) bildiğim kadarıyla sadece windows 7 altında dx 11 kullanablirsiniz.
  • Kullanmak için Windows 7 yüklü olması yeterli. Web'den ayrıca birşey yüklemek gerekmiyor.

Başlata dxdiag yazarak yüklü olan sürümü görebilirsin.
  • Teşekkürler arkadaşlar.manyak gibi directx11 arıyordum bende xp kullanıyorum şimdi w7'e geçelim o zaman
  • Win7 + son sürücü ile dx11 dahil bütün dx sürümlerini kullanabilirsin.dirt2 avp2 metro 2033 battleforge dx11 destekleyen oyunlardan bazıları.win7 şart
  • Arkadaşlar windows vista ya directx 11 yüklenmiyor mu?
  • Yapılır ama os modifiye işini baya ilerletmiş kişilerin zor yapabileceği bişey.Xp ye dx10 entegre etmeye çalışmışlardı oyunun ortasında takılıyordu.Kaldıki dx10da bişey yoktu dx11 çok yenilik var çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 30 Temmuz 2010; 18:45:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf 1 directx 12 kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla vistada dx 11 kullanılıyor.fakat win 7 çıktıktan sonra vista kullanan kalmadı.ya xp kullanmaya devam edenler var yada win 7 kullanılıyor.vista çöp tenekesine atıldı kullanıcılar tarafından
  • Vista için dx11 yaması var, onu kurmanız gerekiyor.
  • Win7 de var. Visa içi de yama ,güncelleme olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.