Şimdi Ara

## DirectX 10.1 DirectX 10 Destekli Ekran Kartları İle Çalışmayacak? ## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
12.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: reko

bende 8600 aldım zaten 10 yılda bır upgrade edıyorum (eskısı p3 du ) sımdı kısmetse dx 20 de 40 lı yaslarımda pc yı upgrad eder ve yıne kısmet olursa bızım veletlerle crysis 8 falana oynar 85 ınc monıtor ve 48 cekırdeklı pc ımle zaman gecırırım..ohh mıs gıbı..

vala hll sana dostum.. senle aynı kafayız

Orjinalden alıntı: Teacher

Topiği hayretle okuyorum . Yabancı forumlarda milletin taktığı yok 10.1 'i siz kafayı yemek üzeresiniz.

Yahu arkadaşlar daha directx 10 oyun yok piyasada doğru düzgün. Daha onu oynamadınız. Adamlar ileride tabiki daha gelişmişini çıkaracak , siz aman biz yanlış mı yaptık diye yaygara koparıyorsunuz.

Hadi aldın 10.1 destekli sonra 1 sene sonra bilki 10.2 çıkacak. Ne yapacaksın o zaman ?
    Birileride pc oyunculuğu bitti demiş. Niye bitiyor anlamış değilim.

Yani sen en son özellikleri taşıyan ama hiç bir işe yaramayan ekran kartına sahip olamadığın için mi bitiyor pc oyunculuğu ?

Adamlar seste bazı iyileştirmeler yapmış bizimkiler nerdeyse intihar edecek.

İşte saçma olan bazı insanlarda olan sürekli en iyisi en hızlısınına sahip olma hırsı.Bir işe yaramasada . GENELDE GÖSTERİŞ MERAKI VE KİŞİSEL KOMPLEKSLERDEN İLERİ GELİR

güzel bir konuşma tebrik ederim... Teacher arkadaşımızada hak veriyorum

---------------------------------------------------
    mesela ben 5 yıl önce amd 2500+ toplamıştım ve 4 yıldır üstünden vida değiştirmedim mis gibi kullandım !! ve 5 yıl aradan sonra bugün imzamdaki sistemi uzun araştırmalar neticesindede 3 - 4 ay önce topladım ve şuan kullanıyorum... o zamanlar en iyisi gibi bişidi
    -----------
    ama daha aradan 3 - 4 hafta geçmedi şimdiki sistemimin üstüne yok ddr3 yok dx 10 yok bilmem ne ıvır zıvır çıktı....şimdi bizim sistem eskidimi hemen?? hatta çöpe gidecek vaziyete geldi gibi birşey oldu sizlerin deyimiyle huhhhhh ???
    ee şimdi ben hırs yapıp sistemi al aşağı değiştireyimmi yani?
    bu yanlış arkadaşlar para kolay kazanılmıyor ve şu teknolojiye kapılıpda paramızı sokağa atmayalım yazıktır günah!
    ya bu tip alışverişlerde ya acele etmeyeceksiniz yada çok çookk araştırıp sabredip bekleyeceksiniz yada iş işten geçti hesabı diyerekten hırs yapıp kendinizi üzmeyeceksiniz... zamanında şu forumlarda o kadar dendi arkadaşlar dx 10 tam oturmadı almayın etmeyin ve bu yatırımı ilerde yapın daha dx10 oyunu bile çıkmadı dikkat edin dendi.. şahsen ben sistemimi topladığım zaman diliminde 7900 gs yi çok iyi araştırarak aldım ve ben bilmiyormuydum dx10 almayı!!?? biliyordum... ama inat ettim almadım ve sabredip bekledim halada bekleyeceğim !!! hem 7900gs ile çok mutluyum şuan bu bana 2 yıl daha gitse yeter başka birşey istemem
    olan olmuş artık pişmanlığınıza izin vermeyerek gönlünüzü frah tutarak hırs yapmayın arkadaşlar yoksa elinizin altındaki en iyi sistem bir bakmışın ertesi gün sizin gözünüzde p3 kadar eski sistem olur ve o kadar para bayıldığınız hlde boşu boşuna huzurunuzu bozmaktan başka birşeye yaramaz... .. elinizin altında o an ne varsa onun kıymetini bilebilirseniz işte o zaman mutlu olursunuz

• Dx10'u oynadıkta 10.1'i kaldı. Sadece ses geliştirmesidir o, ShaderModel filan değiştiremezler. Atamazlar öyle bir kazık.
  • fx57'nin haberine yanlış diyen mi oldu? Shadermodel'e dair birşey söylenmemiş bile haberde. Ki adam okuduğunu aktarıyor sağolsun, ama her bilgi kesin doğru olacak diye bir kaide yok. 2 Tane Dx10 oyun var piyasada, biri konsol portu. 3 tane daha gelecek, etti 5. 5 oyunda ShadeModel mi değiştirecekler yani. Bismillah demek gerekir önce.

