Şimdi Ara

DİKTATÖR OLUNCA BİZDİR POL POT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Abi işin esprisi bir yana gerçekten ülkelerde belirli bir kitle var tamam mi bu kitle atiyorum izlandada yuzde 3tür afganistanda yuzde 20dir fark etmez ornek misali veriyorum bu kitleyi toplumdan temizlemezsen tüm toplum acı içinde kalıyor

Bizim toplumda şimdi baktım yapay zeka tahminlerine gore 5.5 milyon civarı sabıkalı adam var bu rakami 2 ile çarp ceza almayanlari yani 11 milyon 1 milyonu kader kurbani desen kalan 10 milyon işte bu ülkede huzur güvenlik asayiş birakmayan tipler

Abi uyusturucu mu sattin gg
    Hırsızlık mi yaptin gg
    Yolsuzluk mu yaptin gg
    Toplum içinde karışıklık anarşi mi çıkardın gg
    Adam mi vurdun gg
    Adam mi yaraladin gg
    Tecavuz mu yaptin gg
    Taciz mi yaptin gg

Ne kadar suçlu pislik insan varsa ggleyeceksin bitti gitti nokta net

Benim tahminim Türkiye'de bu tarz ultra arıza "kötü" toplum düşmanı varlık orani yüzde 10 15 civarıdır yani nerden baksan 10 milyon vardır en az

Yapılacak sey belli

Mesela bir olay oldu haberlerde gormussunuzdur 83 yasinda bir amcamiz polis emeklisi bu memleket icin emek vermis bir insan sokakta kendine saldiran kudurmus bir köpeği öldürdü diye yargılanıyor

Böyle bir yargının olduğu ülkede her hakim savci kovulmali tüm hukuk bastan yazilmalidir haberi görünce gerçekten inanamadım videolu bi de adam uzaklastikca daha da saldiriyor köpek

O köpek gibi saldirganlari nasil etkisiz hale getiriyorsan bu saydığım toplum düşmanları da aynı etkisiz hale getireceksin yani ggleyeceksin yallah essek cehennemine

Ulke dingonun ahrı gibi ancak böyle düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Kasım 2025; 15:0:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.