Şimdi Ara

Vag-Com Turkce ariyorum yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ben vcds son sürüm turkcesini ariyorum .. eger yardim ederseniz sevinirim...
    kolay gelsin ustad....

wag-com 409.1s turkce
    VCDS 10.6.3 turkce

Orijinalden alıntı: VW-vagcomtr

Slm ustadlar,
    ben vcds son sürüm turkcesini ariyorum .. eger yardim ederseniz sevinirim...
    kolay gelsin ustad....

wag-com 409.1s turkce
    VCDS 10.6.3 turkce

VAG COM VCDS´in Türkcesi yoktur ! Sirf Ingilizce veya Almanca olani vardir. Olsaydiwww.ross-tech.com Sitesinde olurdu.

Saygilar
  • elbette var türkçesi...ama 600 tl istiyorlar..anlamadığım ise bir tane delikanlı alıpta nete koymamış nedense...
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • al kardeş sana vag com türkçe, linke tıkla indir. ayrıca bu sitede daha kapsamlı cihazlarda mevcut.
    http://www.sistemtespit.com/?Syf=3&pt=Download
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    koc ailem sifre satan varmi ?
    10 ay önce açıldı
    Bu programi ariyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.