Şimdi Ara

## DirectX 10.1 DirectX 10 Destekli Ekran Kartları İle Çalışmayacak? ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
12.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

bazı arkadaşların da dediği gibi...

Eğer Crysis dx 10.1 olarak gelirse ve de dx10 ekran kartları ile çalışmazsa evde gülmekten sandalyeden falan düşerim heralde...

Açıkçası çoooooooookkkktaaa tın !....

X1950 pro'yu,bugünün x850xt si olup,sm4.0 - sm 4.1 vs yüzünden splinter cell 12 gibi bir oyunu çalıştırmayana kadar sömüreceğim !

Ne zaman ki 150 dolara hd x 2xxx XT pro ultimate ya da 8800 gtx zultra gti xt super sonic plus gibi bi modelin fiyatı düşer,bizim içinde yeni sömürülecek kart fırsatı çıkmış demektir...

İşte bu dediğine tipik bilinçli kullanıcı profili deniyor.

Yeni birşey çıkınca hemen atlanmaması gerektiğini söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama anlatamadık.

Yeni PC alanlara hala X1950XT, 7900GT gibi kartlar öneriyorsun diye çemkiren arkadaşlara bir daha düşünmelerini öneririm.

Çünkü artık insanları kazıklamak adına teknoloji daha hızlı gelişiyor.

• Teknolojiyi 1 yıl geriden takip edin arkadaslar hic bir dezavantajı yok

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: Lazm_Track

bazı arkadaşların da dediği gibi...

Eğer Crysis dx 10.1 olarak gelirse ve de dx10 ekran kartları ile çalışmazsa evde gülmekten sandalyeden falan düşerim heralde...

Açıkçası çoooooooookkkktaaa tın !....

X1950 pro'yu,bugünün x850xt si olup,sm4.0 - sm 4.1 vs yüzünden splinter cell 12 gibi bir oyunu çalıştırmayana kadar sömüreceğim !

Ne zaman ki 150 dolara hd x 2xxx XT pro ultimate ya da 8800 gtx zultra gti xt super sonic plus gibi bi modelin fiyatı düşer,bizim içinde yeni sömürülecek kart fırsatı çıkmış demektir...

İşte bu dediğine tipik bilinçli kullanıcı profili deniyor.

Yeni birşey çıkınca hemen atlanmaması gerektiğini söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama anlatamadık.

Yeni PC alanlara hala X1950XT, 7900GT gibi kartlar öneriyorsun diye çemkiren arkadaşlara bir daha düşünmelerini öneririm.

Çünkü artık insanları kazıklamak adına teknoloji daha hızlı gelişiyor.

2 arkadaşıma da 10'üzerinden 9 veriyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

çok geçmiş olsun çok valla 2 el değil 1 elin parmağı akdar dx10 bırak oyun uygulama bile göremeden eskidi nv nin kartlar 10.1 ha ne diyim tekrar tekrar geçmiş olsun tonlarca para nv yi verip kalkındıranlara

Radeon'lar 10.1 desteği veriyor mu?

sen radeonu bırakta nv ye te ekim kasımda cıkardı şurda o kadar zaman ne yaptın dx10la? radeon dediğin daha haziranda cıktı cıktığındada en azından dx10la ilgili bişiler vardı

9700 Pro çıktığı zamanda Dx9 uygulama yoktu ama

• beyler takmayın kafanıza böle şeyleri ufak bi sürücü ile ve bios güncellemesiyle herşeyi yapar ati nvidia merak etmeyin okadar kart sattılar bunların tazminat davalarına paraları yetmez el mahkum yapacaklar bişi
  • bu kadar erken dx 10 ekran kartı almamak lazımdı bence dereleri görmeden paçayı sıvadı millet olacağı buydu. Bide millet ati ye kızıyodu niye bu kadar geç çıkartıyo diye dx10 kartları alın size dx10 kartı turşusunu kurarsınız belki.......
  • yaa birde hala dx9 u savunmayın siz dx10 oyunları dx9 formatında oynarsanız dx10.1 oyunlarıda dx10 formatında oynayacaklar siz dx9 kartlarla 1 1bucuk sene idare ederiz diyodunuz o zaman 2900xt ve 8800 serisi kart sahipler 2 2bucuk sene kullanırlar bence uzulmeye gerek yok zaten bunun yayılması uzun zaman alır en azından oyun bakımında cunku dx10 kartlar cıkalı 1 yıla yakın oldu hala oyun yok
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • DirectX 10.1 İçin DirectX 10 Uyumlu Mevcut Ekran Kartları Yeterli Değil!

SIGGRAPH grafik konferansı gerçekleştirildi ve bu esnada Microsoft yetkilileri DirectX 10.1 ile neler geleceği hakkında ipuçları iletti. DirectX 10′a bazı eklentiler katacak olan 10.1 sürümü Microsoft’un Windows Vista SP1 paketi içinde yer alacak. Ayrıca mevcut kartlar DirectX 10.1 ile uyumlu olmayacak. Demek oluyor ki, DirectX 10.1 terfisi için Windows Vista SP1 yüklemek ve DirectX 10.1 destekli ilerde çıkacak ekran kartlarından birini almak gerekecek!

