Şimdi Ara

Direct3d sorunu yardımmm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim direct3d sorunum var dxdiag (directx tanı aracı) a girdigimde ekran sekmesine tıkladıgımda altta söyle bir yazı yazıyor

Direct3D işlevi kullanılamıyor. Sürücünün, donanım üreticisinin son sürümü olduğunu doğrulamalısınız...

Ekran kartım ATI RADEON HD 3650 SAPPHİRE dir. Ayrıca direct draw , direct3d , agp doku hızlandırması ; yok gözüküyor

ekran kartı driverini sildim internetten yükleme yi denedim yükleme işlemine gecerken hata veriyor

ne yapabilirim smdiden tesekkürler...

• Yardım edecek kimse yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayharvi

Selam arkadaslar forumda yeniyim

Benim direct3d sorunum var dxdiag (directx tanı aracı) a girdigimde ekran sekmesine tıkladıgımda altta söyle bir yazı yazıyor

Direct3D işlevi kullanılamıyor. Sürücünün, donanım üreticisinin son sürümü olduğunu doğrulamalısınız...

Ekran kartım ATI RADEON HD 3650 SAPPHİRE dir. Ayrıca direct draw , direct3d , agp doku hızlandırması ; yok gözüküyor

ekran kartı driverini sildim internetten yükleme yi denedim yükleme işlemine gecerken hata veriyor

ne yapabilirim smdiden tesekkürler...

Kardeş şu linke gidip işletim sistemine uygun olan sürücüyü indirip kur.Direkt link eklemiştim ancak aptal ATI hem sürücü yazmayı bilmiyor hemde antileech yapmış , linkler direkt açılmıyor.

agp hotfix sürücüsü

CatalystAGPHotfix

• Kuruyorum inşallah olur. Bende ekran kartı driver ı var ama WHQL olmadıgı için directdraw direct3d yok gözüküyor
  • Ekran kartı driver ını kurarken şu hatayı alıyorum

Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. :(

Sanırım işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayharvi -- 26 Ekim 2009; 18:24:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Runtime Error Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.