Şimdi Ara

Dil bölümündeyim Kaç net yapmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu sorduğum soruyu cahilliğime verin lütfen :).Ben Almanya'dan daha bu sene yeni geldim.Ama daha önceden ilk okulu felan burda okuduğum için üniversite olayını felan biliyorum.Hedefim 9 Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği.Taban puanına baktığımda internetde ;

Dokuz Eylül Üniversitesi Ingilizce Ögretmenligi (Ingilizce) DIL-1 118 455,85538 494,04421

böyle yazıyor acaba bu ortalama kaç nete denk geliyor?YGS-LYS puanı birliktemi hesaplanıyor? Bunları bana öğretirseniz çok sevinirim :)

• YGS Nisan'da açıklanıyor ama LYS'den sonra LYS ile birlikte hesaplanıyor. Bence YGS'de 70-75 net ve LYS'den +75 net gerekir ama bunlar benim tahminim.
  • Birey YGS puan hesaplama diye aratıp, aynı ekrandan dil netlerinizi de yazıp puanınızı hesaplayabilirsiniz.
  • Eğer ingilizceyi fullerim diyorsan geçen senelerin sorularına bakarak sadece ygs çalışman gerekiyor 2-3 ayda eğer hiç temelin yoksa 80 e kadar çok iyi çalışarak çıkabilirsin ingilizceyi 75 ve üstü yapmaya odaklanmalısın kısaca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 net falan yap diyen arkadaşlar olmuş.
    50 net bile yeter arkadaşım kasma o kadar heleki dil 1 diyorsun.
    Dil 1 inin çok iyi olduğunu düşünerek bunları yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

70 net falan yap diyen arkadaşlar olmuş.
    50 net bile yeter arkadaşım kasma o kadar heleki dil 1 diyorsun.
    Dil 1 inin çok iyi olduğunu düşünerek bunları yazıyorum

Dil 1 puanlarından haberin yok heralde ? istanbul içi istiyosa 70 netten aşağısı ifla etmez.
  • devlet universitesi istiyorsan seksen soruda en az 60 o da okul puanin yuksekse aksi takdirde en az 70 dogru yapman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs Türkçe ve sosyalden 30 veya + yaptığını düşünürsek, iyi bir ortalama okul puanı alacağını da hesaba katarsak, 70 ve 70+ net ile kazanabilirsin, kesin bir şey söyleyemem çünkü herkesin lys'de iyi yaptığını düşünürsek sıralama zorlar, diğerlerinin kötü yaptığını düşünürsek sıralama işine gelir, rakibim olsan da başarılar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknykc -- 30 Aralık 2013; 13:18:09 >
  • yorumlar için çok teşekkür ederim.bu arada bir hatırlatmada bulunayım sınava bu sene değil 2015'te gireceğim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.