Şimdi Ara

Dinlendirici gözlük ile ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilgisayar başında günlük iş dolayısıyla 6 saat, işten sonrada evde 5-6 saat geçiriyorum. toplam günümün yarısı bilgisayar başında geçiyor hem gözlerim yoruluyor hemde burnum büyük gözlük takınca birazını kapatır ve gözlük yakışıyor bana. onun için dinlendirici gözlük almak istiyorum nereye müracat edeceğim ve fiyatı nekadar, bedavamı? para ilemi .. her gidene veriyorlarmı? reçete falan ssk lazımmı.

• Konu dışı özelde de mi sen
  • Başta burnu falan kapatmıyor olm yine aynı benimde eşek kadar, göz merkezlerinde, hastanelerine gidersin kontrol eder ki MUHTEMELEN yazmaz çünkü dinlendirici diye bi gözlük modeli ve numarası yok eğer gözüm ağrıyor veya pc başında fazla zaman geçiriyorum dersin KESİN damla verir. En iyisi devlet kapıları muayene etmeden gözlük yazıyor desem yeridir :P Varsa skk falan git aga 0,25 yazdırmaya bak. Sonra gider gözlükçüden cüzi bir miktar öder gözlüğünü alırsın. Çerçeveye para veriliyor sanırım.
  • öncelikle dinlendirici gözlük diye birşey yok.halkın biliçsizce söyleyip duyurduğu yanlış birşey bu.bizim halkımızda meşhur zaten neyse...
    sigortan varsa eğer öncelikle göz doktoruna gidip muayene ol.muayenede gzölerinde sorun olup olmadığı çıkıcaktır.ben 3-4 ay önce gittim gözlerim çok yoruluyordu.sağ gözümde çok düşük çıktı 0,25 bana gözlük verdi ama devamlı kullanmama gerek yokmuş.kitap okurken,pc başında falan kullanıyorum.gözlüğün ücretini sigorta karşılıyor.modelli birşey istersen üzerine ödüyorsun
    bence doktora git enazından şikayetlerini söyle.benim gibi bir gözlük yazar sanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lfliliberty

öncelikle dinlendirici gözlük diye birşey yok.halkın biliçsizce söyleyip duyurduğu yanlış birşey bu.bizim halkımızda meşhur zaten neyse...
    sigortan varsa eğer öncelikle göz doktoruna gidip muayene ol.muayenede gzölerinde sorun olup olmadığı çıkıcaktır.ben 3-4 ay önce gittim gözlerim çok yoruluyordu.sağ gözümde çok düşük çıktı 0,25 bana gözlük verdi ama devamlı kullanmama gerek yokmuş.kitap okurken,pc başında falan kullanıyorum.gözlüğün ücretini sigorta karşılıyor.modelli birşey istersen üzerine ödüyorsun
    bence doktora git enazından şikayetlerini söyle.benim gibi bir gözlük yazar sanıyorum.

gidin beleş gözlük alın sgk dan.kullanmasanız bile evinizde dursun.verdiğim vergi bir halta yarasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Renkleriyle İlgili Bir Soru?
    11 yıl önce açıldı
    Devir kesici ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.