Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ANKARA ÜNİVERSİTESİ
    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
    SAKARYA ÜNİVERSİTESİ
    HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
    ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
    BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
    ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ
    YALOVA ÜNİVERSİTESİ
    MALTEPE ÜNİVERSİTESİ

sosyal hizmetler ile 4 yıllık lisans sosyal hizmetler bölümü bu üniversitelerde mevcut klavuz açıklanınca ordanda takip edersiniz :)
  • bugün itiraz dilekçemi yolladım.umarım hatalarını düzeltirler.
  • puanım 287 arkadaşlar sıralamam 2100 gazi makine ikinci öğretim gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi___

2 yıllık aöf sosyal hizmet okuyup dgs ye girebilir miyim? ve dgs ile de tekrar aöf 4yıllık sosyal hizmet yazabilir miyim?

Evet.Ancak başka bir yöntem daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zencefilotu

puanım 287 arkadaşlar sıralamam 2100 gazi makine ikinci öğretim gelir mi ?

geçen senenin puanlarına göre gelecekmiş gibi görünüyor tabi bu olasılık. 287 ile 2100 sıralamanız var geçen sene sizle aynı puanı alan bir kişi 2765 sıralaması var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keniks

quote:

Orijinalden alıntı: zencefilotu

puanım 287 arkadaşlar sıralamam 2100 gazi makine ikinci öğretim gelir mi ?

geçen senenin puanlarına göre gelecekmiş gibi görünüyor tabi bu olasılık. 287 ile 2100 sıralamanız var geçen sene sizle aynı puanı alan bir kişi 2765 sıralaması var :)

hocam şimdi kafamda farklı soru işaretleri var ben hem makina yazabiliyorum hem elektronik yazabiliyorum. gazinin elektronik 2100 sırayla gelmez sanırım. siz ne dersiniz ? gazinin makinası mı? yoksa farklı bir okulun elektrik elektroniği mi ?
  • ayrıca geçen seneye göre puanım sanırım 289.700 gibi bi sayı oluyor. küsürat tartışılır tabi. fakat buseneki aobp olayı var puanlar iyice düşecek diyorlar. gazi elektrik elektronikten umutlanmalımıyım sizce ?
  • birde aklımdaki sorulardan biride şudur. intibak olayı tamamen kalktı mı ? kalktıysa 1. sınıftan mı başlatıyor? hangi okullar intibak eğitimi şartı veriyor.? hangileri 3. sınıftan başlatıyor ? sanırım 289 puanla istediğim makine bölümleri gelir. tercih yaparken bunları göz önünde bulundurmak istiyorum...
  • @zencefilotu
    Geçen senenin puan ve sıralamalarına göre gazi makinenin gelme olasılığı görünüyor, gazi eem 700 lü sıralamalarda sanırım ama yazmakta yarar var bence :)
    Umut her zaman olmalı her konuda olduğu gibi burada da :) Kesinlikle istiyorsanız gazi eem yazmanız iyi olur :)
    İntibak resmi olarak kalktı, her üniversite farklı uygulamalar yapıyor 1. sınıftan başlatan da var 2. sınıf başlatıp 1. sınıf dersleri aldıranda var(okuduklarıma göre konuşuyorum Teknik bölümlerde muafiyet daha az oluyor yine okuduklarıma göre türkçe,tarih dersleri oluyormuş). tüm üniversiteleri arayıp bilgi almak en sağlıklısı olucaktır. Birde bu bilgileri Paylaşmak çok daha iyi olur çünkü dgs ile giren öğrenci sayısı az bu nedenle önemsemiyolar bastırmak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

2 yıllık aöf sosyal hizmet okuyup dgs ye girebilir miyim? ve dgs ile de tekrar aöf 4yıllık sosyal hizmet yazabilir miyim?

neymıss o yontemmm
  • Bende bu sene hazirlanıp girecegim nasıl zormu yapabilirmiyim bilmiyorum matematikten 0 ım türkçe idare eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yarim saat daha zaman olsaymis keske sözeller icin zaman cok yetersiz. Sorular zaten cok uzun; 80 soruda 71 dogru 9 yanlis yapmisim fakat matematikte sadece 24 soru yapabildim. Bunun da 20'si dogru 4'u yanlis. Bi 15-20 matematik sorusu daha cozebilseydim keske :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

quote:

neymıss o yontemmm

merakla bekliyorum yani =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: narsess

quote:

quote:

neymıss o yontemmm

merakla bekliyorum yani =)

aöf lisans bölümlerine sınavsız dikey geçiş imkanı var, araştırın...

• 1. Ogretim Harçlar kalktı ve aof de kalkti.

1000 tl masraftan kurtuldum yuppi. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir soru soracağım,yeri değil ama şuan okuyorum, sınava girdim aöf işletmede yazmak istiyorum 1. tercihleri kaçırdım ek yerleştirmede tercih yapabilecek miyiz :) Konu dışı oldu ama biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

1. Ogretim Harçlar kalktı ve aof de kalkti.

eğer açıköğretimde okuyorsanız boşuna sevinmeyin hocam :)
    geçen sene ödenen 500 liranın sadece 90 lirası kalktı.
    90 lira harç çünkü aöfde. geri kalan 410 tl üniversitenin kitap parası ve sınav ücretleri için almış olduğu öğrenim ücretidir.
    öğrenim ücretini yine ödeyeceksiniz, hatta üniversite harcın kalkmasını fırsat bilip bu ücrete zam bile yapar aynı hesaba gelir :)
    benim de aöf okuyan birçok arkadaşım bu haberi okuyunca sevindi ama durumu anlatınca surat astılar, tabi bazıları benim bu söylediklerime inanmak istemiyor ısrarla.
    neyse kayıt yenilemeye çok az kaldı o zaman inanmak zorunda kalacaklar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

90 lira harç çünkü aöfde. geri kalan 410 tl üniversitenin kitap parası ve sınav ücretleri için almış olduğu öğrenim ücretidir.
    öğrenim ücretini yine ödeyeceksiniz, hatta üniversite harcın kalkmasını fırsat bilip bu ücrete zam bile yapar aynı hesaba gelir :)
    benim de aöf okuyan birçok arkadaşım bu haberi okuyunca sevindi ama durumu anlatınca surat astılar, tabi bazıları benim bu söylediklerime inanmak istemiyor ısrarla.

Ben 2 yilliktan gecis yapacagim. Okumuyorum yani daha. Aof de yazacaktim. Olsun harc parasini oraya yatirriz yapacak birsey yok. :)

• quote:

quote:

quote:

Ben 2 yilliktan gecis yapacagim. Okumuyorum yani daha. Aof de yazacaktim. Olsun harc parasini oraya yatirriz yapacak birsey yok. :)

Tercihlerde açıköğretim fakültesini yazıcak mıyız yoksa direk kayıt yapabiliyo muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ticaretadamı

quote:

quote:

quote:

Tercihlerde açıköğretim fakültesini yazıcak mıyız yoksa direk kayıt yapabiliyo muyuz

Direkt kayit yapiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.