Şimdi Ara

DİKKAT download yapıp 380 tl ceza yemeyin (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
6
Favori
32.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla download özgürlüğüde kısıtlanırsa işte o zaman İSYAN çıkar
  • Daha hala olmaz filan diyen arkadaşlar var, okumanız da mı yok, belgeler ortada? Firma sistemi kurmuş, albumun haklarını alıp indirenleri yakalıyor. Neredeyse sıfır büyük iş yapıyorlar. 7000-8000 civarı kişi gönderilmiş diye bir mesaj vardı diğer konuda. 200 euro desek, 2000ini ödese 400.000 euro para yapar. Durum ciddi, mümkün olduğunca dikkat edin.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Ceza gelirse parayı hemen ödemeyin, avukatlarla görüşün. Onlar bir açığı kullanarak size ceza veriyorlar, hukukta belki sizde onların açığını bulursunuz. Karşı dava ihtimalini kesinlikle göz önünde bulundurun.

Eğer izinsiz takip yapıp ıp numarası tespit edip ev adresine yolluyorlarsa iliğine kadar kuruturlar adamın. Haneye tecevüz gibi birşey olur.
  • vala bende bir sürü mp3 indiriyorum fakat orj mp3 değil remix indiriyorum ha toent fln kulanmam asla idm kulanıyorum isdedim videoyu indirebilirim :D ceza geldi diyelim adam gider int cafeden ceker bu seferde yapıcak adam bi yolunu bulup her türlü yapar

Bir de konu dışı olacak ama torrent vs. olmazsa bu sanatçıları kimse tanımaz etmez.Kaç kişi gidip albüm alıyor ki?İnternet yoluyla yüz binlerce kişi şarkıları indirip popüler hale getiriyor.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• önemli konu
    torrent neymişbi ara mp3 downloadada ceza
    olacaktı ama yemedi kimse adam gibi ispatı olmadan ceza
    kesemez almanlar kendi içine baksın önce çakallar
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • konudan zerre kadar etkilenmedim. torent-rapit-hötfile-usenet farketmez nerden olsa indiririm. downloada devam yani
  • kardesim bende duydum bu olayı ame ne derece henüz bilmiyorum.. fotolara bakılırsa imkansız olamaz

Orijinalden alıntı: BARKU

konudan zerre kadar etkilenmedim. torent-rapit-hötfile-usenet farketmez nerden olsa indiririm. downloada devam yani

katiliyorum aynen dewam

xxx de amatör e yönelecez ozaman telif hakkı yok onlarin

Orijinalden alıntı: mx440

download yaparken pc nin başında kim oturuyo bilemezlerki, kimi dava edecekler.. belki o gün arkadaşım kullandı.. nasıl ispat edecekler..

senin silahın var arkadaşın bunu aldı ve birisini vurdu. sen ceza almıyacagınımı zannediyorsun. adama demezler mi silahına niye sahip çıkmadın. aynı şey internet içinde geçerli. kısacası yok kardeşimdi yok arkadaşımdı hepsi hikaye

Orijinalden alıntı: vanhelsingson

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

elemanlar neci almanyada?önce kendi ülkelerindekini halletselermiş ya kek mi görmüşler bizimkileri?

almanyada kimse cesaret edmiyor ki zaten hem torrent yasak almanyada. kullanımı nerdeyse 0

kuzenimden biliyorum.her filmi orjinal alıyorlar.

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • avukatın TC numarasını kapasaydın bari.meşhur olcak.
    The Road Starts here. It never Ends.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Beyler diskografi çekcem. Zakunda da sakat mı

bence şu saatden sonra garantisi yok.10-15 dolara ücretli üyelik alıp yakalayabilirler. ama şuan böyle bişey yaptıklarını zannetmiyorum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.