Şimdi Ara

Dilekçe Göndericem Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beklediğim sınav sonucundan tam 14,5 net düşük geldi.Gazetenin dağıttığı cevap anahtarından bir daha baktım sorularımı doğru işaretlediğime eminim sınavda da kontrol ettim.Çoğu kişinin sınavı da beklediğinden düşük gelmiş.Felsefe-Din lerin yanlış olarak sayıldığı söyleniyor.Türkçe de 8 doğru sorumu yanlış saymışlar.Sosyal de de 6 sorumu.İlginçtir matematik 3,5 net fazla gelmiş.Fen aynı gelmiş.ÖSYM ye dilekçe göndericem bunu nasıl yapabilirim?

• aynı şey benim için de malesef geçerli. Hani piyango bize mi vurdu anlamadım ama türkçeden kontrol ediyorum 35 doğru 5 yanlış şimdi bakıyorum 31 doğru 9 yanlış gelmiş arada dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

aynı şey benim için de malesef geçerli. Hani piyango bize mi vurdu anlamadım ama türkçeden kontrol ediyorum 35 doğru 5 yanlış şimdi bakıyorum 31 doğru 9 yanlış gelmiş arada dağlar kadar fark var.

Türkçe benimde öyle.Tesadüf ki yanlış gelenlerin hepsi 31d 9y gelmiş.
  • takip. ben de dilekçe göndermeyi düşünüyorum
  • 32-5 olması gereken fen 32-7. Kitapçıklar yayınlansın hata varsa itiraz edeceğim.
  • 36-4 hesapladığım türjkçe 32-8 geldi.
    Tek bir boş bırakmadığım sosyalden 2 boş gösteriyor.!?
    Dilekçe şart !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 1 Nisan 2013; 16:42:16 >
  • Turkce 36-4 kontrol ettim 31-9 geldi bu ney la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mattan 10 tane yaptım. 4-4 gösteriyor. Ne ayak lan. Beyler şaka falan olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

quote:

aynı şey benim için de malesef geçerli. Hani piyango bize mi vurdu anlamadım ama türkçeden kontrol ediyorum 35 doğru 5 yanlış şimdi bakıyorum 31 doğru 9 yanlış gelmiş arada dağlar kadar fark var.

Hocam sana yemin ediyorum benim de 31-9 ! Ben 5 yanlış bekliyodum ? Napsak ?

• optikler ne zaman gösterilir
  • Bede 31e 9 daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

quote:

Benim de
    İnşallah düzeltirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

quote:

Bilmiyorum.6 yanlış 1ini hatırlamıyordum o da yanlışsa 7 yanlış bekliyordum.Bir baktım 31d 9y çok şaşırdım.Optikler yayınlasada görsek artık

• Benimde netlerim düsük geldi nasıl oldu anlamadim cevaplarımdan kesinlikle eminim
  • benimde türkçe düşük diğerlerinden 2-3 net fazla gelmiş :D
  • benim fazla gelmis valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

Arkadaşlar beklediğim sınav sonucundan tam 14,5 net düşük geldi.Gazetenin dağıttığı cevap anahtarından bir daha baktım sorularımı doğru işaretlediğime eminim sınavda da kontrol ettim.Çoğu kişinin sınavı da beklediğinden düşük gelmiş.Felsefe-Din lerin yanlış olarak sayıldığı söyleniyor.Türkçe de 8 doğru sorumu yanlış saymışlar.Sosyal de de 6 sorumu.İlginçtir matematik 3,5 net fazla gelmiş.Fen aynı gelmiş.ÖSYM ye dilekçe göndericem bunu nasıl yapabilirim?

sanırım erken açıkladıkları için böyle oldu. neyi düzgün yaptılar ki?
  • al benden de o kadar
  • sosyal 14y göstermiş ama ben 2 saattir tekrar tekrar bakıyorum 8 y buluyorum emin olmadıklarımı da yanlış saydım bende dilekçe göndereceğim
  • ya ben inanamıyorum mat dan 24D 2Y bekliyordum yanlışlardan biri abaküs sorusu 25D 1Y olması gerekiyor. ama sonuçlarda 23D 3Y diyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.