Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese başarılar diliyorum.inş herkes istediği yerleri kazanır.ea lıkdan 220 üzerine çıkınca yerleşmeme durumu olurmu? gecen sene zamanı yetıstıremedm :( turkceden 56 netım vardı matematke zaman kalmadı 10 dk da 7 net cıkmıs.bu sene yuklencem artık.dıkkat etım sitede genelde sayısalcılar cok muhendıslık ıstıyorsunuz ıns olur arkadaslar.bırde arkadaslar sızce ılk hangısınden baslamak lazım.ben kendım bır plan kurdum ama sızce mantıklımı.ilk sayısala gırmek ıstıyrm 1 saat 10-30 a kadar ugrasıp garantı olaark 30-35 matemtk cebe ındırmek ıstıyrm.goz ucuyla yada sorulara gore daha fazlada olabılır.sonra turkceye gecıp ordan dewm edıp zaman arttırıp tekrar sayısala donmek ıstıyrm cok mukemmel degıl matematkıgım ondan dolayı.ne yapmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

arkadaşlar herkese başarılar diliyorum.inş herkes istediği yerleri kazanır.ea lıkdan 220 üzerine çıkınca yerleşmeme durumu olurmu? gecen sene zamanı yetıstıremedm :( turkceden 56 netım vardı matematke zaman kalmadı 10 dk da 7 net cıkmıs.bu sene yuklencem artık.dıkkat etım sitede genelde sayısalcılar cok muhendıslık ıstıyorsunuz ıns olur arkadaslar.bırde arkadaslar sızce ılk hangısınden baslamak lazım.ben kendım bır plan kurdum ama sızce mantıklımı.ilk sayısala gırmek ıstıyrm 1 saat 10-30 a kadar ugrasıp garantı olaark 30-35 matemtk cebe ındırmek ıstıyrm.goz ucuyla yada sorulara gore daha fazlada olabılır.sonra turkceye gecıp ordan dewm edıp zaman arttırıp tekrar sayısala donmek ıstıyrm cok mukemmel degıl matematkıgım ondan dolayı.ne yapmam lazım.

Bunlari konusmak icin gec kalmissin dostum bu zamana kadar nasil yaptiysan oyle yap ama biseyde yapmadiysan ben matematikten baslamani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benım bır sorum var bilgisi olanlar cevaplarsa iyi olur.

1)Bir önlisans proğramı okuyorum bunun yanında ikinci üniversite kapsamında aöf sinden başka bir önlisansada kayıt yaptırdım.
    örgündeki önlisansdan mezun oldum ve ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırdıgım aöf önlisansındanda mezun oldum. şimdi ben ikisindende dgs de tercih yapabilecek miyim.yoksa ikinci üniversite kapsamında aöf önlisansda okudugum bölümden dgs de tercih yapamıyor muyum
  • Stress yapmayin arkadaslar ayrica hayale kapilmayin cakilirsiniz rahat olun cunku denemede ne yapiyorsaniz +-3 orda da aynisi cikacak herkes kendini biliyor emegini calismalarini kim ne kadar ekmek verdiyse okadar kofte alacak

• quote:

arkadaşlar herkese başarılar diliyorum.inş herkes istediği yerleri kazanır.ea lıkdan 220 üzerine çıkınca yerleşmeme durumu olurmu? gecen sene zamanı yetıstıremedm :( turkceden 56 netım vardı matematke zaman kalmadı 10 dk da 7 net cıkmıs.bu sene yuklencem artık.dıkkat etım sitede genelde sayısalcılar cok muhendıslık ıstıyorsunuz ıns olur arkadaslar.bırde arkadaslar sızce ılk hangısınden baslamak lazım.ben kendım bır plan kurdum ama sızce mantıklımı.ilk sayısala gırmek ıstıyrm 1 saat 10-30 a kadar ugrasıp garantı olaark 30-35 matemtk cebe ındırmek ıstıyrm.goz ucuyla yada sorulara gore daha fazlada olabılır.sonra turkceye gecıp ordan dewm edıp zaman arttırıp tekrar sayısala donmek ıstıyrm cok mukemmel degıl matematkıgım ondan dolayı.ne yapmam lazım.

toplam 61 nete kaç puan geldi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

toplam 61 nete kaç puan geldi hocam ?

pardon hocam 63 net yapmışsın kaç puan geldi buna ? bana kalırsa işletme için filan 230 civarı lazım buda 60 türkçeye 30 matematiğe tekabül ediyor bunun aşağısı kurtarmaz gibi

• Evet arkadaşlar heyecan var mı?
    Son denememi çözüp çalışma işini bitiriyorum yarın kısmetse EA 140 netin üstüne çıkmayı umuyorum Hedef Boğaziçi İşletme olmadı Odtü olur
    Sözel bölüm çözecekler için birkaç tavsiye vereyim belki birinin işine yarar;
    -Eğer sayısaldan sonra türkçeye geçiyorsanız ve 30. sorularda tıkanıyorsanız bence sözelden başlayın
    Ben tersten başlıyorum direk sözel paragrafları çözüyorum türkçe 80 soru ortalama 1 saatte bitiyor ve en az 70net geliyor.
    -Sayısal mantıkları sona bırakabilirsiniz tabi süreyi yetiştirebilirim diyorsanız böyle birşeye yeltenin Sonra güzelim kolay mantık soruları boşa gitmesin.

Herkese başarılar diliyorum herkesin allah gönlüne göre versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Evet arkadaşlar heyecan var mı?
    Son denememi çözüp çalışma işini bitiriyorum yarın kısmetse EA 140 netin üstüne çıkmayı umuyorum Hedef Boğaziçi İşletme olmadı Odtü olur
    -Eğer sayısaldan sonra türkçeye geçiyorsanız ve 30. sorularda tıkanıyorsanız bence sözelden başlayın
    Ben tersten başlıyorum direk sözel paragrafları çözüyorum türkçe 80 soru ortalama 1 saatte bitiyor ve en az 70net geliyor.
    -Sayısal mantıkları sona bırakabilirsiniz tabi süreyi yetiştirebilirim diyorsanız böyle birşeye yeltenin Sonra güzelim kolay mantık soruları boşa gitmesin.

hocam 140 da kaçar tane yapacaksın banada 90 lazım 60 türkçe 30 mat.

• quote:

quote:

65 matematik
    75 türkçe
    Gibisinden bir net gelir sanırım çıkmış soru denemelerinde 135in altına hiç düşmedim umarım sınavda da aynı olur.
    90 net yapılır yahu çok zor olduğunu düşünmüyorum 2 ay önce 100 net yapıyordum ben gelişmeyi görüyorsun

• quote:

quote:

quote:

65 matematik
    75 türkçe
    Gibisinden bir net gelir sanırım çıkmış soru denemelerinde 135in altına hiç düşmedim umarım sınavda da aynı olur.
    90 net yapılır yahu çok zor olduğunu düşünmüyorum 2 ay önce 100 net yapıyordum ben gelişmeyi görüyorsun

Evet zor değil bende çıkmış sorularda 90 yapıyorum bu şekilde 3 aşağı 5 yukarı oluyor 90 netle kaç puan gelir hocam tahminen ?

• diploma notu kaç?
  • Cikmis sorularda ne yapiyodak bundada ona yakin alirmiyiz alirsak opup badima koyarim

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Cikmis sorularda ne yapiyodak bundada ona yakin alirmiyiz alirsak opup badima koyarim

zor çıkmış sorular zamanı sorular çok kolaydı son 3 yıla göre sınav sorularını değerlendir sınavlar zorlaşıyor.. Ama 2012 ile çok fark olmaz arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Cikmis sorularda ne yapiyodak bundada ona yakin alirmiyiz alirsak opup badima koyarim

zor çıkmış sorular zamanı sorular çok kolaydı son 3 yıla göre sınav sorularını değerlendir sınavlar zorlaşıyor.. Ama 2012 ile çok fark olmaz arada

2012 gibi olabilirde dahada kolay olsa bişe demeyiz yani
  • 2012 diğer yıllara göre zordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

2012 diğer yıllara göre zordu :)

2012 de 74-6 sözel
    76-4 mat yaptım 2012-2000 arası hep 140 üzerindeydi finish görcez inşAllah :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

quote:

2012 de 74-6 sözel

Ilk senen mi hem okul hem dgs boyle net pek gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

quote:

2012 de 74-6 sözel

Ilk senen mi hem okul hem dgs boyle net pek gormedim

ilk senem temelim sağlam hukuk için uğraşıyorum netlerim mecburen yüksek olması lazım benden daha iyi yapan bile var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hii hukukcular evet siz anadoludan anadolu ogretmenden geliyorsunuz biliyorum tanidigim cok adalet bolumunde

• merhaba arkadaşlar.Diploma 3,50 geldi arkadaşlar iyimi sizce bölüm bilgisayar .prog.

Bu yıl geçti artık ama hacettepe düşünüyorum ?

Acaba kaçıncı sınıftan başlatıyor bilginiz varmı yada intibak yapan ünv. varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.