Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: mlt44mlt

dgs barajı geçmek için kaç net gerekiyo bilen var mı ?

Dgs de baraj yok ki ilk defa senden duyuyorum :)
    2-3 net yapsan bile puanin hesaplanir sanirim.

Alıntıları Göster
    :D ben geoteknik mezunuyum jeoloji için kaç net yapmam gerekir matematiki 15 hesap edip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlt44mlt -- 13 Temmuz 2013; 14:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

geçen sene anadolu üni ing işletmeye yerleştim sınıfta ilk 10 da bile değildim sınav bana aşırı kolay geldi arkadaşlar ama ingilizce hazırlık okunduğu zamanlarda mezun oldum anadolu lisesi çıkışlıyım temelim yetti 7 gün falan çıkmış sorulara baktım dgs ciddi söylüyorum nimettir ve tahminim 10 sene içinde öss kadar popular olucaktır zor diyen adam da kusura bakmasın yüksekokul diplomasına şükretsin

zor diyen adam zaten alt yapısı olmayan adamdır, sen anadolu lisesinde zaten altyapıyı kurmuşsun geçmişsin. Ama 2 yıllığa gidenlerin çoğu meslek lisesi çıkışlı yani bölümünün meslek dersleri dışında ders görmemiş insandır. Bu olaya bakış açın bence yanlış

matematikte işlem önceliği bilmeyen adam nasıl liseyi bitiriyor o zaman dostum sorun sistemde ona bişey demiyorumda tembellik yapa yapa o kadar çok okuyor ki adamlar ilkokulda hocası geçiriyor ortaokulda ve lisede de adam liseyi hocaları tarafından geçirilerek bitirince yüksekokula gidiyor orda da 5 sene de kopya hocaları kafalamayla bi şekil mezun oluyor meslek dersi diyorsunda hemen hemen herkes ticaretten geçiş yaptığı halde muhasebe den falan da kalıyorlardı bu sınavın kolaylığı lise dahil hiç çalışmayan adamların çokluğu

orası öyle o tipler zaten adam gibi puan alamıyor, genel olarak sınava girenlerin %20'si bilinçli giriyor. Ortak karar sistemde hata var bu kadar kolay dersler geçilmemeli en azından temel dersler matematik türkçe gibi

• matematikten 15 net yapsam türkçeden kaç net yapmam gerekir beyler jeoloji mühendisliği için biri sölesin yavv :D
  • Tasarının son Türkiye geneli sınavları ne kadar zor öyle . Giren oldu mu?
  • quote:

matematikten 15 net yapsam türkçeden kaç net yapmam gerekir beyler jeoloji mühendisliği için biri sölesin yavv :D

0 net yapman gerekir düşün bakalım neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Tasarının son Türkiye geneli sınavları ne kadar zor öyle . Giren oldu mu?

son gunlerde kasiyolar yada bana oyle geliyor. Turkce baya bi zaman sonra ilk kez boyle kolay oldu mat desen vasat gecti cok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 13 Temmuz 2013; 16:26:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

:D ben geoteknik mezunuyum jeoloji için kaç net yapmam gerekir matematiki 15 hesap edip

Hangi üniversiteden mezunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

matematikten 15 net yapsam türkçeden kaç net yapmam gerekir beyler jeoloji mühendisliği için biri sölesin yavv :D

Mattan 15 yaicaksan turkceden 500 filan yapman lazim herhalde saka bi yana o netle muhendisligi unut

• quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

quote:

son gunlerde kasiyolar yada bana oyle geliyor. Turkce baya bi zaman sonra ilk kez boyle kolay oldu mat desen vasat gecti cok.

Bugun hoca soyledi bayagi kasmislar filan

• Beyler bu boşluk doldurma sorularının bi tekniği var mı? İsinamadim bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

quote:

Bugun hoca soyledi bayagi kasmislar filan

moral bozmayi sevio bizim dersanedeki hocalar bakalim 16 nasil olcak yarin gorcez

• Sayisalini komple serkan hoca yazmis ve sinava yakin diyodu hangi subedesiniz gocam aksaraydayim ben

• malatya.. Sen jeolojiye kaç türkce mat yaptın kardeşim

• quote:

malatya.. Sen jeolojiye kaç türkce mat yaptın kardeşim

44 mat
    20 tr :)

• quote:

Sayisalini komple serkan hoca yazmis ve sinava yakin diyodu hangi subedesiniz gocam aksaraydayim ben

bakirkoy subesindeyim. Serkan hoca bahsetmisti bu denemeden hatta son 3 denemeyi baz alin 3 bolun 3 asagi 5 yukari sinav netinize yakin cikar demisti. Oyle diyincede insan uzuluyor ister istemez. Neyse hayirlisi olur ins.

• quote:

quote:

Sayisalini komple serkan hoca yazmis ve sinava yakin diyodu hangi subedesiniz gocam aksaraydayim ben

bakirkoy subesindeyim. Serkan hoca bahsetmisti bu denemeden hatta son 3 denemeyi baz alin 3 bolun 3 asagi 5 yukari sinav netinize yakin cikar demisti. Oyle diyincede insan uzuluyor ister istemez. Neyse hayirlisi olur ins.

Yok hocam ya aritmetik ortalamasi filan hikaye sinav kolay olacak o denemelere gore kadmicaklar ama sayisalantiklar kaliteli olacak diye dusunuyorum moral bizmak yok son donemec pazar-9:30:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

malatya.. Sen jeolojiye kaç türkce mat yaptın kardeşim

44 mat
    20 tr :)

Bu netlerle jeoloji muhendisliginemi girdiniz

• Tasarı TR genelı 10 da turkceyı cok kasmıslar arkadaslar. Mat kolaydı ama ıslemlerı sıkıntıydı. Dayamıslar rasyonel sayıları : ) ama osymnın bı oranı var bu kadar kasmazlar abı yaa...

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam ya aritmetik ortalamasi filan hikaye sinav kolay olacak o denemelere gore kadmicaklar ama sayisalantiklar kaliteli olacak diye dusunuyorum moral bizmak yok son donemec pazar-9:30:)

Tg 16 da berbat bu kadar kasmanin anlami ne anlamiyorum bide dgs yakin demisti hoca.

• Sinavi kolay beklemeyin bakin soyluyorum alinti yaparsiniz haftaya

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.