MS millete konsol aldırmak için ne yapacağını şaşırdı.

Düşünsenize dx10 olmayan şunu oynayamayacak deyip dünya kadar ürün sat sonra dx10.1 çıkıyor bu sefer öyle olmuyor diyerek 2 kere patlatmak istiyor. Ciddi ciddi ap açık dolandırıcılık.

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: Kurt_78

quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

dx 10 sahiplerine yazık oldu daha hiç dx10 oynamadan kartı atacaklar. Ben boşuna X1950PRO almadım.

en iyisini tapmışsın tebrik ederim

Tamamen saçma...

Ben HD2900XT mi alirkenm Dx10 oyun oynayacam diye almadim... Kaliteli oyun oynayacagim diye aldim... Son derece memnunum ve kesinlikle pişman degilim... Hic bir 8800GTS veya GTX sahibinin veyahutta HD2900XT sahibinin Dx10.1 cikiyor diye kafalarini duvara vuracagini sanmiyorum... Cünki krallar gibi Dx9.0 oyun oynuyoruz... Paşalar gibide Dx10 oyunlari oynuyoruz... O bahsettiginiz 10.1 gelene kadar biz kimbilir kac kart daha degistiririz ALLAH bilir

Doğru bir yaklaşım.Yinede iyi biliyoruzki hepimiz satın aldığımız malı övmeyi severiz.

övmek dışında , 8800 ve 2900 ciddi anlamda iyi performans sunan kartlar olmasıda bir gerçek. 10.1 o kadar mühim birşey teşkil etmiyor , getirdiği tek güzel gerçek ses özelliği. yukarda arkadaş bahsetmiş biraz ama onun dediği gibi bu özelliği sırf vista için özellikle gelmedi. zaten vistadaki creative'in ses problemi aylar önce halledilmişti. microsoft 10.1 ile yeni ses standartları getiriyor ve bu ses standartı aynı x360 'da kullanılan. Bu nedemek oluyor , artık ilerde gelicek olan oyunlarda gerçek Dolby surround sesler dinleyecez , aynı xbox'da olduğu gibi. Tabii bu 10.1 in aksiyonlarını kullanan oyunların gelmesine daha çooooook var. nereden baksan 2yıl min. O yüzden yeni ekran kartı alan arkadaşların hiçbiri zararda yada enayilik yapmış durumda değil. çoğu kişininde dediği gibi çok az kişi kartları dx10 için almıştır.

• kısacası

KÖR TUTTUĞUNU .. NVİDİA VE ATİ BULDUĞUNU ...
  • genemi dx 10 baydı bea artık ....bosa tartisiyoruz dx 10 unda 10.1 inde abartilacak bi yani yok...biraz daha gelismis grafikler baska bisey yok...memleket meselesi yaptık valla iyice...7-8 ay sonra pasalar gibi max 250 dolara yeni revizyon bi kart alırım keyfime bakarim
    Amd Ryzen 9 3900X - MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi - XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra - 4x 4Gb Hynix DDR-4 2400@3066 - Thermaltake Toughpower 1200 W - Corsair Air 540 - Samsung Evo 860 1TB SSD ...vs vs vs
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

genemi dx 10 baydı bea artık ....bosa tartisiyoruz dx 10 unda 10.1 inde abartilacak bi yani yok...biraz daha gelismis grafikler baska bisey yok...memleket meselesi yaptık valla iyice...7-8 ay sonra pasalar gibi max 250 dolara yeni revizyon bi kart alırım keyfime bakarim

nedense her dx10 konusunda sen varsın madem sıkıldın cevap yazma konulara
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • ya hala nasıl dx9u savunursunuz buna anlam veremiyorum dx10 oyunları oynayamıyorsunuz dx10 kartlar elinizdeki kartlardan daha iyi dx9 performansı war sonucta parası olan bir kişi gidip 8800 gts almaktansa neden gitsin 1950 pro alsın bunun mantığını acıklayın lutfen öle dx10 kart alınmaz deyip gecmeyle olmuyo
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • Çünkü fiyatı yarısı kadar ve dx9 oyunlarda o fiyata değcek bir fps farkı yok.Sadece 3d mark skoru başka bir marifetlerini göremedik daha.Başka bir nokta 8800 GTS 339 Dolar X1950Pro 168 Dolar bu fiyatlar bundan altı ay öncede aynı düzeydeydi sadece X1950 Pro 190 dolar civarıydı.Şu an ekran kartı alacak arkadaşlar böle zahmetler girmesinler ikinci el piyasasını çok iyi tarasınlar ve dx9 x1900 serisi ya da 7900 serisi bi kart alsınlar.Kasım ayında muhtemelen Dx10 oyunlar gelecekler o zamanda ekran kartlarının aldıkları fps lere göre ellerindeki kartları az zararla satıp istedikleri dx10 a geçiş yapabilirler.
  • hocam ne cıkarırlarsa ckarsınlar umurumda degil...haftaya pasalar gibi pc mi alıyorum.ya 2900xt yada 8800gts alacagım.bıktım artık beklemekten.hazirandan bu yana fiyat dusecek dediler 8800gts alanlar hazırandan bu yana bir cent bile zarar etmediler...varsın 10,1 cıksın.cıkan oyunlarıda 10,1 den iki sene sonra 2009 a oynarım:)))simdilik alacagim oc oyun oynatsın cizim programlarını calıstırsın yeter...bıktık artık....
  • İFLAS ETMELERİ İÇİN DUA EDECEĞİM..
    ALLAHA HAVALE EDİYORUM ONLARI

