Şimdi Ara

Bir alisveris sitesi tarafindan dolandirildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, ben bir hafta once trendaksesuar.com adli bi siteden parfum siparisi verdim ama kredi kartimdan para cekildigine dair bi e posta gelmesine ragmen kargoya verildigine dair e posta gelmedi, sitenin musteri hizmetleri telefonlari acmiyor, sitede bulunan ozel numara da sadece ilk aradigimda cevap verdi o gun de kargonu bugun gonderdim dedi ama o gunden beri ne kargoyla ilgili e posta geldi ne de kargo. Yakinimdaki tum kargo sirketlerine sordum ama adima gonderilen bir kargo yok ve 3gundur aradigim numara telefonlarima cevap vermiyor mesajlarimi goruldude birakiyor. Kisaca parami alip urunu gondermediler ne yapabilirim simdi ben yardimci olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biraz daha bekleyip bankadan chargeback talep ediyorsun, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuyorsun akabinde hakem heyetine başvuruyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eldarion

    Biraz daha bekleyip bankadan chargeback talep ediyorsun, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuyorsun akabinde hakem heyetine başvuruyorsun.

    Kac gun beklemem gerekir hocam tahminen? Cuma gunu sehir disina cikacam 10gunlugune, gitmeden tum isle.leri halledeyim diyorum. Bir de sonuclanmasi tahminen ne kadar surer ve nasil bi surec izleyecem kisaca ozetler misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.