Şimdi Ara

Diplomat nasıl olunur? Hayatı nasıl geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Bu sene sınava hazırlanıyorum hedefim İstanbul üniversitesi - Siyaset bilimi ve kamu yönetimi. Diplomat olmayı istiyorum. Şöyle bir olumlu özelliğim var ezberim çok çok iyi. Öğrendiğim birşeyi hemen kapıyorum ve bir daha unutmuyorum. Bu yüzden dil öğrenme konusunda sıkıntım yok. Diplomatlık hakkında bilgi almak istiyorum belki forumda bilgili bir arkadaşım veya abim vardır söylediğiniz her bilgiye açım. Diplomatın hayatı nasıl geçer, günü nasıl geçer, avantajları/dezavantajları nedir? Diplomatlık tam benlik çünkü aranılan tüm kriterler bana uyuyor. Ayrıca seyahat etmeyi de çok seviyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Ben de bir ara bu bölümü düşünmüştüm ama bu ülkede dönenlerin farkına vardım ve vazgeçtim.Yukarda torpilin olmadıkça veya onların tarafında değilsin değil diplomat memur bile olamazsın bu ülkede.Eğer hala istiyorsan istanbulda okumaktan ziyade odtü,hacettepe gibi ankaradaki daha kaliteli üniversitelerde okumak avantajlı olur çünkü ülkenin en resmi yeri orası bölüm dolayısıyla
  • Girme şansın çok düşük üni çöp odtü sabanci koç bilkent boğaziçi 5lisindeki siyaset ve uluslarasi iliskileri bölümlerinin ayri ayri mezunlarini topla 500 kisi zaten burdan çıkıyor sen bölümün ingilizce bile değil ve dışişleri ne kadar az adam alıyor haberin var mi

Bir de nacizane tavsiye uluslarası ilişkiler veya siyaset ve uluslarasi ilişkiler oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: notexpect

Hocam ne yazık ki diplomat olmak için hem torpil hem de çok yoğun uğraş gerekir yine de olabilirsiniz ama ihtimal çok düşük olduğunu kabul etmeniz gerek.

Sen bunun dediğine aldırma , erkenden hedefini belirlemissin ve bence üstünde durursan basarabilirsin kimseye de ihtiyacın yok , iyiler belki hakkını alamayabilir ama en iyisi olursan seni kendileri bulur .

Nasıl olunur hakkinda bilgim yok ama üniversite hayatını ,dernek ,vakıf ,klüp gibi yerlerde geçirmeye bak oralarda mutlaka görev al .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu hayat mı
    2 hafta önce açıldı
    nasıl ajan olunur
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.