Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ne kadar süre ve nasıl çalıştın bu hedefine ulaşmak için?

Biraz taktik verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 9 Ağustos 2015; 23:47:32 >
  • birisi yardımcı olabilir mi arkadaslar. Okulum uzarsa yarım dönem ve dgs ile lisansa yerleşirsem gecersiz mi sayılıyo?
  • aöf 2 yıllıktan mezun arkadaşlar..

kaç ortalama puanı ile okuldan kaç puan aldınız?
  • Tercih yapacağınız okullarda zorunlu hazırlık sınıfı var ise oturup eylül ayındaki sınav için çalışsanız fena olmaz sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi kaçırıyorum tercihleri daha başlamadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

Ben mi kaçırıyorum tercihleri daha başlamadı mı?

Başlamadı hocam daha. Yeni Kılavuzda yayınlancak diyolar. DGS itirazları uzadığı için 14-18 arası başlar diye genel bir tahmin var.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • ARKADAŞLAR DGS 2015 KONTENJANLARI ARTMASI GEREKİYOR YOKSA PUANLAR 300DEN AŞAĞI İNMEYECEK BU DURUMA DUYARSIZ KALMA. OKULA YERLEŞMEK İSTİYORSAN DİRENİŞE KATIL

• quote:

Orijinalden alıntı: nas35

arkadaşlar okulumun uzama ihtimali var. DGS den lisansa yerleşirsem ne oluyo? gecersiz mi sayılacak?

okuldan mezun olmadan dgs den yerleşemezsin okulun biticek ondan sonra
  • Arkadaşlar bir soru soracağım ama DGS ile pek alakalı değilde yine etkileyecek öbp puanımı.

1.Sene sonunda ben staj yaptım ve staj dosyasını teslim ettim.Bu stajın dersi var Uygulamalı ..... birşey diye ve transkriptte karşılığı boş.Şimdi defter değerlendirilip puanlama/harf verilecek mi bu staj için?

Puanlama verilirse de bu puan benim GANO'mu yükseltir mi?Yükseltirse ne kadar?(GANO:2.88)

Teşekkürler.
  • 2014 yılında mezun oldum ben. Bana verilmedi. Okuduğum lisede not verilmiş ve diplomamı etkilemişti. Üniversitede bildiğim kadarıyla not olarak bir şey alamıyorsun.
  • asasdas kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Arkadaslar bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.
    Dgs puanım 300 sıralamam 1585,gıda mezunuyum.
    Tercihler baslamak üzere fakat cevremdekiler ben gıda mühendisliği tercih etmeye son derece eminken kafamı karıştırdılar diyetisyenlik konusunda. Özellikle gıdacı arkadaslar sizce hangisi daha avantajlı bölüm.
    (Gıda mühendisliği itü ve odtü yazıcam,diyetisyenlik düşünürsem marmara)

• quote:

Orijinalden alıntı: dilanboztepe

Arkadaslar bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim.
    Dgs puanım 300 sıralamam 1585,gıda mezunuyum.
    Tercihler baslamak üzere fakat cevremdekiler ben gıda mühendisliği tercih etmeye son derece eminken kafamı karıştırdılar diyetisyenlik konusunda. Özellikle gıdacı arkadaslar sizce hangisi daha avantajlı bölüm.
    (Gıda mühendisliği itü ve odtü yazıcam,diyetisyenlik düşünürsem marmara)

türkiyedeki en büyük hatalardan birini yapıyorsunuz. kimin ne düşündügü önemli degil.istiyorsan hedeflerin varsa maaşını düşünmeden yazıp gidersin.işini seven insan hangi sektörde olursa olsun para kazanır zaten.sen ne yapmak istedigine karar ver idealist ol.başkaları senin hayatını şekillendirmesin seni.dava adamı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 12 Ağustos 2015; 19:14:02 >

• sonuc.osym.gov.tr
    ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
    https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2899&Cache=0
    buradan bakınca

diploma puanı eklenmiş haldemi gözüküyor eklenmemiş halde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

sonuc.osym.gov.tr
    ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
    https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=2899&Cache=0
    buradan bakınca

diploma puanı eklenmiş haldemi gözüküyor eklenmemiş halde mi ?

eklenmiş halde tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

Bölüm birincisiyim 69 öbp ve 14 mat yanlışı geldi üst üste şok yaşadım .s Vakıfın yolları taştan .s

artık bölüm birinciliğine bakılmıyor diploma puanına göre öbp hesaplanıyor. bende bölüm değil hatta okul birincisiydim ama 77 puan eklemişler puanıma, bende 80 bekliyordum ona bakarsan.

örneğin 3.60 ile de bölüm birincisi olunabilir. yani tam puan alabilmek için diploma notunuzun 4.00 yada 100 olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc1905

arkadaşlar yeni kılavuz açıklanacak mı yoksa açıklanana mı bakacağız kontenjanlar için?

daha klavuz açıklanmadı diye biliyorum. açıklandı dediğiniz klavuz hangisi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: nas35

arkadaşlar okulumun uzama ihtimali var. DGS den lisansa yerleşirsem ne oluyo? gecersiz mi sayılacak?

hocam dgs klavuzunda "sınava girebilmek için mezuniyete stajdan başka engel olmaması durumunda" diye bir ibare vardı. tercih dönemi stajın bitimine denk geldiği için o da engel teşkil etmiyordu. zaten bütler de o vakit bitmiş olacağı için stajdan başka herhangi bir dersiniz alttan kaldıysa dgs ile tercih edemezsiniz. yerleşemezsiniz dolayısıyla geçersiz sayılma diye birşey olmaz
  • Sosyal hizmetler var mı?

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.