Bildirim
bilgisayarımda oyun oynmıyor yardımmm
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AÇIKÇASI pc özelikleri yetiyor ama 2011 2012 2013 ... oyunlarını kaliteli bir şekilde oynıyamıyorum yardımm
-
Bilgisayarının özelliklerine o kadar güvenme.2011 v 2012 leri çalıştırma ihtimali var fakat 2013 lerde kasma yapıyorsa sistem özelliklerinden kaynaklı bir sorun.2012 lerde de aynı şekilde olma ihtimali var.2011 leri oynarsın. -
Bilgisayarın özellikleri vasat bizden ne gibi bir yardım bekliyorsun ? Game booster felan kullanırsan bir derece düzeltir. -
Yeni nesil oyunları zaten oynayamazsın,arkadaşın dediği gibi 2011,2012 yılında çıkan oyunlar belki. -
Yeni nesil oyunları oynaman zor yatırım yapıp donanımlarını değiştirmen gerek ama illa bu pc ile birşeyler yapıcam diyosan 2000-2009 yılları arasında çıkan belli başlı oyunları oynayabilirsin. -
hacı bırak 2011 call of duty 2 bişle dogru duzgun oynamıyorum -
p4 işlemciyle 2011i bırak 2006-2007nin oyunlarını bile zor oynarsın. -
Ram berbat zaten. Yeni bir ram al.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X