Şimdi Ara

Driver Booster sürücü güncelleme hatsı acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin daha geçen günlerde bilgisayarıma windows 10 yükleyerek format attım, format attıktan sonra sürücülerimi güncellemeye karar verdim ve driver booster 3.3 yükledim, setup'ıda kurdum ve direk karşıma ücretsiz versiyon değilde direk pro olarak çıktı, biraz garipsedim ve ''Şimdi Güncelle'' butonuna bastım. Birazcık bekledi ve o sırada (sürücüleri indirmek için tanımlıyor) yazıyordu. sonrasında güncelleme başarısız hatası aldım, sildim geri yükledim bilgisayarı tekrardan başlattım her şeyi yaptım fakat bu hatayı verdi lütfen yardımm !!!!  Driver Booster sürücü güncelleme hatsı acil yardım !!

• xOnurCLK X kullanıcısına yanıt
    mrb hocam programi daha once kurup lisansladiysan ondan pro dur veye win10 ozel bir durumdur 2. si ise driverleri bulup indirse bile uyumsuzdur yok ben deneyecegim dersen programi tekrar iobit uninstall tool full ile kaldir ccleaner ile temizle kur tekrar oyle dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canmrtcan

mrb hocam programi daha once kurup lisansladiysan ondan pro dur veye win10 ozel bir durumdur 2. si ise driverleri bulup indirse bile uyumsuzdur yok ben deneyecegim dersen programi tekrar iobit uninstall tool full ile kaldir ccleaner ile temizle kur tekrar oyle dene

Abi sen yüklese bile uyumsuzdur demişsin, ben önceden de win10 yükleyip yapabilmiştim, güncellemişti hepsini.
    pc yi gormedigimiz ve onceden yapilanlari ve sureci bilmedigimiz icin ihtimal dahilinde yorum yapiyoruz birde versiyon farklari uyumsuz olabilir ki orginal driverler bile hata verirken program deniyorsunuz siz su an.
    örnek verecek olursam gecenlerde pc kirdum pc nin kendi orjinal sitesinde 2007 ye kadar destegi var ama program 2009 versiyonunu buldu ve dogal olark birinde hata verdi
    en iyisi orginal sitesinden kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canmrtcan -- 18 Mayıs 2016; 11:13:26 >

Orijinalden alıntı: canmrtcan

pc yi gormedigimiz ve onceden yapilanlari ve sureci bilmedigimiz icin ihtimal dahilinde yorum yapiyoruz birde versiyon farklari uyumsuz olabilir ki orginal driverler bile hata verirken program deniyorsunuz siz su an.
    örnek verecek olursam gecenlerde pc kirdum pc nin kendi orjinal sitesinde 2007 ye kadar destegi var ama program 2009 versiyonunu buldu ve dogal olark birinde hata verdi
    en iyisi orginal sitesinden kur.

Her şey için sağol ben iObit desteğe başvurdum beraber halletik (y) !
    Daha Fazla Göster
  • beyler driver booster kurdum 16 tane güncelleme verdi sürücü durumu çok eski diyor aygıt sürücülerinede aşırı eski diyor, güncelleme yapmadan önce bilen arkadaşlara sormak istedim çünkü sözlük yorumlarına bakınca bir çok kişi negatif yorum yapmış. bu güncellemeleri yapmazsam sıkıntı olur mu?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.