Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yoksa tekrardan YGS / LYS mi . . ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haylazromeo

mrb arkadaşlar, DGS ile ilgili hiç bi bilgim yok maalesef....
    ne zaman olacak önümüzdeki dgs?

Baslıkta yazdıgı gıbı DGS sınavı 14 Temmuz 2013 te yapılacak. Sınav takvımını osymnın sıtesınden takıp edebılırsınız

• quote:

beyler DGS"ye girmek mi daha mantıklı,
    yoksa tekrardan YGS / LYS mi . . ?

Bence DGS daha mantıklı. YGS LYS gıbı bıcok konu yok. DGS de en onemlı konu suredır. Sureyle yarısıyosun bı nevı. Tamamen bı yetenek sınavı. Turkcede dıl bılgısı yok ama paragraflar uzun. Mat ıse sadece bırıncı bolum matematıgı.

• güvender yayınları nasıl bizim dershane bunu verdi bende ayrıyetten soru bankası almak istiyorum intibak ve tasarının yeterli olacagını söylediler dgs ye çok yakınmış ve bizim dershanede 20 kasımda başlıyor temmuza kadar devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

güvender yayınları nasıl bizim dershane bunu verdi bende ayrıyetten soru bankası almak istiyorum intibak ve tasarının yeterli olacagını söylediler dgs ye çok yakınmış ve bizim dershanede 20 kasımda başlıyor temmuza kadar devam edecek

Guvender yayınlarını kotulemek ıstemıyorum ama dgs de yargı ve ıntıbak onerılıyor ve bu yayınların soru kalıbı dgs ıle ortusuyor. Cozersenız anlıycaksınız : )

• quote:

Orijinalden alıntı: beybozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: berrakk

güvender yayınları nasıl bizim dershane bunu verdi bende ayrıyetten soru bankası almak istiyorum intibak ve tasarının yeterli olacagını söylediler dgs ye çok yakınmış ve bizim dershanede 20 kasımda başlıyor temmuza kadar devam edecek

Guvender yayınlarını kotulemek ıstemıyorum ama dgs de yargı ve ıntıbak onerılıyor ve bu yayınların soru kalıbı dgs ıle ortusuyor. Cozersenız anlıycaksınız : )

zaten verdikleri kitaplar konu anlatımlı önemli olan farklı yayınevlerinin sorularını çözmek dersi derste dinleyip anladıktan sonra sorun yok soru bankası olacak zaten saydıklarınızı alacam ama güvenderin konu anlatımlı kitabını çok övüyorlar soru kalıbı olarak belki dgs ayarında olmayabilir o başka

• Anladım. Guvenderın dedıgınız kıtabını bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum. Onemlı olan sızın anlayabılmenız tabıkı.

• Bu ne hiz beyler bence daha soru bankalarina baslamaya var simdi konulari iyi ogrenmek lazim unututsunuz yoksa simdilik basit takilin sikilirsiniz yoksa

Diyr dusunuyorum

• @beybozkurt nickli arkadaşa pm attım ama görmedi sanırım sorumu....
    bi de burdan sorim....
    250-260 puan olan bi bölüm için aşağı yukarı kaç net yapmak gerekir arkadaşlar?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cém -- 24 Kasım 2012; 16:53:08 >
  • Calis kardesim calis sen diyosun refah bi iste calismak istiyorum diye kazanamassan bir daha hazirlan o zaman kazanirsin

• quote:

@beybozkurt nickli arkadaşa pm attım ama görmedi sanırım sorumu....
    bi de burdan sorim....

?

• quote:

quote:

bi de burdan sorim....

?

buna tam bi cevap olduğunu düşünmüyorum, dikeygeçiş.org-puan hesapla kısmı yardımcı olur sanırım :)

• quote:

quote:

bi de burdan sorim....

?

Sözel,sayısal,eşit ağırlık ,oöbp ne hepsi farklılık gösterir. Ayrıca dikeygeçis.org da hazır puan hesaplama botu var ordan bakabilirsin.

www.dikeygecis.org
    dikeygecis.org - En iyi dikeygecis bilgi ve alim kaynaklar.
    http://www.dikeygecis.org/cms/index.php?page=dgs_2012_puan%20_hesaplama.html

• Ya beyler şöyle bi olay varmı hani bugün öyle konuşuluyodu sınıftada bilmediğimden sormak istedim.
    Mesela biri elektrik mezunu dgs ile elektriği değilde zooloji gibi bi yeri seçiyor.Orada da zaten çoğu dersten muaf oluyomuş (olmaması lazım ama öyle bişeyler duydum eksik duymuşta olabilirim) ve kalan derslerden de ortalamanın üstüne çıkarsan yatay geçiş yapabiliyomuşsun.Ciddi ciddi konuşuyorlardı bana olmaz gibi geldi hani elektrik olmasında inşaat olsun ama dgsde de seçilecek yerler bölümle ilgili olması gerekiyor diye biliyorum.Elektrik mezunuysan elektrikle ilgili bölümleri seçebiliyosun yani.
    Birde aranızda askerlik tecili yapan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Ya beyler şöyle bi olay varmı hani bugün öyle konuşuluyodu sınıftada bilmediğimden sormak istedim.
    Mesela biri elektrik mezunu dgs ile elektriği değilde zooloji gibi bi yeri seçiyor.Orada da zaten çoğu dersten muaf oluyomuş (olmaması lazım ama öyle bişeyler duydum eksik duymuşta olabilirim) ve kalan derslerden de ortalamanın üstüne çıkarsan yatay geçiş yapabiliyomuşsun.Ciddi ciddi konuşuyorlardı bana olmaz gibi geldi hani elektrik olmasında inşaat olsun ama dgsde de seçilecek yerler bölümle ilgili olması gerekiyor diye biliyorum.Elektrik mezunuysan elektrikle ilgili bölümleri seçebiliyosun yani.

o dedıgın tuhaf bısı arastırmak lazım. Ama bolumu sayısalsa gecılebılmesı muhtemel gıbı gozukuyo. Sorarız rehberlıkcılere. Bu arada bende tecıl ettırcem askerlıgı bu hafta yada haftaya. Okulda henuz dıplomalar basılmamıs. Gecıcı mezunıyet belgesı alıp gıtcem bakalım

• quote:

Ya beyler şöyle bi olay varmı hani bugün öyle konuşuluyodu sınıftada bilmediğimden sormak istedim.

Hayır öyle öss gibi alandışı bir yer seçeyim diye birşey yok.Bölümün nerelere girebiliyorsa oraları seçersin sadece.Öyle birşey olsaydı ben hukuka girerdim.

• Vizeler başladı sınav olan hergün ayrı bi stres daha vize olmasına rağmen siz final zamanını düşünün artık.DGS yi hiç ama hiç söylemiyim zaten..
    Çalışan herkese başarılar.
  • quote:

Vizeler başladı sınav olan hergün ayrı bi stres daha vize olmasına rağmen siz final zamanını düşünün artık.DGS yi hiç ama hiç söylemiyim zaten..
    Çalışan herkese başarılar.

neyse ki bizim geriye 2 vize kaldı....
    sana da başarılar....

• Biz daha 2 sınav olduk 6 tane var daha
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.