Şimdi Ara

dikiş makinesi motoru yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.kendime çıta kesmek için mini testere masası yaptım.motor olarakta pedallı dikiş makinesi motoru kullanmak istiyorum.şu an elimde mevcut fakat baglantıları biraz kafamı karıştırdı.herhangi bir kazaya sebep vermemek için size danışmak istedim..ampul kısmını motordan ayırıcam..kabloları hangi renge hangi renk gelick yardımcı olursanız sevinirim..şu anki bağlantı aşağıda..sadece motoru kullanıcam ve pedalını tabikide..

• pedaldan vazgeçtim..biri bana sadece araya voltajı ayarlıcak anahtarı nasıl takabileceğimi anlatsın yeterli..pedal yerine şu ampullerde kullanılan anahtarlardan kullanıcam..
      Ölüm en büyük uyarıcıdır.
      Nasihat isteyene ölüm yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

pedaldan vazgeçtim..biri bana sadece araya voltajı ayarlıcak anahtarı nasıl takabileceğimi anlatsın yeterli..pedal yerine şu ampullerde kullanılan anahtarlardan kullanıcam..

voltajı ayarlayarak motorun dönüş hızını kontrol eden pedal ve bunun içindeki devrenin komple adı- reosta- kullanacağın devreye seri olarak girmen gerek,(anahtar gibi )
  • quote:

arkadaşlar teşekkür ederim ama 3 kablo var..motordan çıkan sarıyeşil-yeşil ve kırmızı 3 kablo var.sanırım biri toprak..hangisini bağlıcam.küçük bir şema çizebilirmisiniz..

pedalı motorla 220 volt arasına seri olarak gir.aman bu işi yaparken fiş prizde olmasın dikkat.sarı uç toprak ucu resimdeki gibi motorun dış gövdesinden topraklı fişin toprak ucuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 12 Ekim 2010; 18:14:48 >

• quote:

Merhaba arkadaşlar.kendime çıta kesmek için mini testere masası yaptım.motor olarakta pedallı dikiş makinesi motoru kullanmak istiyorum.şu an elimde mevcut fakat baglantıları biraz kafamı karıştırdı.herhangi bir kazaya sebep vermemek için size danışmak istedim..ampul kısmını motordan ayırıcam..kabloları hangi renge hangi renk gelick yardımcı olursanız sevinirim..şu anki bağlantı aşağıda..sadece motoru kullanıcam ve pedalını tabikide..

Merhaba yaptığınız sistemi fotoğraflayabilir misiniz? Ben de bir ara böyle birşey yapmayı düşünüyorum da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet nasıl yaptınız. elimde 1 adet yedek sıfır bindallı ve arızalı juki olmak üzere iki dikiş makinesi motoru var. kesici diski nasıl bağladınız? hatta bağlayabilsem 550 w monofaz ve 1000 w trifaz motor da var.
  • Arkadaslar mesajlarınızı yeni gordm.bende bir sitede rastlamıştım. Eve gittiğimde linkini koyarım.düzen çok basit rahatlıkla yapabilirsiniz.en cok ihtiyac olacak şey rulman ve daire testere bıçağı.bıçağı hirdavatcilarda bulabilirsiniz.rulman ise bıçağı rahat dönmesi için. Satın almaya kalkarsanız 4 tl falan.ben çıkma buldum.dikiş makinelerinden filan çıkıyor.
  • geç oldu amabuyrun arkadaşlar..http://www.kendinyap.gen.tr/dekorasyon/142-mini-daire-testere-yap.html
    Muhteşem beyinler daima sıradan beyinlerin şiddetli muhalefetiyle karşılanmışlardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.