Bildirim
dini bayramlarda verilen 150TL fakirlik maaşi isteyen ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Olmayana alsın.Bu paraya ihtiyacı olmayıpta alan büyük şerefsizdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: masti
Olmayana alsın.Bu paraya ihtiyacı olmayıpta alan büyük şerefsizdir.
evet haklisiniz benim gibi işsizler alsinlar durumu kötü olanlar -
öğrenci alabiliyor mu dostum? -
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
öğrenci alabiliyor mu dostum?
evet alabiliyor şartlar kriterler uygun görülürse aliniyor. -
bana alıp bursaya yollarmısın -
quote:
Orijinalden alıntı: Kayyu
bana alıp bursaya yollarmısın
şakami yapiyon ? kamera nerdeizmirde ikamet etmen gerekiyor ve başvuruda bulunman gerekiyor belediye
başvuru için yardimci olabilirim arkadaşlar size benle iletişime geçin başvuru için pm atin.
NOT: İHTİYACİ OLAN ALSİN İHTİYACİ OLMAYAN LÜTFEN TALEP ETMESİN. ÇOK GÜNAHTİR. -
Bak bu iyiymiş, izmirde bı tanıdık buldukmu işlemleri halleder kırışırız. Az para ama göz çıkarmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Faik Ş.
Bak bu iyiymiş, izmirde bı tanıdık buldukmu işlemleri halleder kırışırız. Az para ama göz çıkarmaz.
bu para senin kirişacagin paralardan değil kardeşim cümleni hiç beğenmedim. fakirlere ve kimsesizlere verilen para ihtiyaci olana veriliyor... ! -
bana hayatta vermezler
edit: zaten ihtiyacı olan almalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pirtav -- 20 Ağustos 2011; 2:18:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN
quote:
Orijinalden alıntı: Faik Ş.
bu para senin kirişacagin paralardan değil kardeşim cümleni hiç beğenmedim. fakirlere ve kimsesizlere verilen para ihtiyaci olana veriliyor... !
Bana da lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X