aracdeposu.com bu site tamamen dolandirici, ibanla odemeye indirim adi altinda surekli degistirilen farkli sahislara ait ibanlarla dolandiriyorlar. ben dolandirildim siz dolandirilmayin, alisveris yapmadan once kotu yorum gormemistim, ilk magduru benim sanirim, savciliga suc duyurusunda bulunacagim. sozde whatsapp hatlari da vardi kapatti ya da engellediler, her sey guvenilir siteyi andiriyordu tabi bazi ufak detaylari dusunemedim, ![]() ![]() Edit " Ornek bir suc duyurusu dilekcesi hazirladim, dolandirildiysaniz dilekceyi duzenleyin, kimlik fotokopisi, iban ve elinizdeki tum ekran goruntusu ve delillerle savciliga gidip suc duyurusunda bulunun. dilekce ornegine bu linkten ulasabilirsiniz lutfen degistirip kendinize gore duzenleyin. aracdeposu_dolandiricilik_dilekce.docx https://docs.google.com/document/d/1IPm00htOr8e8OSg2vIwrr2Nx8g0xOrmn/edit?usp=sharing&ouid=108221662430316781925&rtpof=true&sd=true< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidzwezda -- 10 Temmuz 2025; 22:19:33 > |
DIKKAT aracdeposu.com tarafindan dolandirildim

-
-
malesef bende 6bin dolandırıldım ,siteyle alakalı olumsuz bir yorum görmemiştim , tabiki bende şikayette bulunacağım , hiçbirşey zayi olmaz ,bunun ahiretide var ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecmis olsun hocam, usenmeyip savciliga suc duyurusunda bulunun, hesabi kiralatani sikayet edin en azindan o kisiden paranizi geri alabilirsiniz yasal yollarla. bunu yanlarina birakmamak gerek, ben de sonuna kadar ugrasacagim.
ibanlari surekli degistiriyorlar bunlarin ekran goruntulerini de savcilikla paylasin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davidzwezda -- 10 Temmuz 2025; 12:50:7 >
-
tesekkürler kardesim siz bir bilgiye veya sonuca ulaşırsanız bilgilendirirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepimize geçmiş olsun. Aynı şeyleri bana da yaptılar telefonda engelleme yaptılar ayrıca paranın tarafımıza ulaşmayıp aynı parayı benden tekrar istediler şimdi yenisini.com üzerinden aynı site altından mobilya satmaya başlamışlar kiralık iban ve bir çok telefon numaralı mevcut engelleme yapıyorlar hepsini ayrı dekont ile heryerr şikayet edeceklerimi bilsinler.
gecmis olsun hocam, umarim bir sonuca variriz hep birlikte
-
Gece gunduz ugrasicam bunlarla, Siz de sikayetinizi yapin ilk postumda duzenleyerek neler yapilmasi gerektigini yazdim, belki sonuclandiginda paranizi geri alma sansimiz olur. para gitse bile cezasiz kalmasin kopekler, fakir fukaranin anlinin teri emegini caliyorlar.
-
Çok geçmiş olsun. Bende siteden sipariş oluşturdum. Ancak içime bir şüphe düştü, ataştırdım hiç olumsuz birşey bulamayınca sitedeki numarayı aradım, açan kişi 5 senedir aktif olduklarını, indirim yaptıklarını vs. birsürü güven verici şeyler söyledi. Parayı denkleştiremediğim için havaleyi yapamadım. Sayenizde direkten döndüm. Çok geçmiş olsun tekrardan inşallah paranızı kurtarırsınız.
davitzwezda dolandırıldığını bir gün önce buraya yazsaydı bende direkten döncektim
-
selam kardesim gecmis olsun, yapman gerekenleri ilk mesajimda belirttim, onun disinda yapabilecegimiz bir sey yok. cimere yazmayi unutmayin sayi cogaldikca dikkate alinma ihtimalimiz artacaktir. Ama parani geri almak icin mutlaka suc duyurusunda bulun. adim adim anlatmami isteyen olursa aciklarim.
her gecen gun bu post altindaki sayi artiyor malesef bircok kuruma yazmis olmama ragmen aracdeposu.com dolandiricilik faaliyetine devam ediyor site kapatilmadi.
-
-
malesef huseyin emre das ibanini kiralattigi ya da sahip cikamadigi icin yasal olarak herkese geri iadeyi yapmak zorunda. dolandiricilar buyuk ihtimalle ordaki paralari coine cevirip huseyin beye iban kiralama ucretini verdi. Bu durumda huseyin dolandiricimiz oluyor, kasti ya da bilmeden fark etmez. ben savciliga sikayetimi yolladigim iban sahibine actim.
-
bugün bende karakolda gittim , şikayet ettim, dosya halinde yazısmalarıda verdim, sagolsun polis güzel ilgilendi ,tek tek herseyi sordu ve yazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramsakarya -- 15 Temmuz 2025; 2:23:46 >
Herkese geçmiş olsun.
Ben de 5 Temmuz’da aynı yöntemle dolandırıldım. Öncelikle bankamı arayarak iade talebinde bulundum. Ardından Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurdum ve CİMER üzerinden resmi şikayet oluşturdum. Ne yazık ki karakoldan bu süreçte herhangi bir olumlu dönüş alamadım.
İlanda belirtilen açık adrese arkadaşım ile birlikte gittim, ancak maalesef öyle bir yer yok. İş merkezinde böyle bir şirket geçmişte bile kayıtlı değil.
CİMER şikayetinden sonra işler daha da garipleşti.
Beni tüm platformlardan engellediler
Ödeme sayfasını değiştirdiler
WhatsApp iletişim hattını tamamen kapattılar
Benim gibi mağdur olan varsa, lütfen sesini çıkarsın. Bu kişilerin bu kadar rahat şekilde insanları dolandırmasına izin vermeyelim.
Süreci takip etmeye ve her yere şikayet etmeye devam edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
selam hocam, savciliga suc duyurusunda bulundunuz mu ?
Benzer içerikler
- ferrucci saat kaliteli mı
- işleminiz onaylanmadı. (ref001)
- masterpass müşteri hizmetleri
- en iyi kömür markası
- yoho dolandırıcılığı
- amazon müşteri hizmetleri
- kutusu açılmış telefon iadesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X