Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneyyy

tesekkur ederım . o zaman sınıf bırıncısıne 80 puan hıkayesı yanlıs mı ?

Eskiden vardi artik yok 2012 dgsden ihtibaren kaldirildi. Artik diploma puanina bakiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismai1 -- 18 Temmuz 2013; 18:03:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    anladım tesekkur ederm.
  • Ne olacak bu bilgisayar mühendisliği 70 40 karabük almış geçen sene matematik 70 net yapamıyorsak resmen mühendislik bizim için bitti. Bilgisayar öğretmenliği desen kazansan KPSS var onunla uğraş. İstatistik yine aynı memur olmak için KPSS geri gidebileceğimiz fizik kalıyor ki oda bir haltımıza yaramıyor. Bilgisayar programcılığı okuyup DGS gelmek resmen ölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocabiyik222

hayır bilgisayar öğretmenliğine geçtim

bilgisayar öğretmenliği öldü deniyor. siz yerleştinizmi veya şimdi ne yapıyorsunuz ?

bilgisayar proğramcılığını nerede okudunuz.
    meslek lisesinden mi geçtiniz yoksa düz liseden mi geçtiniz
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    evet benim bölümü kazandığım sene alımlar düştü maalesef , o zaman bilseydim mühendislik yazardım ama kısmet :) şuan 3d mimari çizim işindeyim.seneye kpss ye hazırlanacağım.

bilgisayar programcılığını ceyhan myo da okudum.Düz liseden geçtim Öss puanı ile 2.Öğretimine.
  • Bu sene bilgisayar programcılığından mezun oldum Dgsye giricem ama kazananamam büyük ihtimal bu sene Açıköğretim iktisada 3. sınıftan fark ders alınarak kayıt yapılıyormuş. Ne zaman başlıyor kayıtlar bilen var mı?
  • Arkadaşlar biraz araştırdım ancak bulamadım.
    2 sene sonunda MYO Bilgisayar Programcılığından mezun olduk diyelim.DGS'ye girdikten sonra da Bilgisayar mühendisliği kaç yıl okunuyor? 2 yıl MYO + 3 yılda MÜH ile 5 yılda bitiyor mu normal MÜH gibi? Bu işin aslı astarı nedir ne değildir yardımcı olabilecek var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Sure

Bu sene bilgisayar programcılığından mezun oldum Dgsye giricem ama kazananamam büyük ihtimal bu sene Açıköğretim iktisada 3. sınıftan fark ders alınarak kayıt yapılıyormuş. Ne zaman başlıyor kayıtlar bilen var mı?

Ekim ortalarında. Sadece iktisatta yok yeni farklı bazı bölümlerde eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Silence45

Arkadaşlar biraz araştırdım ancak bulamadım.
    2 sene sonunda MYO Bilgisayar Programcılığından mezun olduk diyelim.DGS'ye girdikten sonra da Bilgisayar mühendisliği kaç yıl okunuyor? 2 yıl MYO + 3 yılda MÜH ile 5 yılda bitiyor mu normal MÜH gibi? Bu işin aslı astarı nedir ne değildir yardımcı olabilecek var mıdır?

Benim bildiğim 3. sınıftan başlatmıyorlar. Üniversiteye göre değişiyor Bazıları senin gördüğün dersleri muaf tutuyorlar bir de hazırlık sınıfı var :)

quote:

Orijinalden alıntı: furi

quote:

Bu sene bilgisayar programcılığından mezun oldum Dgsye giricem ama kazananamam büyük ihtimal bu sene Açıköğretim iktisada 3. sınıftan fark ders alınarak kayıt yapılıyormuş. Ne zaman başlıyor kayıtlar bilen var mı?

İktisat ve işletmeye girebiliyoruz sanırım biz sağol. Tarihleri kaçırdım sandım takip edemedim mezun olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Sure -- 19 Temmuz 2013; 16:32:31 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar biraz araştırdım ancak bulamadım.

Benim bildiğim 3. sınıftan başlatmıyorlar. Üniversiteye göre değişiyor Bazıları senin gördüğün dersleri muaf tutuyorlar bir de hazırlık sınıfı var :)

quote:

Orijinalden alıntı: furi

quote:

İktisat ve işletmeye girebiliyoruz sanırım biz sağol. Tarihleri kaçırdım sandım takip edemedim mezun olunca.

Hazırlık sınıfı?
    Toplamda kaç yıl olmuş oluyor peki? iyi-kötü yani :)

• @Silence45

Min. 4 sene kafadan çıkar.
  • 4 sene zaten olacak.Benim sorduğum 2 sene myo'dan sonra 4 senedemi bitecek 5 mi? Hatta bir iki yerde 6 diye okuyunca korktum ondan sorayım dedim :D
  • quote:

4 sene zaten olacak.Benim sorduğum 2 sene myo'dan sonra 4 senedemi bitecek 5 mi? Hatta bir iki yerde 6 diye okuyunca korktum ondan sorayım dedim :D

Myo dan sonra Dgs ile bilg müh. girdin diyelim boğaziçinde odtü de benim bildiğim mecburi hazırlık sınıfı var bununla birlikte 5 yıl daha okuyacaksın :) 10 dersten de muaf ederler heralde o kadar gaddar olamazlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Sure -- 19 Temmuz 2013; 17:00:44 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoRe`i -- 19 Temmuz 2013; 19:20:45 >
  • quote:

quote:

4 sene zaten olacak.Benim sorduğum 2 sene myo'dan sonra 4 senedemi bitecek 5 mi? Hatta bir iki yerde 6 diye okuyunca korktum ondan sorayım dedim :D

Myo dan sonra Dgs ile bilg müh. girdin diyelim boğaziçinde odtü de benim bildiğim mecburi hazırlık sınıfı var bununla birlikte 5 yıl daha okuyacaksın :) 10 dersten de muaf ederler heralde o kadar gaddar olamazlar :)

odtü de ama ,her üni de hazırlık olmuyo diye biliyorum
  • Yarın akşama kadar yatmayı düşünüyorum
  • Evet arkadaşlar, sınav öncesi son zamanlarımız herşeyin hayırlısı ve güzeli olsun. Allah yardımcımız olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Yarın akşama kadar yatmayı düşünüyorum

neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Yarın akşama kadar yatmayı düşünüyorum

neden

duygularım çok karışık moralim var mı yok mu bilmiyorum bile.Yatabilirsem unturum her şeyi sanırım ve dinlenmek istiyorum
  • Tecrubeli arkadaslarimizin tavsiyelerine acigiz

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.