Arkadaşlar merhaba... Arkadaşımla ingilizce kursuna yazılmaya karar verdik ancak işin içinden çıkılmaz bir hal aldık. İstanbul bakırköyde kurs aradığım için orada gezmediğimiz ingilizce kursu kalmadı diyebiliriz. Seçenekler çok fazla olunca bizde tavsiyeler daha sonrada kişisel memnuniyet üstünden kursları elemeye başladık. Çünkü başka türlü eleme imkanımız kalmadı. Bazı kurslar hariç hemen hemen kurs fiyatları 2100 - 2400 ytl arasında. ( 3 kur - seviye fiyatları bunlar ) Kredi kartıyla ödeme yapacağım için 3 aşağı 5 yukarı fiyatlardaki ufak farklılıklar çok birşey farketmiyorlar.
* Öncelikle fiyatı 3000 ytlden yukarı olanları eledik ( wallstreet , english one ) * sikayetvar.com ve benzeri site yada forumlardan şikayet edilen kurslarıda sildik. ( english time , amerikan kültür , discover ) * Bazılarınıda kişisel beğenilmezliklerden, gösterdikleri ilgisizliklerden yada sululuklarından diyim artık eledik ( british english )
Aslında başkalarının beğenimlerine göre eleme yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ancak direk olarak başka çözümde getiremedik. Hemen hemen kursların birbirine göre çok büyük ayrıcalıkları yok ; birinde olan diğerinde var yada farklı bir isim, biçimde var. Sonuç olarak elimizde 3 tercih kaldı DILKO -> 3 seviye 2200 ytl ( 396 saat ) DIALOGUE -> seviye başı 880 ytl ( 140 saat ) -> 3 seviye 2540 ytl ( 420 saat ) ISTANBUL LISAN MERKEZI -> 3 seviye 2400 ytl ( 384 saat )
Belki forumda, yukardaki 3 seçeneğimden birini yada bir kaçını tavsiye eden ; olmadı şikayetlerini beyan eden birileri çıkar diye ümit ediyorum. Dil kursuna gitmiş yada gitmekte olan ayrıca bu kurslar hakkında somut bilgileri olan arkadaşlardan yardımlarını istiyorum. saygılar...
ben dialogue a gidiyorum. egitiinden oldukca memnunu. derse giren egitmen dile hakim ve her soruna yardimci oluyor. dialogue'i tavsiye ederim.
Teşekkürler yorum içinn... Başka yardımcı olacak eleman varsa ... güncelll
evet ben de gitmeyi düşünüyorum tavsiyeniz nedir? amerikan kültür mesela nasıl fiyatları falan?
güncell
İstanbul lisan merkezini öneren var mı?
Fatih Dialogue'a gidiyorum. Cok memnunum. Ilgililer ve dersler cok iyi isleniyor.
arkadaşlar ben bir dil kursuna gitmek istiyorum kaç gündür bayağı araştırıyorum.Araştırmalarım sonucu wall street,berlitz,inlingua,amerikan kültür derneği kanada kültür derneği,ef dil okulları,dilko ve just english i çok tavsiye eden var kötüleyen de tabii..benim aldığım kriterlerden biri tabiki eğitim sistemi ilk başta olmak üzere yabancı hoca ağırlığı.Zannediyorum intermediate düzeyinde falan ingilizce seviyem.ben istiyorum ki bu seviyeden itibaren full anadili ingilizce olan hocalar girsin yani o olmasa bile en azından yarı yarıya olsun lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok arada kaldım ne yapsam:(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme