Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tercihlerde yardım edecek var mı?

sözel bölümüm. mat yok türkçe 45 doğru okul puanıı 2.63

beykent halkla ilişkiler ve reklamcılık tutar mı acaba? 230 puan istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 27 Temmuz 2015; 11:54:03 >
  • @SEFIR
    Bende sözel bölümüm tutar hocam dediğin gibi gelirse ön lisans bölümün ne?
  • hız sorusu 135
    yaş sorusu 24
    %15 %5 sorusu cevabı 1
    un peynir pohaça tabak sorusu 7 imiş
    60 ın tam katı en kücük dogal sayının rakamları toplamı sorusu cevabı 3
    2 üzeri 2015+ 8 üzeri 2015 cevabı 0
    tatil sorusu 13
    ardışık üc tamsayının çarpımı 2100 ise hangisi iki sayının carpımı olamaz 35
    p küp- q kare tarzı işlem sorusu cevap 16
    gözlüklü kız erkek sorusu cevap 4 katı
    4.4! sorusu cevabı 1/5
    n li bir soru vardı n cevabı 10
    simit ayran sorusu vardı cevap 45
    AB li bir soru vardı a 11 b 5 cıkıyordu heralde cevap 16 idi
    ab b nin 9 katı ise tarzı bir soru vardı ab 45 cıkıyordu a-b yi soruyordu cevap -1
    saat sorusu vardı 20.38 di cevap
    15/4 (8/3-12/5) vardı cevap 1
    mantık sorusu vardı 3 ün 5 n katlarına bom deniyordu cevap biri 27, digeri 40 dı
    bir sorunun cevabı 11/6 ydı başlardan
    kombinasyon sorusu 74 imiş
    hatırladıklarım bunlar başka hatırlayan varsa yazabilir

Facebook'dan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voqka35 -- 27 Temmuz 2015; 14:02:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmonot271

geçen sene ve bu sene DGSye kaç kişinin girdiğini bilen var mı?
    ve
    tahminen ne zaman açıklanır. ağustosa kalır mı yoksa bu cuma açıklarlar mı?

Geçen senenin bilgileri osym sitesinde var. 150 bin kişi katılmıştı. 36 bin kişi kazanabilmişti. Detaylı bilgi sitede mevcut.
    Perşembe cuma açıklanır geçen sene öyle olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmonot271

geçen sene ve bu sene DGSye kaç kişinin girdiğini bilen var mı?
    ve
    tahminen ne zaman açıklanır. ağustosa kalır mı yoksa bu cuma açıklarlar mı?

Baktim simdi gecen sene ayin 19undaymis 25 inde aciklanmis bakalim bu senede oyle olur

• Geçen sene sınav 1 hafta içinde açıklanmıştı ama tercih süresi 1 ay felandı. Oysa lysye felan kıyasla çok çok az kişi var bu sınavda. Umarım bu sene de bekletip insanı çilekeş yapmazlar.

• Arkadaşlar sınava giren kişiler soruları birkaç günlüğüne sistemden görebiliyormuş açıklanınca doğru mu bu? Bilgisi olan arkadaş varsa lütfen cevaplayabilir mi? :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryder1511

Arkadaşlar sınava giren kişiler soruları birkaç günlüğüne sistemden görebiliyormuş açıklanınca doğru mu bu? Bilgisi olan arkadaş varsa lütfen cevaplayabilir mi? :(

Aday işlemleri sisteminde var su an

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarsuk

quote:

Arkadaşlar sınava giren kişiler soruları birkaç günlüğüne sistemden görebiliyormuş açıklanınca doğru mu bu? Bilgisi olan arkadaş varsa lütfen cevaplayabilir mi? :(

Ben seneye gireceğim de sınava, belki zamanı ve imkanı olan bir arkadaş soruların ekran görüntülerini atabilir diye düşünmüştüm o yüzden sordum.

• Arkadaşlar belki saçma bir soru ama lütfen yardımcı olun.

Ben 2009 yılında adaleti bitirdim ve sınavsız kamuya geçtim ordaan mezun oldum. Peki ben DGS ye girebilir miyim. Yani artık kamu mezunu mu olmuş oluyorum. yoksa adalet yüksekokulu diplomam ile hukuk fakültesi için DGS ye girebilir miyim. Yıllardır uzak kaldım bu işlerden bilen varsa bir yardımcı olsun. Teşekkür ederim.
  • Önlisans diplomaniz bulunuyor ise girebilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarsuk

quote:

Ben seneye gireceğim de sınava, belki zamanı ve imkanı olan bir arkadaş soruların ekran görüntülerini atabilir diye düşünmüştüm o yüzden sordum.

Çok zor sorulara tek tek bakilabiliyor

• Ben şuan 1. sınıfım bu yaz staj vardı maalesef staj yeri bulamadım.Seneye de dgs var ben de seneye yapıcam stajı.Bu yıl staj 21 ağustosta bitiyor,okul kabul edilip edilmediğini 2 ekimde açıklayacak.Ben de seneye yapacağımdan mezun görünmem için 2 ekimimi beklemem gerekicek yoksa okulla konuşsak erken halledebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

ben stajımı şuanda yapıyorum (01-31 temmuz) okuyor gözüküyor doğal olarak...Bir sorun olurmu acaba?

hocam siz okulunuzla görüştünüz mü? Mesela bu yıl bizim stajlar 26 ağustosta bitiyor.2 Ekimde de panolarda duyurulacakmış kabul edilenler.Acaba staj defterini verir vermez mezuniyet belgesini verirler mi? siz nasıl yapıcaksınız?
  • Arkadaşlar sayısalcılar nerede, elektrik elektronik düşünenler var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

ben stajımı şuanda yapıyorum (01-31 temmuz) okuyor gözüküyor doğal olarak...Bir sorun olurmu acaba?

hocam siz okulunuzla görüştünüz mü? Mesela bu yıl bizim stajlar 26 ağustosta bitiyor.2 Ekimde de panolarda duyurulacakmış kabul edilenler.Acaba staj defterini verir vermez mezuniyet belgesini verirler mi? siz nasıl yapıcaksınız?

tam konusmadım bende..Bana eylül başında gel dosyayı ver dediler, öyle yapıcam..sonrasını bilmiyorum..

Edit:2-3 güne ulasabilirsem hocaya sorarım, istersen durumu yazarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 29 Temmuz 2015; 17:54:41 >
  • Küçük şehirler göründü herhalde bize.
    Geçen sene sınava girmiş biri olarak sınava kolay dedik ama zamanın hışmına ugradik.

• quote:

quote:

quote:

tam konusmadım bende..Bana eylül başında gel dosyayı ver dediler, öyle yapıcam..sonrasını bilmiyorum..

Niye illa eylul başı 31 temmuzda bitmiyor mu sizin? Daha erken tarihte veremiyorlar mi?

• quote:

quote:

quote:

Niye illa eylul başı 31 temmuzda bitmiyor mu sizin? Daha erken tarihte veremiyorlarmi mezuniyet belgesini
    Öğrenirseniz bilgilendirin burdan bizi.

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.