Şimdi Ara

Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    Türkiye'de faaliyet gösteren dijital yayın platformalarının izleyici kitlesi her geçen gün artıyor. Bununla beraber platformların abonelik ücretleri de artmaya devam ediyor. Peki, dijital platformaların abonelik ücretleri ne kadar? En uygun platform hangisi?  Netflix, Disney Plus, BluTV, Amazon Prime Video, Exxen, GAİN ve MUBI'nin sunduğu fiyatları listeledik.



    Netflix



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    Bu yılın başında fiyatlarına zam yapan Netflix'in güncel abonelik fiyatları Temel Plan için aylık 119,99 TL, Standart Plan için 176,99 TL, Özel Plan ise 229,99 TL.



    Disney+



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    Bugün gelen zam ile birlikte Disney+'ın aylık abonelik ücreti 134,99 TL oldu. Yıllık abonelik ücreti ise 1.349,90 TL. Yıllık abonelik ile aylık ücret 112,5 TL'ye düşüyor.



    BluTV



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    BluTV'nin aylık abonelik ücreti 139,9 TL. Yıllık abonelik alındığında ise 12 taksit seçeneğiyle ayda 69,9 TL'ye platformu izlemek mümkün.



    Ayrıca Bkz.Disney+ Türkiye fiyatlarına yüzde 100’den fazla zam! İşte yeni fiyatlar



    Amazon Prime Video



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    Amazon Prime'ın güncel aylık abonelik ücreti 39 TL.



    Exxen



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    Birçok abonelik seçeneği olan Exxen, aylık ve yıllık abonelik dışında, reklamlı ve reklamsız abonelik seçenekleri de sunuyor. Reklamı üyelik ücreti 99,90 TL iken, reklamsız abonelik 137,90 TL. Yıllık abonelikte ise fiyatları sırasıyla ayda 83 TL ve 115 TL'ye düşürmek mümkün.



    GAİN



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    Bir diğer dijital platform olan GAİN'in abonelik ücreti aylık 149 TL.



    MUBI



    Dijital yayın platformlarının güncel abonelik ücretleri ne kadar?
    MUBI'yi ayda 129 TL'ye izlemek mümkün. Yıllık üyelik ücreti ise 1.188 TL seviyesinde. Yıllık abonelik ile aylık ücret 99 TL'ye düşürülebiliyor.



     









  • Hepsini almaya çalışsan 1000 tl üzerinde bir ödeme çıkıyor nerdeyse. Torrente doğru zorluyorlar bizi.
  • Zaten böyle olduğu için korsana yönelttiler milleti. Birinde olan diğerinde yok, diğerinde olan ötekinde yok. Torrent de hepsi var
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    Lise zamanlarımda olsa torrent derdim ama artık eve gelince iki saat torrent filmi bul indir , uygun altyazıyı bul uğraşacak vaktim yok açıyorum tv den tıklayıp açıp izliyorum, kolayıma geliyor hatta izleyeceğim filmi bile rastgele yapıyorum normalde torrentte denk gelmeyip izlemeyeceğim filmi izlememi sağlıyor.

    Bu arada blu tv hepsiburada 1 senelik premuım ile beraber bedava geliyor ben seneliğine 180TL verdim blu tv'nin yanında prime video var yetiyor bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 15 Şubat 2024; 01:26:02 >
  • Türkiyede yailacak en mantıklı şey hepsinin ortak üyelik bedeli aynı platform altında uygun fiyata reklamlı olanı seçenegidir başka şekilde kurtarmaz zamanının megasi gibi .
  • BLu Tv hepsiburada premium aboneliği ile daha ucuza geliyor onu unutmuşssunuz :D
  • Eskiden 5-6 kanal herseyimize yetiyordu. Simdi maclara ayri sinemaya ayri diziye ayri para istiyorlar
  • Netflix 2018 den buyana araliksiz devam ediyor. Blutv hepsiburada veriyor ama hic bakmiyorum. Todtv mac icin almistim sezonun basinda uygundu diye aldim ilk defa fakat son olacak tiyatroya para vermeye gerek yok. Gain ve exxen i nadiren aliyorum bir kac ay da bir. Youtube premium da yillardir var ve kesinlikle parasini hakediyor.
    Ben degil bizimkiler tv izlediginden blutv de tv8 yok. Tod da asiri kasiyor ve kullanimi zor hantal uygulama. Turkcell tv premium da var. Spotify paycelle bedavaya getirirsem yapıyorum yapincada kullanmiyorum zaten youtube music kullaniyorum.
    Apple tv veya google tv den bazen film oluyor dijital platformlarda olmayan bazen bu iki uygulamadan satin aliyorum fazla birsey olmuyor zaten.
    Dusununce dijital platformlara bayagi para gidiyor. Neyseki netflix ve youtube premiumu ortaklasa oduyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Şubat 2024; 1:30:32 >
  • 10 saniye beklerken odaya ailen girmesin diye dua et. Reklam geç bidaha 10 saniye dua et. Reklam geç, tebrikler 1000 TL kârdasiniz devam.
  • Bunların tamamına vaktin varsa paran yoktur, paran varsa vaktin yoktur. Az vakti olup parası bol olana netflix parası az vakti bol olana önerim amazon prime olmayan içerikler için torrent.
  • Zam geldiği zaman Netflix mevcut üyelere mail atar ve mail atılan ay içerisinde yenilenen üyeliklere zam yansıtmaz bir sonraki ay yansıtırdı. Artık onu yapmayacak anlaşılan. Bugün baktım 20 şubatta standart paket için  176,99 TL ödeyecek görünüyorum.


    3-4 günde bir mail gönderiyorlar içeriklerle ilgili ama fiyatları güncelledik diye mail hala göndermediler.


    İşin garip kısmı forumda bir arkadaşın yazdığına göre Özel Plan kullanıyormuş onun 29 şubatta yenilenecekmiş paketi ve onda eski fiyat görünüyormuş.


    Sadece Özel plan kullanlara mı zamlı fiyatı geç yansıtacaklar acaba ama öyleyse çok saçma çünkü eskiden hangi paketi kullanırsan kullan zamlı fiyat geç yansıtılırdı. Ayrım yoktu o konuda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Şubat 2024; 23:42:33 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

    Hiç birinde olmayan içeriklerde var. Onları mecbur torent den filan indiriyorduk. Ülkemiz de herhangi bir platform da yayınlanmayan bazı içerikler de garip şekilde Türkçe Dublaj görmüşlüğüm var.


    Örneğin Super Girl dizisi. Nette bulduğum sezonlardan birinde İngilizce dışında Türkçe dublaj da var. Ama Super Girl ülkemiz de herhangi bir platform da yayınlanmadı diye biliyorum.


    Yanlışım varsa bilen bir arkadaş düzeltecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.