Şimdi Ara

Dikkatli olalım...Bir arkadaştan alıntıdır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dikkatli olalım...Bir arkadaştan alıntıdır...

"Size cumartesi günü başımdan geçen çok çirkin bir olayı anlatmak istiyorum. Cumartesi günü .......................... 87 83 numaralı bir telefon beni arayıp adımı vererek benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de aranan kişinin ben olduğumu söylediğimde bana, ' Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip, bu numaradan dün aksam ............ no' lu telefona astsubay .............. isimli kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzden de telefonumun izlenmeye alındığını ve hakkımda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermem gerektiği söylendi. Ben de adimi bilen insan benim is ve ev adresimi de bilir; böyle bir is varsa gelin beni bulun, su an size yardımcı olamam dedim. Telefonun diğer ucundaki şahıs (yaklaşık 45-50 yaşlarında)bana bağırmaya başlayıp mecbursunuz yardımcı olacaksınız şimdi sizi .... Savcılığına aktarıyorum 154 tuşlayın dedi. Bende hiçbir yeri tuşlamayacağımı söyleyip baya bir bagiristan sonra telefonu kapattım. Amacım en yakin karakola gidip ilgili numarayı aratmaktı. Bu arada tesadüfen konuştuğum bir mahalle esnafı bunun son günlerde defalarca yapıldığı söyleyip en son bir mağaza sahibinin 154 tuşlandığını ve telefonu otomatikman yurtdışı görüşmelere açıp yaklaşık 2-3 milyarlık fatura geldiğini söyledi. Karakolların ve savcılığın bu olayla son günlerde defalarca karsılaştığını ve sadece o semtte o gün 23 kez bu konuyla ilgili oradaki karakola müracaat olduğunu söyledi. Sadece aman diyorum dostlar aman, dikkat edelim bu bir çete. 154 TUŞLAMAYIN SAKIN SAKIN KİM NE DERSE DESİN"Dikkatliolalım...Bi arkadaştanalıntıdır...

• bence bu faturalı olan hatlar için bi tehlike kontorlü olsa sadece kontor kadar konuşur.heleki 154 ü tuşlayan bi ögrenci adamsa hiç görüşemez çünkü ögrencilerin bi çogu hep 1 kontorle gezdigi için
  • Birincisi 154 gibi bir numarayı tuşlayarak yurtdışındaki bir hatta yönlendirilme olayı olmaz. İkincisi operatörlerde yurtdışına arama default olarak kapalı karşımıza çıkıyor. Üçüncüsü de yurtdışı aramanın dakika ücreti bir kaç ytl den fazla değildir. Nereden gelecek milyarlık faturalar? Metni yazana tanrıdan akıl fikir dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 10 Mart 2008; 23:39:39 >
  • Bir arada böyle kandırıp islemler için kontör istiyorlardı areneya bile çıktı bu olay.
  • Evet o doğru. Bir de aranbataria olayından kontör kazanmak için de işletiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkatli Olun Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.