Şimdi Ara

Directx 10 Destekleyen Oyunlar ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Directx10 destekli bildiğiniz oyunları buraya yazarmısınız.oynayıp tadına varmak istiyorum.

Bildiklerim Crysisler ve asssasins creed.bunlardan başka neler var acaba??

Düzenleme :10 yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 11 Ağustos 2009; 1:28:38 >

• Kimse bilmiyor mu
  • Devil my Cry, strret fighter, bionic comando. birde ne tür dx 10 oyun istiyorsun arkadaşım.
  • Ne olursa aklınıza gelen her oyun olabilir.Peki aynı assassin creed deki gibi dx10 a özel exe den mi acıcam hepsinde?

Bu arada teşekkürler
  • Bilgisayarın vista ise, ayrıca dx 10 PC inde yüklü ise zaten nereye basarsan bas onun üzerinden oynayacaksın. Bu arada Prototype ta güzel oyundur. ben oynamadım ama görüntüleri çok hoşuma gitti. Zamanım olsa bakardım. Bayada tuttu
  • Anladım.Win7 kullanıyorum.Zaten dx10 ekstradan dx9 gibi yüklenen birşey değil dimi?win 7 11 de destekliyor ancak kart olmadığı için direk dx10 destekli olarak açarım değilmi?dx resmi koydum.dx 11
     Directx 10 Destekleyen Oyunlar ??
  • dx 10 u destekleyen ekran kartın varsa ki zaten sistemin destekliyor. Güncellemelerde zaten dx 10 kurar. Ayrıca oyunların içinden dx 9 ve 10 çıkıyor geçiş döneminde olduğumuzdan dolayı. zaten 1 defa kurduysan zaten destekleyen şeylerde kullanmış oluyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dx 11 istemeyen efsane oyunlar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Directx 10 destekleyen oyunların tam listesi

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_10_support
  • hMM tamam anladım teşekkürler ilginiz için.link süper oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.