Şimdi Ara

## DirectX 10.1 DirectX 10 Destekli Ekran Kartları İle Çalışmayacak? ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
0
Favori
12.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lastingmoon

quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

dx10'u nasıl çok iyi bir pazarlama stratesjisine dönüştürdüklerini bu haber de net olarak görebiliyoruz
    Geçmiş olsun dx10 kart sahiplerine

ne hakla ve neye gore guluyosunuz hala sız kendinize gulun ya dx9 kartlarınız var susun oturan asağa ustunden 2. devir gecicek kartların hala millete guluyonuz sanki dx10.1 cıktı sizin kart bu sayede goklere cıktı millet hala sizden yuksek hızdaoyun oynuyo nası bi zihniyet ve nasıl bir hakla guluyosunuz anlayamadım yada hanginizin elinde 8800gtx alıcak para olupta almadınız yada elinizde gtx alıcak paranız olsaydı hanginiz almazdı yapmayın el insaf

Ekran Kartı:GEFORCE FX5500 256 MB 128 BİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Ağustos 2007; 0:39:32 >

• Millet bu gazla Sony e köseyi döndürecek... Bu aralar Ps3 satislari patlama yaparsa hic sasirmam

Orjinalden alıntı: Kurt_78

quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

dx 10 sahiplerine yazık oldu daha hiç dx10 oynamadan kartı atacaklar. Ben boşuna X1950PRO almadım.

en iyisini tapmışsın tebrik ederim

Tamamen saçma...

Ben HD2900XT mi alirkenm Dx10 oyun oynayacam diye almadim... Kaliteli oyun oynayacagim diye aldim... Son derece memnunum ve kesinlikle pişman degilim... Hic bir 8800GTS veya GTX sahibinin veyahutta HD2900XT sahibinin Dx10.1 cikiyor diye kafalarini duvara vuracagini sanmiyorum... Cünki krallar gibi Dx9.0 oyun oynuyoruz... Paşalar gibide Dx10 oyunlari oynuyoruz... O bahsettiginiz 10.1 gelene kadar biz kimbilir kac kart daha degistiririz ALLAH bilir

senin yazdıgın tamamen saçma biraz düşünerek yazalım ya ben gidip 8600gt 8600gts alanlar için yazmıştım ordan senin yazdıgın mantıgı çıkarmak umarım çok fazla vaktini almamıştır.8800gtx alanlar ta bi ki de performans için almışlardır sırfdx10 için degil.

• quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

Ekran Kartı:GEFORCE FX5500 256 MB 128 BİT

milletin butcesine ve sistemine saygılı ol terbiye denen birşey war biz öle 6 ayda bir alan biri değiliz memur bi ailenin oğluyum ayrıca illa dx9 kartım war diye baska gorusu savunamam mı milletle dalga gecmek kotu bir davranıs bunu aklından cıkarma
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_33113423/mpage_1/key_//tm.htm#33113423][/link]
  • sakin olalm arkadaşlar, herkesin sistemi kendine göre güzel.

bu donanım işine para yetişmiyor vesselam. PS3 mü alsam acaba

Haber gerçekten amacına ulaşmış .
    Q6600@3690Mhz Validation
  • Arkadaşlar herkes kendi ihtiyacına ve tabiikini bütçesine göre bir ekran kartı alır. Açık konuşayım testleri inceledim ve geçenlerde Gigabyte 7600GT (silentpipe) bi ekran kartı aldım, yani dx10 destekli alt seviye bir kart almaktansa dx9 destekli iyi bi kart almayı tercih ettim çünkü ben genelde yazılım geliştiriyorum, ekran kartı fanıyla uğraşmak istemiyorum ve aman aman bi oyun sevdalısı değilim, C&C 3'ü Ultra High'da çalıştırması benim için son derece yeterli idi bende testleri ineceledim ve bu kartı aldım. Burada önemli olan başkalarının fikri ve ihtiyaçları değil, sizin ihtiyaçlarınız çünkü para sizin, kullanacak olanda sizsiniz, gerisi hikaye. Aksi halde son yazılımları destekleyen donanımlar almak demek her yıl ortalama 1000 YTL'yi bu işe ayırmak anlamına gelir. Parası olana lafım yok tabiiki. Ama benim o kadar param yok, ona ihtiyacımda yok. Gerçekten ihtiyacınızın ne olduğunu bilmeniz çok önemli. Başkalarının etkisinde kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaman -- 10 Ağustos 2007; 23:46:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

2010'a kadar DirectX 10.1 uygulama ve oyun görmeyeceğimize göre fazla kasmaya gerek yok. Ancak gene olan bize oluyor niye ileriye dönük birşey yapmıyorlar anlamıyorum.

2010 nereden çıktı alan wake falan DX10.1 e falan bir çevrilirse ki mümkündür 2007 de dx10.1 mutlaka kullanılacak çünkü vista sp1 bu yıl mutlaka çıkacak microsoft un açıklaması bu yönde ayrıca dx10.1 zaten hazır sadece sp1 bekleniyor

dx10.1 için bir indirme linki dahi vermiştim microsoft un sitesinden

Orjinalden alıntı: hasan1986

Walla arkdaslar bosuna hiç kasilmayalım. Akilli olan insan zaten DX10.1 çikar çikmaz almaya yeltenmez. Hiç üzülmüyorum walla DX10.1 için ekran karti alacak olanlar üzülsün.

+ dogru söze nedenilebilir işde tek kelime ile herşey anlatmış arakadaşımız katılıyorum
  • 2 senedir 6600ümle idare ediyorum 2 senedir pc'de hiç bir değişiklik yapmadım. Pişman olduğum tek nokta 2 sene önce 6600gt değil de 6600 almış olmam. Şimdi böyle haberleri görünce insan sinirden gülüyor gerçekten. Pc'yi ne zaman yenileyeceksin diye soracak olursanız, ancak şu dx10 oyunları çıkıp iyice piyasaya yerleşip neyin ne olduğu anlaşıldığı zaman yenilerim. O da belki

6600 forever

Orjinalden alıntı: CemQ_313

2 senedir 6600ümle idare ediyorum 2 senedir pc'de hiç bir değişiklik yapmadım. Pişman olduğum tek nokta 2 sene önce 6600gt değil de 6600 almış olmam. Şimdi böyle haberleri görünce insan sinirden gülüyor gerçekten. Pc'yi ne zaman yenileyeceksin diye soracak olursanız, ancak şu dx10 oyunları çıkıp iyice piyasaya yerleşip neyin ne olduğu anlaşıldığı zaman yenilerim. O da belki

6600 forever

En iyisini yapıyorsun.ELimde aynı anda 4 ekran kartı vardı hepsni elden çıkardım(8600GT dahil) 7600GS düz aldım DX10 derdim yok SM3 üm var kafam rahat yan gel de yat her oyunu sorunsuz oynatıyor geçen bir topicte dediğim gibi kimi medium kimi high kimi full umrumda bile değil

• quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

çok abartmayın daha evvel de bahsedildi.dx10.1 grafiksel yenilikten çok bazı özelliklerin standartlaşmasından
    ibaret.bu yüzden fazla takılmayın.
    dx10 kart almanın hata olduğuna ise göreceli olarak katılabilirim.bu yargıyı etkisiz kılan tek şey dx10
    kartları aldığınız fiyat.
    ben 2.el forumda 1900xt ve 1950xt 330-350ytlden 1950xtx 400 ve üzeri fiyattan satılırken
    Soultrap arkadaşımızdan 390ytl ye 8800gts aldım nedir hata yapmış oldummu bence hayır.
    aynı şey düşük modelleri özellikle 2.el alanlar içinde geçerli.
    dx10.1'e fazla takılmayın yukarda dediğim gibi grafik olarak birşey farketmicek farketsede sizin bunun
    farkına varmanız için büyüteç ile incelemeniz gerekecektir.
    asıl sinir bozucu olan şey dx10 kart alıyorsunuz bütün son özelliklere sahip ama daha dx10 oyun
    oynamadan aha oda ne kartın özellikleri eskiyor.eğer param olsaydı belki hd2900xt düşünebilirdim
    ama iyiki param çıkışmamış.
    fazla kafaya takıp kendinizi üzmeyin millet 3 günlük dünyada deymez.

