Şimdi Ara

TİVİBU'da hangi kanallar ve filmler ücretli nereden anlarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
15.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm arkadaşlar Tivibu paketi aldım ve hizmetleri hakkında neredeyse hiç bilgim yok.

Kurulum yapan arkadaş bazı kanalların ve "Seç İzle" menüsündeki filmlerin ücretli olduğunu söyledi. Ben ücretli kanalı açtığımda ya da seç izle menüsündeki dizi/filmleri açmak istediğimde ücretli olup olmadığını nereden anlayacağım?

Bir de bazı filmlerin üzerinde "kirala" seçeneği oluyor. Kurulum yapan kişiye sordum "Kirala yazan bütün seçenekler ücretli mi?" diye, "Hayır ücretli olanları ekranda size belirtir." dedi.

Özetle ben bu Tivibu'da ne ücretli ne ücretsiz nasıl anlayacağım bilenler yardımcı olursa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ücretli kanal diye bir şey yok. Paketiniz dahilindeki tüm kanalaları izleye bilirsiniz. "Seç İzle" kısmında bazı filmler ve bazı içerikler ücretli olabiliyor. Burada izlemek istediğiniz bir filmi tıkladığınızda, o filmin sayfası gelir. İzle butonun da ücretliyse eyer İzle yerine filmin ücretini yazar. Ücreti ödediğinizde faturanıza yansır. Sadece "izle" yazıyorsa direkt ücretsiz izleye bilirsiniz. Ücretli filmler genellikle "Kırmızı Halı" kategorisindeki filmler oluyor. Filmlerde 3 farklı fiyat bulunuyor. Tam küsüratını hatırlamıyrum ama 1tl - 3tl ve 5tl şeklinde değişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cl0ser

Ücretli kanal diye bir şey yok. Paketiniz dahilindeki tüm kanalaları izleye bilirsiniz. "Seç İzle" kısmında bazı filmler ve bazı içerikler ücretli olabiliyor. Burada izlemek istediğiniz bir filmi tıkladığınızda, o filmin sayfası gelir. İzle butonun da ücretliyse eyer İzle yerine filmin ücretini yazar. Ücreti ödediğinizde faturanıza yansır. Sadece "izle" yazıyorsa direkt ücretsiz izleye bilirsiniz. Ücretli filmler genellikle "Kırmızı Halı" kategorisindeki filmler oluyor. Filmlerde 3 farklı fiyat bulunuyor. Tam küsüratını hatırlamıyrum ama 1tl - 3tl ve 5tl şeklinde değişiyor.

Eyvallah, çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.