Şimdi Ara

Dijitsu DBD200 TMF A+ buzdolabı 1950 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Statik olması dezavantaj. no-frost'lar gibi daha taze tutamaz meyve sebzeyi.
    ama daha sessiz oluyor bunlar.

net hacim 204 litre, bu hacimde en ucuzu bu.

trendyol.com
    Dijitsu DBD 200 A+ 208 lt Çift Kapılı Statik Buzdolabı Beyaz Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/dijitsu/dbd200-tmf-a-statik-buzdolabi-p-72800976

Dijitsu DBD200 TMF A+ buzdolabı 1950 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 hafta kadar önce metro dan 1799 TL fiyatla aldım, fiyatına göre alternatifi pek yok, malzeme kalitesi yüksek, tavsiye ederim. Aile için yetersiz kalabilir, 2 kişiyi belki idare eder, bekar-öğrenci evi için mükemmel tercih olur.

edit: şu anda metroda 1899 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho81 -- 21 Ağustos 2021; 8:0:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/dijitsu-dbd200-tmf-statik-buzdolabi-p-HBV00000VNS6A?magaza=Kolaysepet&url_src=and-product-detail

Hbde sepet indirimiyle 1800 Tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro market kampanyasından alamadığıma üzülmüştüm. hb sepet indirimiyle 1800'e aldım bende. bu ayarda bu fiyata dolap bulmak zor. tam ihtiyacım olduğu zamanda denk geldi hb sepet indirimi. tezgah altı olanlar bu fiyatlara satılıyor.

edit: haftaiçi gelmiş olacak, sorusu olanlar olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord3 -- 28 Ağustos 2021; 16:12:6 >
  • merhaba, bu dolaptan alan oldu mu? benimki dün geldi ama çok gürültülü çalışıyor. hb'dan almıştım yarın servis gelip bakacak ama yeni bir dolaba göre bu kadar gürültülü çalışması normal değil. kullanan varsa ondaki durumu yazabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.