Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dgs için dershane önerebilir misiniz? Seneye hazırlık
  • -TheDoctor- kullanıcısına yanıt
    Sibel aydından çıkmış biri olarak tavsiye etmiyorum beğenmedim ve bu sene 2500 ün üstü olcakmış size Kampüs akademiyi tavsiye ederim orda bir hocam var Burak' gayet başarılıdır.
  • ben stajımı şuanda yapıyorum (01-31 temmuz) okuyor gözüküyor doğal olarak...Bir sorun olurmu acaba?
  • Yarın bu saatlerde sınav yerlerinde oluruz artık. Hepimize Allah yardım etsin. Sınava girenlere başarılar.
  • Arkadaşlar bu sene 4 senelik gastronomi bölümüne yerleşemedim.Ek tercihler ile 2 yıllık aşçılığa yerleşip dgs ile gastronomiye tamamlasam nasıl olur?

Yoksa baştan ygs çalışıp direkmi gir dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri icimi rahatlatsin allah rizasi icin Aof diploma notu 3.00 , matamatik sifir, turkcem ise full + full. Bu sinavdan 250 almam mumkunmu? 5 tane matamatik anca yaparim cunku. Kpss de 3 matamatik netiyle 86 aldim, acaba seviyem 250 dgs puanina yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 25 Temmuz 2015; 13:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Biri icimi rahatlatsin allah rizasi icin Aof diploma notu 3.00 , matamatik sifir, turkcem ise full + full. Bu sinavdan 250 almam mumkunmu? 5 tane matamatik anca yaparim cunku. Kpss de 3 matamatik netiyle 86 aldim, acaba seviyem 250 dgs puanina yeter mi?

Benim matematik 0. Sadece Türkçe yapacağım, ben ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

quote:

Biri icimi rahatlatsin allah rizasi icin Aof diploma notu 3.00 , matamatik sifir, turkcem ise full + full. Bu sinavdan 250 almam mumkunmu? 5 tane matamatik anca yaparim cunku. Kpss de 3 matamatik netiyle 86 aldim, acaba seviyem 250 dgs puanina yeter mi?

Benim matematik 0. Sadece Türkçe yapacağım, ben ne yapayım

Kpss de tum sene matamatik ogrenmeye calistim 3 net yaptim ya boyle gerizekalilik yok

• quote:

Eşit ağırlık mi sayısal mi bölüm nedir?
    Ea ise puan 260-70 arası gelir
    Sözel ise 300 e dayanır geçer de
    Sayısal isen işin çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Eşit ağırlık mi sayısal mi bölüm nedir?
    Ea ise puan 260-70 arası gelir
    Sözel ise 300 e dayanır geçer de
    Sayısal isen işin çok zor.

Esit agirlik hukuk bolumu. Hayirlisi bakalim.

• kalemi silgiyi kalemtrası
    falan onlar veriyor demi

• Evet. Siz salona yalnızca sade bir giyim, sınav giriş belgeniz ve nüfus cüzdanınız ile gelip yanınıza başka bir şey almayın. Anahtar gibi emanetlik eşyalarınız olacaksa da onları sınava yanınızda gelebilecek bir akrabanıza ya da arkadaşınıza bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsRaRenGiZ41

ben stajımı şuanda yapıyorum (01-31 temmuz) okuyor gözüküyor doğal olarak...Bir sorun olurmu acaba?

hayır engel değil. dgs klavuzunda belirtiyor. staj dışında mezuniyete engel birşey yoksa girebilirsin diyor.

bu arada sınav sabahındayız herkese başarılar dilerim. 45dk yola gidecem taaaaaaaa ebesine vermişler beni
  • Annem girecek bugünde. Giren herkese Allah zihin açıklığı versin. İnşalla istediğiniz yerleri kazanırsınız.

• Gençler allah herkesin yardımcısı olsun benim bir sorum var ben şimdi inşaat okuyorum bu sene bitiyor şimdi diyelim ki DGS ile geçiş yapacam mühendisliğe ama okulun beni 3.sınıftan yada 1. sınıftan başlatacağını nerden bilirim mesela aydın universitesi 3. Başlatıyor ama oraya pek sıcak bakmıyorum kocaeli veya İYTE olursa çok iyi olur bu okullar hakkında bilgisi olan var mı kaçtan başlatıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 26 Temmuz 2015; 11:53:12 >
  • Sinavdan ciktim herkese gecmis olsun. Mat 7 soru salladim
    turkce 53 soru 45 inden eminim hayirlisi olsun

• Turkce kolay sayilir ama eleyici soru coktu. Matematikte kelepir 9 net. Hayirlisi.

• turkce iyiydi matematik berbat. Seneye tekrardan girecegim.Uzaktan egitimde yazabilirim. Bosa zaman kaybetmeye gerek yok :)

• zaman kısıtlıydı.. dayamışlar paragrafı
  • şahsen denemelerde matematikten 35-40 net ve tr den 40-45 rahat yaparken bu sınavda döküldüm yaw..

tr neyse zamana oynamışlar paragrafı dayamışlar ve 40net rahat yapılırdı. matematik ne öyle abicim yaff ??? 140dk veriyon kodumun ösymsi 200dklık soru soruyon... 20-30 tane yapabildiklerimi işaretledim matematikten... toplamda 80 net alayım tamam diyordum ama 70 gelse varya yatar kalkar şükrederim.. bildiğin konuları da çözemiyorsun matematikten.. birçok soru işleme dayalı değildi ve bakkal hesabıyla soru yapmaya çalışanlar 3 netten fazla yapamayacak bu kesin... sayısal mantık ve grafik sorularından şikayetçiyim en fazla, zerre kadar standardı kalmadı çünkü ösymnin..
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.