Şimdi Ara

Dikiz aynası kablo kapağını çalmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece evimin bahçesine girip çalınmış. Serviste 13 15 lira fiyatı olan bir kapağı neden çalarsın yahu

Dikiz aynası kablo kapağını çalmışlar

• Belki de komple dikiz aynasını çalmak istediler kapağı açtılar baktılarki beceremeyecekler sadece kapakla yetindiler.
  • Neresine takıcak acaba o kapağı.
  • Dua edin arabayı çalmamışlar
  • O parçanın düşmesi Puntolarda kronik sorudur. GP forumda hemen hemen çoğu kişinin düşmüştür..Benim 2 kez düştü en son aldığımı silikonla yapıştırdım bir daha uğraştırmadı. Belki yolda düştü siz farketmediniz.. Cuma günü şehir dışındaydım. Dönüşte servise uğradım Çaycumada. Servisteki eleman söyledi abi ayna kapağın uçmuş diye Ellerinde yokmuş..Hemen Ankara Ünlüotoya telefon 9 tl ertesi sabah geldi
  • O hırsız işi gibi durmuyor.
    Hiçbir aklı evvel 10 liralık parça için riske girmez. Çalsa komple aynayı sökerdi.
    Yolda düşmüştür.
  • Hocam hırsız napacak o kapağı ya Düşmüş gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arka cam rezinstansı bozuk!!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz buna anormal mi diyorsunuz? 4 kapisi calinan fiesta vardi..arac sanirim punto veya linea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

O parçanın düşmesi Puntolarda kronik sorudur. GP forumda hemen hemen çoğu kişinin düşmüştür..Benim 2 kez düştü en son aldığımı silikonla yapıştırdım bir daha uğraştırmadı. Belki yolda düştü siz farketmediniz.. Cuma günü şehir dışındaydım. Dönüşte servise uğradım Çaycumada. Servisteki eleman söyledi abi ayna kapağın uçmuş diye Ellerinde yokmuş..Hemen Ankara Ünlüotoya telefon 9 tl ertesi sabah geldi

Evet biliyorum kapak düşenleri de, ben aracımı her akşam kitler kontrol eder öyle evime çıkarım. Kapağım duruyordu dün akşam gıcır gıcır. Sabah uyandım yerinde yeller esiyor

Oturduğum yerde çok tekin yer değil, coluk cocugun araba kaportalarında sos oynadıkları bir yer malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 2 Eylül 2012; 16:03:07 >

• Kendi kapağı düşen başka birisi çalmıştır o zaman
  • Baba akü yok Geçmiş olsun
  • Honda'da böyle bir sorun yok. Ya komple sökecek dikiz aynasını ya da hiçbir şey yapamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.