Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: radko

Haydaa aöf kayıt yenileme tarihlerini 13 ekime uzatmış,bizim kayıtları yapmıcaklar heralde 🤔

Burada böyle yazmıyor ama Yarın son gösteriyor. Bu arada DGS ile ilgili açıköğretim birosuna giden varsa bilgilendirsin lütfen telefonla ulaşamıyorum. Hala tarihi yayınlamadılar.
    https://aof.anadolu.edu.tr/kayit/
  • Sigma33 S kullanıcısına yanıt
    Msj göndermiş telefonlarına 13 ekime uzatıldı diye aöf facebook gruplarında gördüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Msj göndermiş telefonlarına 13 ekime uzatıldı diye aöf facebook gruplarında gördüm

13 ekime uzatıldı ise bu internetten kayıtlar ne zaman açılacak ve aöf sitesinde hala dgs kaydı için tarih girilmemiş birde aöf sitesinde dgs kayıt gereken belgeler duyurusunda 4 - 10 ekim arasında kayıt yaptırınız demişler ama sitede hala açılmadı kayıt işlemleri dgs için kayıt işlemler 13 ekim den sonramı olur sizin tahmininize göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 5 Ekim 2017; 13:58:6 >
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    4-10 ekim örgün için

• Aöf acik oğretim kazananlar daha beklemede mi kalacağız.Anladigim kadariyla ilk internetten kayit yapacağız ve 1. Asama olan imternetten kayit daha başlamadı doğrumu anlamışım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Doğru👌

• Arkadaşlar Aöf kayıt tarihleri nedir? Bugün büroya gittim baya sıra vardı adam onlar örgün sizinki daha başlamadı dedi. Galiba ilk önce internetten başvuru yapacağız bu duyuruları nereden takip edebilirim.

Bu arada çok bilmiş arkadaşlar Aöf sitesini takip et tarzı alıntı yapmasın. Ne telefon ile arayabiliyoruz ne sitede doğru düzgün bilgi yazıyor.

Özür dilerim yukarıdaki yorumları okumamışım, daha biz bekleyecekmişiz. Ama sistem çok berbat işliyor gerçekten. Öğrenci hiçbir şekilde bilgilendirilmiyor. Sitede dikey geçiş kayıt tarihi 15-27 Eylül yazar, dgs sonuç belgesinin altında 6-10 ekim tarihleri arasında kayıt olmalısınız yazar. Bu kadar mı akıldan noksan bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 5 Ekim 2017; 22:40:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz daha sinava girecegiz 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 YILLIK MYO BİTİRİP DGS İLE İŞLETME KAZANDIM BİZİM BAŞVURULAR BAŞLAMADI DİMİ DOĞRU BİLİYORUM
  • EruhluMuhdi E kullanıcısına yanıt
    Aöf Başlamadı

• dgs ile aof kazananlar icin harc odeme bugunmu. Once harc odememi yoksa kayitmi ?

• Tarihler aciklandi.10-13 ekim arasi basvuru ve kayit tarihleri.13 ekim mazeretli kayit tarihi

• SingleFinYellow kullanıcısına yanıt
    ben baktım simdi hala belli değil yazıyor
  • SingleFinYellow kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. İlk önce interneten basvuru yapıcaz sonra atmden parayı odeyıp oylemı gıtcez buroya bılgınız varmı ?
  • gerekli belgeler;
    1) İnternet Başvuru Belgesi
    2) Öğrenci Bilgi Formu
    3) Kayıt Bilgileri Sorgulama
    Sonuçları
    Arkadaslar bunları nerden alcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 6 Ekim 2017; 16:51:19 >
  • hocam okula dilekçe yazdım işten fırsatım yok maalesef oraya gitmeye mezuniyet belgesinin bana gelmesi 1 ayı bulur fakat elimde transkriptim var evet o da verilecek ama benimkinin altında ıslak imza ve mühür var ve okulumuz öğrencisi bu tarihte mezun olmuştur yazıyor sizce bu geçerli sayılmaz mı? birde ösym'nin sayfasında yazıyor mezun olduğum dgs başvurusunu ösym merkezinde yaptık geçici mezuniyet belgesini ora almıştı bu da bir etken olmaz mı? yani yöksiste varım ama e devlette yok bu belge sizce bu iş seneye mi kalır? teşekkür ederim ilginize.
    ekleme: @radko

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haklısın toprAAm -- 6 Ekim 2017; 17:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

gerekli belgeler;
    1) İnternet Başvuru Belgesi
    2) Öğrenci Bilgi Formu
    3) Kayıt Bilgileri Sorgulama
    Sonuçları
    Arkadaslar bunları nerden alcam ?

Once internette basvurcaz ya orda oluscak belgeler.keske internet basvurulari simdiden baslasaydi illa sikistircaklar sureyi.

• CeSiN kullanıcısına yanıt
    Aynen şu internet başvurularını bi başlat millet internet başvuru belgesini ne ara hazırlıcak zaten 3 gün içine sığdırmışsın kayıttı,bu kadarmı kafasız ordakiler😡

• Boğaziçi'ni kazanan arkadaşlara sesleniyorum.

Hazırlık sınıfını iyi geçirin, remedial olmayın.

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.