Şimdi Ara

dikiş makinesinde marka model tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 tl yi geçmeyecek aldığına pişman etmeyecek dikiş makinesi önerebilecekler varsa lütfen yazsın, teşekkür ederiz

• singer düşünüyorum yanında gerekli başka parçalarda veriyorlarmış, brother as1430 modelini düşünmüştüm led aydınlatma filan diyordu ama singerleri iyice inceleyince parça fazlalığından onu tercih edeceğim galiba, aydınlatması vardır herhalde onlarında, ledmi bilmiyorum artık, birkaç model arasında kaldım, dikişten hiç anlamıyorum, basit ucuz bir makinamı alsam singerin modelleri 200 tl den başlıyor,
    1- SINGER PROMISE 1412 modeli 250 tl ESNEK DİKİŞ özelliği var (bunu düşünmemin sebebi- daha uygun fiyatlılara göre)
    2- SINGER TRADITION 2250 modeli var 280 tl filandı sanırım gitti gidiyor da, bunu düşünmüştüm biraz iyi olsun diye ama esnek dikiş özelliği yok bunda maalesef ne kadar gerekli olur bilemiyorum ama?? promise promosyon ürün gibi üretilmiş gibi geliyor model adından :) hakkında birkaç şikayette okuyunca
    3-SINGER TRADITION 2273 modeli 380 lira media markta+çanta hediyeli. bu fiyata çıkmak istemiyorum aslında çünkü kullanabilecek miyim ne kadar işime yarayacak bilmiyorum, ama bunda esnek dikiş özelliği, Tek adımda otomatik ilik açabilme Otomatik iplik takma gibi özellikleri beni çekiyor ama bu özellikler için bu miktar verilir mi bu özellikler çok gerekli mi? kullananlar bilenlerin seçimimde rol oynacak değerli yorumları yok mu???

• Ne dikeceğine göre değişir. Singer bence çöp. Brother.
  • kullanabilirsem herşey dikmeyi denerim uzun vadede, singer kullananlardanda memnun olanlar çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantıka

kullanabilirsem herşey dikmeyi denerim uzun vadede, singer kullananlardanda memnun olanlar çok

Dediğim gibi ne dikileceğine bağlıdır. Dantel yemeni kenarı filan olacaksa ideal ve genelde evlerde süs diye durur. Ama uzun soluklu büyük dikimlerde brother.
  • Singer düşünebilirsin.
    evde gündelik işlerde vs de kullanmak için esenk dikiş özelliği olan 1412
    nakış özelliği fazla olsun dersen 3229
    nakış + otomatik ilik açma kolay iplik takma vs gibi özellikler olsun dersen 2282
    bütçem müsait güzel bir makine alabilirim dersen elektronik seri lerde 6199
    daha üst modelde ise yazı vs yazabilen singer one plus.
    fiyatlar konusunda bilgi verebilirim istersen
  • singer tradition 2273 modelini alacağım, en uygun media markt ta 380 lira üstelik diğer özel parçalar ve çanta hediyeli, güvenilir de bir site daha ne olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Valiz tavsiyeleri(Marka Model)
    7 yıl önce açıldı
    Buzdolabı marka ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Singer'den eski kaliteyi beklemeyin. Şuan ki ürünler çin malı. Brotherin parçaları pahalı. Benim tavsiyem Janome'dir. Başlangıç için 1018 modelini yada orta modelde 423s modelini öneririm.
  • hmm, onlarada bir bakayım o zaman, teşekkürler
  • decho kullanıcısına yanıt
    2282 çok memnun olduğum bir model. Hem kullanımı kolay hem de şık bir görünüme sahip. Gelin görün ki nakış için hoca dahil kimse ayar yapamadı makineye. (Makineyle alakalı değil sorun, biz bilmiyoruz )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.