Şimdi Ara

Din Hocamızın yaptıgı Koskoca AYIP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olay şu.. Hoca sınavdan önce 80'den düşük puan alan öğrencilerden para toplayıp sınıfa çiğ köfte alacağını söyledi..

Ancak sınavımı eokula girmiş ve 70 yazıyor.. 95'den düşük alma ihtimalim %0.. Yani hata olmuştur falan diyebilirsiniz, ancak öyle birşey olsa konuyu açmazdım..

Napmalıyım?! Bu arada liseli son sınıfım.. 17 yaşındayım, saygılar

• Müdüre şikayet et. Büyük ihtimalle sonuçsuz kalacaktır. O yüzden hocayı döv.
  • kağıdını iste.kağıdını görme hakkın var
  • süpanekeyi tersten oku
  • nolucak kı ver parayı hem arkadaslarına cıg kofte ısmarlamıs olursun buyutmeye gerek yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay terbiyesiz
  • Birader senin amacın not değil. Din dersiyle ortalam ne adar oynarki zaten. Sen varyemez,cimri,otlakçı'nın tekisin heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ver adresi getiriyim 2-3 tepsi köfte. Büyüttüğün şeye bak
  • "Parasız eğitim istiyoruz" diye pankart aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

Merhaba beyler,

Olay şu.. Hoca sınavdan önce 80'den düşük puan alan öğrencilerden para toplayıp sınıfa çiğ köfte alacağını söyledi..

Ancak sınavımı eokula girmiş ve 70 yazıyor.. 95'den düşük alma ihtimalim %0.. Yani hata olmuştur falan diyebilirsiniz, ancak öyle birşey olsa konuyu açmazdım..

Napmalıyım?! Bu arada liseli son sınıfım.. 17 yaşındayım, saygılar

Ben din dersinden zayıf alıp hep itiraz edersim ama nafile :D Sansını dene kagıdını iste vermezse mudure git dilekçe yaz
  • Bizim bi arkadaş din hocasını dövmeye kalktı. Ertesi gün baktık ağzı yüzü yamulmuş. Yumruk attığı elleri taş olmuştu.
  • Bu sizin için güzel bir şey değilmi ? Düşün o gelen köfteleri yine siz bütün sınıf gır gır şamata ile afiyetle yiyeceksiniz..Bence abartmana ve kafana takmaya gerek yok.Sınıfta çiğ köfte partisi ..Güzel bir hatıra olarak kalacak..Böyle düşün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Aralık 2011; 13:00:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Bizim bi arkadaş din hocasını dövmeye kalktı. Ertesi gün baktık ağzı yüzü yamulmuş. Yumruk attığı elleri taş olmuştu.

• Çiğ köfte al hepsi cırcır olsun sende arkana yaslanıp seyret
  • hocaya bunun çok onur kırıcı birşey olduğunu söyle

ciddi ciddi rica etsene kağıdımı görebilimiyim hocam sınavım iyi geçmişti diye
  • bide şöyle birşey var beyler..

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=1070881 bu arkadaş bizim sınıfta ve ateist

Ama 100 almış
  • Sınıfta çiğ köfte yoğur ilahi ile eşlik ederek tavana at çiğ köfteleri
  • bol bol acı kat yiyemesinler
  • Bende 10 soruluk matematik sınavında 6 doğru yaptım ve 35 aldım kime söylediysem ses çıkarmadılar yapacak birşey yok hakkımı haram ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

bide şöyle birşey var beyler..

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=1070881 bu arkadaş bizim sınıfta ve ateist

Ama 100 almış

ne alaka
    bende agnostiğim ama sokaktaki ortalama bir adamdan fazla dua yı anlamı ile beraber biliyorumdur. din dersi başlı başına bir tartışma konusu bence ama hocan sana verdiği not için kağıdına bak hiç zannetmiyorum ama haksızlık varsa hocana bildir belki gözünden kaçmıştır...
    sabit maaşı olan bir öğretmenin bulgur ve salça ile yapılan çiğ köfteyi bedavaya getirmek için öğrenciye düşük not verebilecek kadar onursuz veya hak yiyeceğini sanmıyorum... Bence sen böyle birşeyden şüphe ettiğin için utanmalısın, hak yenmiş bile olsa beleş çiğ köfte amacı ile değildir. Git hocana sor bakalım seni çarpsında ağzın burnun yamulsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.