Tşkler Bende ondan aldım bakalım.Size kulaklık verdiler mi verdilerse marka modeli paylaşabilir misiniz rica etsem. |
Dijital Piyano Tavsiyesi (5. sayfa)

-
-
evet. Kulaklık ve tabure verdiler.
Kozmos 110 kulaklık modeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar, Ben de piyano alma arefesindeyim.Hiç çalmadım ve öğrenmek istediğim enstrümanlardan biri.Tabiki aklıma takılan Dijital mi Akustik bir piyano mu almak. Artısıyla eksisiyle Zuhal Müzikteki yetkili arkadaş ile konuştum.Max bütçem 150-170k. Akustik piyano için Kawai K-15 serisi önerdi.Zaten canlı olarak da test edeceğim.Dijital piyano için de Kawai Ca401.Dore müzikte dijital için yamahalarda var.Deneyimli arkadaşlar için; bana yol göstermesini bekliyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle zuhalden çıkıp doreye gidin, o bütçelere hakkını verebilecek cihaz ancak oradan çıkacaktır.
Hocam akustik piyano için de aslında çok seçenek yok) Pearl River modeli var sadece.En çok zorlayabileceğim 175k bandında Kawai K-15 modeli zuhalde.Dorede de B1 yamaha var 220kya) Şuan malesed bütçemi çok aşıyor Yamaha.Yine canlı deneyimleyip, zorlayabilir miyim bilmiyorum)quote:
Orijinalden alıntı: The Beatles
Öncelikle zuhalden çıkıp doreye gidin, o bütçelere hakkını verebilecek cihaz ancak oradan çıkacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 25 Şubat 2025; 6:21:1 >
Kawai elektronik pianoda kendini ispat etmiş ise de duvar pianosu noktasında yamaha seviyesinde değil hiç biri malesef; madem böyle bütçeler var, zorlamalısınız.
Başlangıç için aklımda olan yamaha ydp 165 modelini ön sipariş geçtim.İyi mi yaptık kötü mü bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başlangıç için ydp 145 bile yeter, iyi yapmışsınız.
-
Selamlar dostlar, başlangıç için dijital piyano alma sürecindeyim. Bir süredir araştırıyorum, Yamaha YDP165 ve Yamaha Clavinova CLP825 arasında kaldım. Deneyimli arkadaşlardan, yol göstermesini rica ediyorum.
-
Başlangıçta öğrenmekte zorlanırken bu kadar ince detaylar önemli olur mu bilmem ama en önemli fark "GH3 (graded hammer 3) klavyelerle karşılaştırıldığında, Grand Touch-S klavyeler yalnızca tuşlara nasıl basıldığına bağlı olarak çeşitli ifade varyasyonlarına olanak sağlamakla kalmaz, aynı zamanda hafif seslerden devasa seslere kadar geniş bir yelpazede özgürce ses üretebilir" diyor yamaha. Escape simulation gibi özellikleri de var benim bildiğim. İki modelin fiyat farkı fazla değilse 825 tercih edilir ne de olsa clavinovadır kendisi. Ama ayran gönüllü veya bir enstrümanla daha önce hiç tanışmamış kişiler için ydp-165in bile özellikleri fazladır. En güzeli 165i alıp 2 yıl sonra duruma göre ya devam ya da satıp üst segmente geçmek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X