Büyüksün be hocam 3 günlük dünya için değer mi hiç
    AMD Ryzen 9 5900x | SAPPHIRE 68O0XT 16GB | ASUS TUF GAMİNG X570 WIFI | G.SKILL TRIDENT NEO 2X8 GB 3600 MHZ CL 16 | SANDISK ULTRA 1TB M2 SSD | HP 27XQ 27" 2K 144hz | DARK FLASH PHANTOM KASA | LOGITECH G-430 | BLOODY TL80 TERMINATOR |

• dx10 kart alanlar yani bizler daha oyunu oynayamadan bişey göremeden eskidimi bu kartlar şimdi 10,1desteklemicekler bi dx10 oyun yapsınlar oynayalım sonra eskisin dx10 vgalar yuh bee

peki directx 10.1 görüntüsü filan yokmu...

Görüldüğü üzere yeni pixel sader 15 ve vertex 10 , desteği sayesinde daha gerçekçi gölge efektleri , patlama sahneleri , ışık kırılmaları , HDR 5.0 , dolby 10+1 ses desteği sağlanacak....
    Ayrıca oyunlarda 30 fps nin altına düşmeyecek S3 virge de dahil bütün ekran kartlarını destekleyecek

• Öncelikle bundan 8-9 ay önce o kart 500 dolar değildi.Herkesin 8800 alma derdinden dolayı kartlar ne fiyalara gitti ortada.Bundan 7 ay önce forumda 170 dolar x1900xtx alan bile oldu.Bunun yanında High end ürün almak isteyen o ürünü son noktalarına kadar zorlamak ister.Seninde sahip olduğun kartı x1900 lere dx9 a fark attığı için almadığını hepimiz biliyoruz.Herkesin tahmini bu kartları alırken yaz aylarında en azından bir oyun geleceğiydi.Geldi de ama alınan fpslerin ne olduğu ortada.Bunun yanında minumum 500w güç kaynaklarınıda sormuyorum bile.Ortada ki gerçeği herkes kabul etsin ben bir karta 300 dolar para veriyosam her özelliği sonuna kadar açmak isterim.Kartı alıp iki ay sonra biz dx10.1 çıkardık deyip bana sen bazı şeylerden geri kalcan derlerse bu benim canımı sıkar.Nasıl şimdi tüm dx10 kart sahiplerinin başına geldiği gibi.Üstüne üstlük tek bir saniye adam gibi dx10 oyun oynayamadıktan sonra.

• allahtan daha kartı almadım da askıya aldım...yanlız şu anda kafama takılan başka bir sorun var...madem DX10.1 destekli ekran kartı yeni çıkacaklar olacak bu da demek oluyor ki bu kartlar PCI-e 2.0 destekli olacak ki bu da çoğumuzun anakartının desteklediği b ir şey değil...tam performans alınamasa da sırf DX10.1 destekliyor diye de kusura bakmayın ama yeni nesil ekran kartına bir sürü para verip de tam performans alamamayı DX10 destekli kart alıp da kullanmaya tercih edeceğimi sanmıyorum....benim umudum tabii olursa G80lerin revize edilip 65nm ve DX10.1 destekli hale getirilmesi...eh tabi bu sadece umut ve hayalden ibaret...ağlayacak halimiza gülüyorum valla...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.