Şimdi Ara

Dil öğren işsiz kalmazsın diyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İleri derecede İngilizce biliyorum. Dilbilimde yüksek lisans yapıyorum. Makale okuyup yazabiliyorum. Ama edebiyat mezunuyum Devlette kadro dışında iş yok. Onu da ben istemiyorum. Ailemin de durumu çok iyi değil onlar da benden birşey bekliyor. Fakat dil hiçbir işe yaramıyor Yani ne işe yaracak ki. Yurtdışında iş ilanlarına bakıyorum dilbilim laboratuvarlarında kariyer fırsatı çok. Fakat ben yurtdışına çıkmak için para bulamıyorum fırsat bulamıyorum. İşsiz işsiz geziyorum. Yani dil öğren işsiz kalmazsın =yalannnnn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Patronu sert bir dille uyar.
  • kader ya
    mesela ingilizce mülakatta batırmasaydım güzel bir işim vardı şu an
    herkesin bir yerlerde kısmeti ama ne zaman nerede bulacağımızı bilmiyoruz
  • O şöyle hocam sen durumu yanlış anlamışsın.Muhendis ol dil bilirsen işsiz kalmazsin, matematikçi istatistikçi yazılımcı ekonomist vsvs şeyler ol yanına bir dil ekle ondan sonra işsiz kalmazsin.Sadece dil ne işine yarayacak senin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim teyzeoglu ingiltereden geldi özel kolejde derslere girdi ingilizce bölümden mezun bile degil özel ders verebilirsin enazından sahibindede ilan aç saati 25-30tl den günde bikaç saat ders ver
  • linkedin de profil aç ingilizceye 10/10 yaz gelen teklifleri bekle

kariyer sitelerinde de mutlaka teklifler gelir
  • dil tek başına tercümanlık dışında pek bi işe yaramaz. mesleğinin yanında ek olarak dil bilmek işe yarar genelde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılım dili knk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.