Orjinalden alıntı: lastingmoon

ya hala nasıl dx9u savunursunuz buna anlam veremiyorum dx10 oyunları oynayamıyorsunuz dx10 kartlar elinizdeki kartlardan daha iyi dx9 performansı war sonucta parası olan bir kişi gidip 8800 gts almaktansa neden gitsin 1950 pro alsın bunun mantığını acıklayın lutfen öle dx10 kart alınmaz deyip gecmeyle olmuyo

dx9 yerine dx10 almak için bir sebepmi var? (ha parası olan alır o ayrı bi konu. dx9 mu dx10 mu diyenler genelde parası kısıtlı olan insanlar. yoksa zaten herkes 8800gtx ultra alır.) şuanda piyasada 1950pro varken 8600 fantazisi yapmaya gerek yok. çünkü piyasada dx10 destekli oyun yok. geçen seneden beri var forum da dx9-10 tartışması ama halâ piyasada oyun yok. dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. bi çıksın dx10 destekli oyunlar ondan sonra millete dx10 alın diyelim. ha dx9 ile dx10 destekli kartın fiyatları aynı olsa ve performansları aynı olsa o zaman alsınlar dx10 destekli kartı ona bişey demem.ama dx10 destekli kartlarda hep sorun var. (driver sorunu,alt tab sorunu vs vs) "biz daha dünyadayız. niye mars için araba alalımki? önce bi marsa gidelim marsı görelim ona göre alalım mars arabasını. bak ekip marsı beğenmemiş şimdide jüpitere gidelim diyo. şimdi mars için boşuna araba almış olmadık mı? bi de jüpiter içinmi araba alcaz?" dx10.1 de sadece ses işleme değişecek deniyor ama ya yeni görüntü zart zurtu eklenseydi nolacak tı? millet kartlar elimizde patladı diyor sen hala dx10 destekli ekran kartı alın diyorsun.

• o/b 6100 le devam

Orjinalden alıntı: gokhanweb

quote:

Orjinalden alıntı: lastingmoon

ya hala nasıl dx9u savunursunuz buna anlam veremiyorum dx10 oyunları oynayamıyorsunuz dx10 kartlar elinizdeki kartlardan daha iyi dx9 performansı war sonucta parası olan bir kişi gidip 8800 gts almaktansa neden gitsin 1950 pro alsın bunun mantığını acıklayın lutfen öle dx10 kart alınmaz deyip gecmeyle olmuyo

dx9 yerine dx10 almak için bir sebepmi var? (ha parası olan alır o ayrı bi konu. dx9 mu dx10 mu diyenler genelde parası kısıtlı olan insanlar. yoksa zaten herkes 8800gtx ultra alır.) şuanda piyasada 1950pro varken 8600 fantazisi yapmaya gerek yok. çünkü piyasada dx10 destekli oyun yok. geçen seneden beri var forum da dx9-10 tartışması ama halâ piyasada oyun yok. dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım. bi çıksın dx10 destekli oyunlar ondan sonra millete dx10 alın diyelim. ha dx9 ile dx10 destekli kartın fiyatları aynı olsa ve performansları aynı olsa o zaman alsınlar dx10 destekli kartı ona bişey demem.ama dx10 destekli kartlarda hep sorun var. (driver sorunu,alt tab sorunu vs vs) "biz daha dünyadayız. niye mars için araba alalımki? önce bi marsa gidelim marsı görelim ona göre alalım mars arabasını. bak ekip marsı beğenmemiş şimdide jüpitere gidelim diyo. şimdi mars için boşuna araba almış olmadık mı? bi de jüpiter içinmi araba alcaz?" dx10.1 de sadece ses işleme değişecek deniyor ama ya yeni görüntü zart zurtu eklenseydi nolacak tı? millet kartlar elimizde patladı diyor sen hala dx10 destekli ekran kartı alın diyorsun.

yanlız jupiter arabası alınca elindeki mars arabasını orta fiyata elinden cıkarabilicen ama dunya arabasını nasıl cıkarıcan orası muaallak

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.