Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi ben 1 yıl ara ile sınava girdim kyk dan yararlanamiyir muyum? Yurt kredi vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgs ye giren arkadaşlara sorum olacak,hazırlanırken yardımcı kaynak kullandınız mı,dershaneye gittiniz mi,sayısal bölüm için sadece sayısal soruları çözmek yeter mi? Yoksa sözel çözsekte sayısal puanına etki ediyor mu?

• Konya KTO Karatay Hukuk veya Mevlana Hukuk Tam Ücretli, Burssuz olarak kesin gelir mi tahmini olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Dgs ye giren arkadaşlara sorum olacak,hazırlanırken yardımcı kaynak kullandınız mı,dershaneye gittiniz mi,sayısal bölüm için sadece sayısal soruları çözmek yeter mi? Yoksa sözel çözsekte sayısal puanına etki ediyor mu?

Sınava daha girmedim ama etki ediyor tabi ki,0,6 ile çarpılıyor sözelden çözdüğün her soru bi de standart sapma işin içine girince rakiplerini geçmeni sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Dgs ye giren arkadaşlara sorum olacak,hazırlanırken yardımcı kaynak kullandınız mı,dershaneye gittiniz mi,sayısal bölüm için sadece sayısal soruları çözmek yeter mi? Yoksa sözel çözsekte sayısal puanına etki ediyor mu?

Dershaneye gittim.Sayısal öğrencisiysen sayisallar öncelik ama sözel de çözmeni tavsiye ederim.

• cangunner kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene kazandım. Bu kişiye göre değişir benim geçmişten gelen birikimle konu eksiğim yoktu birtek yavaş çözüyordum sınava da son gün kayıt oldum hiç aklımda yoktu. İşten ayrıldım sınava son 1 hafta kala son 10 yılın çıkmış sorularını aldım bazen günde 2 sınav bazen 1 sınav yaptım kendimi allahın izni ile istediğim yer geldi 292 puan almıştım. Ama senin konu eksiğin varsa evde oturup ders çalışmakta zorlanıyorsan dershaneye gitmen daha iyi olacaktır. En önemlisi bol bol soru ve deneme çözmek çok faydalı olacaktır en azından farklı soru tiplerinide görmüş olursun.
  • Ea puanı 253 sıralaması 8800 olan Sosyal Hizmetler bölümünde kaçıncı sıradadır tahmini olan var mı?

• İ.Ü Bilgisayar Mühendisliği tutar inşallah

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    aöf ü tercih etmen daha mantıklı olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Neden ?

Orgununu okudugunda hicbir sirket seni ise almayacak. Hic bari aof oku paran cebinde kalir. Ayrica kpss de calisirsin. İstersen bir iste de calisirsin

• quote:

quote:

quote:

Neden ?

Orgununu okudugunda hicbir sirket seni ise almayacak. Hic bari aof oku paran cebinde kalir. Ayrica kpss de calisirsin. İstersen bir iste de calisirsin

öyle diyorsunda aöfde doğru düzgün eğitim görmeyeceğiz aöf bitecek özelde işverenlerin çoğu üniversiteye bakıyor, ve üniversitelileri seçiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs

İ.Ü Bilgisayar Mühendisliği tutar inşallah

Tebrikler.Nasıl calistigini anlatirmisin? Dershaneye gittin mi? Önerdigin kaynaklar neler?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden ?

öyle diyorsunda aöfde doğru düzgün eğitim görmeyeceğiz aöf bitecek özelde işverenlerin çoğu üniversiteye bakıyor, ve üniversitelileri seçiyorlar

Örgünde de iyi eğitim yok ki.2 yıllıktan çıkıp dgs ile alanımda girebileceğim en iyi okula girdim dokuz eylülde %100 ingilizce eğitim var.Ancak ne düzgün ders işlenir ne birşey öğrenilir.Sürekli vize, final ödev cart curt.
    Lafta havalı bölümde okuyoruz ama kim ne öğrenmiş diye sorsan kimse birşey bilmiyor.Ezberle geç, yalakalık yap böyle.Hatta bu sene şans eseri 2 yıllık radyoloji kazandım arkadaş sürekli bu okulu bırak oraya git kendini kurtar diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs

İ.Ü Bilgisayar Mühendisliği tutar inşallah

Tebrikler.Nasıl calistigini anlatirmisin? Dershaneye gittin mi? Önerdigin kaynaklar neler?

Aslında çalışma sistemi sorulacak en yanlış kişiyim Doğru dürüst çalışmadım çünkü. Haftaiçi işte çalışıyorum, haftasonu dershaneye gitmekle yetindim. Yalnız son iki ay izin alıp ders çalıştım. Matematik temelim olduğundan ve sınavdaki sorular sevdiğim tarzda olduğundan sonuç böyle oldu

• Bogazici isletme kazanan var mi

• Matematikten 35-40 üzerine çıkamayan adaylara tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle türkçeye önem vermelidirler. 40 mat 30 türkçe ile gayet güzel derecelere ulaşılabilir. Pişmanım türkçeyi boşladığım için. 1 türkçe neti bile 200 kişi öne atabiliyor sizi.
  • arkadaslar dgs den 204 puan aldım tarım ekonomisi bölümünü ığdıra kadar yazacağım sizce tutma olasılıgı var mı ya? gecen sene en düşük 217 ile almıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: nas35

arkadaslar dgs den 204 puan aldım tarım ekonomisi bölümünü ığdıra kadar yazacağım sizce tutma olasılıgı var mı ya? gecen sene en düşük 217 ile almıs

Katılıyorum! Sayısalcı bile olsanız önce Türkçe'den başlayıp atıyorum 40-50 dk (bunu kendiniz belirleyin) içinde yapabileceğiniz Türkçe sorularını yapıp sayısala öyle geçin. Tersi olunca sayısalda yorulan beyin Türkçe sorularında hoşaf oluyor. Bir okuduğunuz 5 kere daha okuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Bogazici isletme kazanan var mi

ben iktisattayım hocam sorularınız varsa cevaplarım

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.