Alıntı:PCkoloji.com
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

6600GT ile devam ,hiç şikayetim yok. 7-8ay sonra değiştirdiğimde 10ytl'ye de gitse gam yemem ,2 yıldan fazla kullandım çünkü daha ne olsun

al bendende o kadar ne mübarek kart ya hala dvm!
  • neden herkes nvıdıa kartlara yuklenmıs aynı sey 2900 ıcınde gecerlı ve dıger amd kartlar ıcınde ayrıca kımse parasını cope atmadı 10,1 le ufak tefek degısıklıkler gelecek ayrıca dh nın daha once yaptıgı bır habere dayanarak cogu ekran akrtıyla ılgılı olmayan degısıklıkler abartmaya gerek yok
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • ekran kartı tavsiyesi isteyenlere millet ne cevap yazıcak forumda çok merak ediyorum valla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coverdale -- 10 Ağustos 2007; 9:18:55 >

Orjinalden alıntı: coverdale

ekran kartı tavsiyesi isteyenlere millet ne cevap yazıcak forumda çok merak ediyorum valla .

ben yine 2900xt veya 8800 öneririm millet dx10 cıkıcağını duyduğunda ve cıktığında dx9 önermişti ben yinede performans kartlarını öneririm cunku bu kartlar bu kadar cabuk eskimez dx9 kartlar kac sene dayandı bence ust seviye bi kart alınırsa iyi olur
  • Tabiki bu seri Ekran kartları alanlar madur olmayacak, varmı böyle bişey? bi update ile, bios mios bişiler update ederek düzeltirler destek gelir yani... ama tabi en başından söylemiştim saldırmayın şu 8800 müş bilmemneymiş, daha DX10 oyunlara ÇOOOOKK var diye..

gittim aldım 1950 pro extreem imi, DX10 lar yeni çıkmıştı o zaman, çatır çatır oynuyorum çok da az para verdim :P DX10 aygınlaşınca alırım yani. keşke herkes böyle yapsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 10 Ağustos 2007; 9:52:35 >

ekran kartı tavsiyesi isteyenlere millet ne cevap yazıcak forumda çok merak ediyorum valla .

x19** veya 79**
    dx 10,1 kartlar çıkıncada ikinci el 8800xxx veya 2900 kartları öneririz
    bu arada bu forumdaki tavsiyeleri dinleyerek 15 gün önce ikinci el 7950gt almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 10 Ağustos 2007; 9:58:47 >

bu arada bu kadar gaza gelmeyin, microsoft ne kadar dev bir şirket olsa da ati ve nvidianın güvenini böyle yerlerde süründürecek bir hamle yapmaz yapamaz. 10.1 in ardından hemen 10.1a çıkıp bu sorunu giderir bence: microsoftun yamalarına alışığz zaten.

hiçbişeycikler olmaz kafanıza takmayın bu kadar. hatta bunu panikliyenlerden ucuz güzel ekran kartı alma fırsatı olarak görün bence.

peace out
    kartları aldığınız fiyat.
    ben 2.el forumda 1900xt ve 1950xt 330-350ytlden 1950xtx 400 ve üzeri fiyattan satılırken
    Soultrap arkadaşımızdan 390ytl ye 8800gts aldım nedir hata yapmış oldummu bence hayır.
    aynı şey düşük modelleri özellikle 2.el alanlar içinde geçerli.
    dx10.1'e fazla takılmayın yukarda dediğim gibi grafik olarak birşey farketmicek farketsede sizin bunun
    farkına varmanız için büyüteç ile incelemeniz gerekecektir.
    asıl sinir bozucu olan şey dx10 kart alıyorsunuz bütün son özelliklere sahip ama daha dx10 oyun
    oynamadan aha oda ne kartın özellikleri eskiyor.eğer param olsaydı belki hd2900xt düşünebilirdim
    ama iyiki param çıkışmamış.
    fazla kafaya takıp kendinizi üzmeyin millet 3 günlük dünyada deymez.

• ya belkide bizim işimizeyara dusunsenıze gtx 300 dolar 400 dolar arası fiyata ve iyi performans veriyo suanki 1950pro fln gibi olur
  • iyide biz şimdi ne yapacaz kaldık ortada
    yeni bilgisayar topluyorum herşey tamam bi Q6600 G0 beklerken bide bu çıktı anladım artık biz beceremeyecez bu işi
    anakartı yılbaşından önce almıştım ne üzücü neredeyse kart hurdaya çıkcak ama biz hala bekliyoruz tam alacaksın bişey duyuyorsun bu hep gidiyor peki ne yapacaz şimdi?
    offff off
    195.85.201.84:28960 = CodTurk Only Rifle
    195.85.201.84:28961 = Hardcore Mix Server
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet59

iyide biz şimdi ne yapacaz kaldık ortada
    yeni bilgisayar topluyorum herşey tamam bi Q6600 G0 beklerken bide bu çıktı anladım artık biz beceremeyecez bu işi
    anakartı yılbaşından önce almıştım ne üzücü neredeyse kart hurdaya çıkcak ama biz hala bekliyoruz tam alacaksın bişey duyuyorsun bu hep gidiyor peki ne yapacaz şimdi?
    offff off

tam ''x38'' anakartları bekle yazayım diyordum sen anakartı alalı çok olmuş ve bu büyük bir hata olmuş.
    en iyisi anakartın satışından eline iyi bir para geçme ihtimali varsa satıp işlemcidende biraz kısıp
    ''X38'' anakart için para hazırlamak olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.