Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tercihler ne zaman muafiyet sınavları ne zaman neden bu sınavın doğru düzgün bir takvimi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Sosyal hizmetler var mı?

yani okulum uzasa da dgs ye tercih yapabilicem öyle mi?
  • Arkadaslar tavan taban puanlarina bakabilecegim bir site onerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihler ne zaman arkadaşlar?
  • Bu 2016 yılındaki dgs giriceğim inşalalh, dersane kayıtları ne zaman başlıyor ?
  • Hala gözükmüyor dgs tercihleri bu hafta olur mu acaba
  • Buradaki arkadaşlar, sınava girecekler için ne gibi tavsiye de bulunursunuz? Yardımcı olmanız çok iyi olur ben ve benim gibi sınava girecekler için.

Çalışmalar'da ne gibi hatalar yapmayalım? Nelere dikkat edelim, hangi konular üzerinde duralım? Sayısal bölümden gireceğim sınava fakat diğer bölümdeki arkadaşlar da yaptığı hataları, doğruları bizimle paylaşırsa güzel bir bilgi birikimi olur. Verdiğiniz bilgiler çok önemli.

İzmir de tavsiye edeceğiniz veya tavsiye etmeyeceğiniz bir dershane varsa özelden veya buradan belirtirseniz kendi adıma uygun bir dershane bulurum diye düşünüyorum. Diğer iller için de belirtirseniz bilgiye ulaşmak isteyen arkadaşlar için daha faydalı olabilir.
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    Eskileri yolcu ettikleri gibi yeni kayıt almaya başladılar çoktan
  • Tecihler ne zaman başlayacak biliyor musunuz?
  • Merhaba

Nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum

AÖF'den Yönetim Bilişim Sistemleri'ne girdim diyelim, 2.sene örgüne geçiş hakkımız var mı?
  • Yav bu tercihler kılavuz falan ne zaman açıklanacak?
  • irfanitolito kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal lys yerleştirmeleri bitince başlar...Bende bekliyorum kac gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 20 Ağustos 2015; 19:43:57 >
  • Arkadaşlar FEM AKADEMİye giden varmı memnunmuydunuz?
  • erenyucecam E kullanıcısına yanıt
    Sıfır matematik ile fem e gittim. Sınavda 25d, 6y yaptım. Eğer alt yapın varsa ve konulara biraz hakimsen çok çok daha iyi yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasdas

Sıfır matematik ile fem e gittim. Sınavda 25d, 6y yaptım. Eğer alt yapın varsa ve konulara biraz hakimsen çok çok daha iyi yaparsın.

Türkçeden kaç yaptınız, lisede ne okudunuz ?
    kaç puan aldınız
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Türkçe yapmadım. Lisede Elektrik Elektronik okudum. Matematik görmedim lisede neredeyse. 245 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasdas

hocam ne kadar ödediniz feme?
  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    1200
  • Geçen sene 21 ağustos'ta tercihler başlamış, sonuçları ise 29 ağustos'ta açıklanmış. Bu sene hâlâ ses seda yok. Bugün ösym'nin duyuru yapması yarın da tercihlerin başlaması gerekirdi geçen seneye bakarsak fakat akşamüstü oldu herhangi bir gelişme yaşanmış değil. Gerçekten şaşırtıcı 8 eylül'de flat sınavı olacak. Benim gibi özele gideceklerin bu sınavı kaçırmaması lazım. Mecburen strese girmiş durumdayım. Dgs üvey evlat muamelesi görüyor.

Dgs 2015 sınavından bahsedecek olursam, sınav yapılabilecek cinstendi. Süreyi iyi kullanamayan eşit ağırlıkçılar için çuvalladı diyebiliriz. Ben de bu sınıfa giriyorum. Söz: 38-10, Say: 19-5 yaparak 243'te kaldım. 6-7 sayısal sorusuyla daha 260'lara zıplardım fakat zaman yetmedi. Sıfır bilgiyle mart ayında start vermiştim. Ona rağmen fena iş çıkarmadığımı düşünüyorum. 2014 dgs'yi karşılaştırırsak bu skorlar 250 puanlarda çıkıyor. Bu nedenle puanların ne yazık ki artacağını düşünüyorum. Zannediyorum ki 263'le kapatan İstanbul, 252 ile kapatan Gaziantep üniversitelerine giremem. İzmir'de en yüksek burstan Yaşar üniversitesinin yolu gözüküyor bana.

Seneye sınava girecek olanlara tavsiyem şudur; Dershaneye gitmeden bu işler zor oluyor. Faydası çok büyük. Günü gününe çalışıp üzerine düşün, halledersiniz. Sınav için geç başladığıma pişmanım belki eylül'de başlasaydım daha farklı sonuç alabilirdim. Geçmişe dönemeyiz en nihayetinde yapacak bir şey yok.

• asasdas kullanıcısına yanıt
    Alt yapım yok ama calısacagız oraya yazıldım ama gidenlerden bilgi almak istiyorum eğitim kalitesi hakkında :)
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.