Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

quote:

quote:

ben stajımı şuanda yapıyorum (01-31 temmuz) okuyor gözüküyor doğal olarak...Bir sorun olurmu acaba?

hocam siz okulunuzla görüştünüz mü? Mesela bu yıl bizim stajlar 26 ağustosta bitiyor.2 Ekimde de panolarda duyurulacakmış kabul edilenler.Acaba staj defterini verir vermez mezuniyet belgesini verirler mi? siz nasıl yapıcaksınız?

tam konusmadım bende..Bana eylül başında gel dosyayı ver dediler, öyle yapıcam..sonrasını bilmiyorum..

Edit:2-3 güne ulasabilirsem hocaya sorarım, istersen durumu yazarım buraya

Niye illa eylul başı 31 temmuzda bitmiyor mu sizin? Daha erken tarihte veremiyorlarmi mezuniyet belgesini
    Öğrenirseniz bilgilendirin burdan bizi.

bende anlamadım 3 kere sordum 3'ün de de eylül başı gel dediler.belli tarihleri var demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 30 Temmuz 2015; 13:22:37 >

• Takip.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben stajımı şuanda yapıyorum (01-31 temmuz) okuyor gözüküyor doğal olarak...Bir sorun olurmu acaba?

hocam siz okulunuzla görüştünüz mü? Mesela bu yıl bizim stajlar 26 ağustosta bitiyor.2 Ekimde de panolarda duyurulacakmış kabul edilenler.Acaba staj defterini verir vermez mezuniyet belgesini verirler mi? siz nasıl yapıcaksınız?

tam konusmadım bende..Bana eylül başında gel dosyayı ver dediler, öyle yapıcam..sonrasını bilmiyorum..

Edit:2-3 güne ulasabilirsem hocaya sorarım, istersen durumu yazarım buraya

Niye illa eylul başı 31 temmuzda bitmiyor mu sizin? Daha erken tarihte veremiyorlarmi mezuniyet belgesini
    Öğrenirseniz bilgilendirin burdan bizi.

bende anlamadım 3 kere sordum 3'ün de de eylül başı gel dediler.belli tarihleri var demek ki.

O zaman siz kurtardınız Bazıları zorluk çıkartıyormuş mecburen öğrenci şartlı kayıta kalıyor.Bakalım ben de seneye giricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Geçen sene sınav 1 hafta içinde açıklanmıştı ama tercih süresi 1 ay felandı. Oysa lysye felan kıyasla çok çok az kişi var bu sınavda. Umarım bu sene de bekletip insanı çilekeş yapmazlar.

bu seneki tercih suresi daha mi az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl sınav 19 Temmuz'da yapıldı ve sonuçları 25 Temmuz'da açıklandı.
    Tercih dönemi ise 21 Ağustos'ta başlayıp 26 Ağustos'ta bitti. Yerleştirme sonuçları da 29 Ağustos'ta açıklandı.
    Geçen yıl ÖSYM personelinin yıllık izni nedeniyle tercih döneminin bu kadar çok geciktiği söyleniyordu.
  • Arkadaş açıklamış tarihleri, evet öyle bi gecikme oldu. Bir an önce halledip insanların hayatlarına tercih sonucuna göre yön vermesine izin vermeleri gerekirdi ama tatildelermiş :)

• Yarindan umutluyum açıklayın artik

• Sınav sonucunu sizin için takip edecek olan ÖSYM Sonuç Alarm (Tüm sınavlar) android ve chrome uygulamamı kullanabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_108667250/tm.htm
  • sizce bu puan hesaplamalar doğru mu ? 40net ile bile 320 gibi puanlar hesaplıyor, pek inandırıcı gelmedi de bana.
  • sistemde görebildiğimiz bütün soruları daima mı göreceğiz yoksa bir süre sonra kaldırılacak mı? %20 sini açıklıyorlardı ama anlayamadım
  • sizce bu puan hesaplamalar doğru mu ? 40net ile bile 320 gibi puanlar hesaplıyor,
  • Açıklansın artık.....
  • Arkadaşlar sorum KYK ile ilgili ama DGS ile ilişkili;

Öğrenim kredileri bildiğim kadarıyla mezun olunan yılın eylül ayına kadar devam ediyor. Yani 2015 mezunları için önümüzdeki eylül ayına kadar devam edeceğini biliyorum, Dgs ile lisansa geçiş yapıldığında kredi kesilmemesi için. Ama burslar haziran ayında kesiliyor bu kesin, zaten arkadaşlarımınki kesildi. Ama aldığım öğrenim kredisi temmuz ayında yatmadı arkadaşlar. Sistemde de burs olarak göstermiyor.

Neden temmuzda yatmadı kredim? ağustos ve eylül ne olacak acaba dgs ile geçiş yaptıktan sonra mı yatar hepsi? Benden başka muzdarip var mı bu konuda?
  • ilk sonuç benden olsun arkadaşlar herkese hayırlı tercihler dilerim

• evet arkadaşlar puan hesaplama robotundan test ettim ne denli başarılı diye sonuçlar resimlerde gömülüdür.

• beklediğim gibi oldu. Matematik 1 doğru 6 yanlış

Hayatımda matematiği 7.sınıfa kadar gördüm. Lisede sistem kurbanı olduk.

Türkçe 39 doğru 19 yanlış.

Sonuç EA puanı: 211

Uzaktan eğitim yolu göründü

istediği puanı alana arkadaşları tebrik ederim.
  • Geçen sene 239 ile alan bir bölüm bu sene 234 ile basvuru yapsak şansımız olurmu? geçen seneye göre puan:240 cıkıyor ama bu sene düşmüş puanlar,Okul puanları da düşermi sizce?

bölüm:işletme
  • ulan bu senemde yalan oldu 245 yapmısım 19.870 sıralama uzaktan eıgıtımı kapatmasalardı bır umııdm olurdu hıç değilse
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    umutlu ol derim. zira çok uçurum yoktur verdiğin verilere göre. tercihini yap ama..
  • Okula girerken sıralamalar önemli peki hangi okul hangi sıralamalar ile aldı nasıl öğreneceğiz?
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.