Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ortalamam 2.23 bilgisayar programcılığı mezunuyum.Mühendislik imkansız mı benim için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gun Expert

Arkadaşlar ortalamam 2.23 bilgisayar programcılığı mezunuyum.Mühendislik imkansız mı benim için ?

Tabikife hayir dostum neden imkansiz olsun belki itu olmazda kocaeli olur sakarya olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben şuan İstanbulda özel bir okulda burslu okumaktayım ve bu sene sınava girdim puanlarım geldi ve şimdi tercih yapıcam. Sormak istediğim soru şu ; Tercih yaparsam şuanda okumakta olduğum Üni deki burs gidermi ? ayrıca sonuç kağıdındaki puanlar eğer tercih yaparsam düşermi ? Ünide okuduğum için düşer denildi düşmez diyende oldu ama aklım karışık aydınlatırsanız sevinirim.
  • Dgs ile mi yerleşmiştin istanbuldaki özele ? eğer öyleyse evet puanın düşecek, okumak olduğun ünideki bursla yeni bi yer kazanmanın alakası yok. Burs düşmez,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Garantilemek istiyosaniz ikisinde 75 lazim suan baslarsaniz matta temel hafiften varsa 75 i gormemek elde degil mat icin

Tekrardan merhabalar arkadaşım

Dikeygecis.org sitesindeki net hesaplamaları ile tercih robotunu kullanarak küçük bi hesaplama yaptım da:

Boğaziçi veya ODTÜ için (işletme) illa 75'e 75 yapmak gerekmiyormuş.

Say: 65
    Söz: 70

ya da 70'e 70 de oluyor sanırım.

Tabi bunlar sitenin söyledikleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gun Expert

Arkadaşlar ortalamam 2.23 bilgisayar programcılığı mezunuyum.Mühendislik imkansız mı benim için ?

imkansız değil ama ortalaman gerçekten düşükmüş, netlerini çok yüksek tutman(70 70 üstü) gerekiyor bilgisayar mühendisliği çok fazla net istiyo.

edit:puanlar okulların kalitesine göre değişiyor 70 70 dediysemde illa 70 70 olucak değil. 55 60da bir yerler tutturabilirsin 2.öğ fln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 15 Temmuz 2013; 17:07:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Garantilemek istiyosaniz ikisinde 75 lazim suan baslarsaniz matta temel hafiften varsa 75 i gormemek elde degil mat icin

Tekrardan merhabalar arkadaşım

Dikeygecis.org sitesindeki net hesaplamaları ile tercih robotunu kullanarak küçük bi hesaplama yaptım da:

Boğaziçi veya ODTÜ için (işletme) illa 75'e 75 yapmak gerekmiyormuş.

Say: 65
    Söz: 70

ya da 70'e 70 de oluyor sanırım.

Tabi bunlar sitenin söyledikleri...

Merhabalar hocam dedigim gibi ikisindede 70 i asarsaniz yada 75 e yakin yaparsaniz garanti gibi biseydir kafaniz rahat olur

• Geçen sene sınava girip yerleşmiş biri olarak sorularınızı özel mesaj yolu ile cevaplayabilirim forumdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Geçen sene sınava girip yerleşmiş biri olarak sorularınızı özel mesaj yolu ile cevaplayabilirim forumdaşlar

Pm attım kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 16 Temmuz 2013; 15:01:23 >
  • Kpss sorularına baktım da biraz zorlamışlar , sorulara bakmanızda yarar var.

www.osym.gov.tr
    Sayfa Bulunmadı
    http://www.osym.gov.tr/dosya/1-69637/h/cs.pdf
  • arkadaşlar merhaba

50 matematik ile 72 öbp ile uzaktan egitim ahmet yesevi end.müh girme şansım nedir.
    puan hesaplama robotları 240-245 civarı hesaplıyorlar.
  • mrb. ben fizik tedavı ve rehabılıtasyona gecıs yapcam. ortalamam 4lük sisteme göre 3.26 . transkrıpttede 100luk sıstemde 88.1 yazıyor. ama ösym de aday bılgılerımde 4luk sıstem yazıyor. 4luk sısteme göre 65.2 gelıyor. 100lük sisteme göre 70.48 gelıyor. ösym de 4luk sıstem yazdıgı ıcın 4luk sısteme göre mı hesaplancak öbp ?
  • ortalamalar girilmiş benim 2.43
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneyyy

mrb. ben fizik tedavı ve rehabılıtasyona gecıs yapcam. ortalamam 4lük sisteme göre 3.26 . transkrıpttede 100luk sıstemde 88.1 yazıyor. ama ösym de aday bılgılerımde 4luk sıstem yazıyor. 4luk sısteme göre 65.2 gelıyor. 100lük sisteme göre 70.48 gelıyor. ösym de 4luk sıstem yazdıgı ıcın 4luk sısteme göre mı hesaplancak öbp ?

65.2 yi 0.6 carpilip eklenecek sinav puanina . 4 luk sisteme bakiyor yani

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

ortalamalar girilmiş benim 2.43

Nereden baktınız. Izlediğiniz yolu söylermisiniz.

• dgs sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.bende 2009 senesinde girmiştim çok şükür kazanıp lisans mezunu oldum darısı sizlere olsun. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabiyik222

dgs sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.bende 2009 senesinde girmiştim çok şükür kazanıp lisans mezunu oldum darısı sizlere olsun. :)

neye geçiş yaptınız bilg mühendisliğine mi ?
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    hayır bilgisayar öğretmenliğine geçtim
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım . o zaman sınıf bırıncısıne 80 puan hıkayesı yanlıs mı ?
  • furi kullanıcısına yanıt
    ösym nın dgs aday bılgılerınden bakıyosun kardeş
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.