Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: JoDeep7 , JoDeep7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil
5 sn
367.038
Cevap
2.846
Favori
24.007.719
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
604 oy
Giriş

Doğru karar vermişsiniz. Trilogy para verip alınması zaten çıktığından bu yana pek önerilmiyor. Yayıncılar bile yerden yere vurduğunu söylemem lazım. Oyun mekanikleri bile iyileştirilmemiş diyorlardı. Hatta Enis Kirazoğlu oyunlardan birinde var olan bir hata için Trilogy sürümde bile o hatayı düzeltmemişler diye eleştiri yapıyordu.

Umarım iş dönüp dolaşıp bölgesel fiyatların kalkmasına kadar gitmez. Bölgesel fiyatlandırma yapılan bir oyunu başka bir platformdan almak mümkün görünmüyor. Bu da diğer mağazalar için sıkıntı olabiliyor. Ama Valve için CS2'deki lootbox'lar daha büyük bir sorun. Bununla ilgili sıkıntı yaşama ihtimalleri daha yüksek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ne alaka dayı pc oyun fırsatları konusu burası

Bu oyuna co-op modu gelicekmiş, onu bekliyorum, fiyat şuan iyi, alınır.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 88% on STAR WARS Jedi: Survivor™ on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1774580/STAR_WARS_Jedi_Survivor

Co-op modu geldi, onun kutlamak için yapıldı bu indirim hocam. Bu güncelleme ile oyuncu sayısında ivme kazandılar, yoksa %40 alması pek hayra alamet değildi. Ben de alıp almamak arasındayım. Türkçe dil desteği olsa direk alırdım.  

Kış indirim döneminde normal steam fiyatına ek % 20 indirim vardı.

Yeni :Intel Core i7 7700k (4.2 Ghz.) | MSI Gaming PRO Carbon Z270 | GSKILL 16GB (2x8GB) CL15 TridentZ DDR4 3200MHz | Asus Strix ROG GTX 1080 |CORSAIR 128GB Force GS SSD| Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2| 500 GB Samsung SATA II | 2 x WD 3.5" 2TB Caviar Green Sata 3.0 | PSU : CoolerMaster Silent Pro 700W | CORSAIR CARBIDE SERİSİ 300R Siyah Kasa
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Ben olsam ingilizce bilen arkadaşların kafasına girer beraber almayı tavsiye ederdim (= , oyun hakkaten güzel görünüyo, ben zaten alıcaktım bu haber iyi oldu, teşekkürler hocam bilgilendirme için.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 40% on Citizen Sleeper 2: Starward Vector on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2442460/Citizen_Sleeper_2_Starward_Vector
    Adama ne yüklendiniz bee, kötü bir şey de demedi, onu cezbeden üst seviye oyunların olmadığını söyledi, bende de aynı durum var ben ana akım oyunları da denemek istiyorum, adama neden o kadar kızdınız ki, meraktan Nintendo denedim Luigi mansion 3 oynadım çok eğlenceliydi, sonra golf bowling tarzı spor oyununu oynadım hareketli kollarla o da çok eğlenceli idi, kızımla güzel vakit geçirdik, şimdi Nintendo al diyor, sonra pokemon açtım şu zamanda geri giden, grafiklerde ve animasyonlardan gözlerim kanadı, çok eğlenceli olabilir ama çok özensiz göründü, Luigi kapalı alan belki grafikleri o sebeple iyiydi diyebilirim, bazen insan görsel şölen istiyor makinenin gücü olmadığı için anca bu kadar oluyor diyorsun, belki switch 2 o aaa anlayışını değiştirebilir.

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • %50 + %20 şeklindeyse iyiymiş hocam, kaçırmışız. Şuan için Steam'de yine %50 almış durumda.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

@enginblacks konu İngilizce bilmek değil hocam, kendi dilinde oynamak. Birde oyun tam sürüme geçemeyecek gibi bir izlenim bıraktı bende, umarım yanılırım. Türkçe dil desteği gelse en azından üzülmezdim aldığımda.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Tavsiye ederim dostum, potansiyeli yüksek bir oyun. Batırmak için özellikle efor sarf etmedikleri takdirde güzel bir oyun olacaktır.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

32gb ram çubukları olmuş 25-30k. (Sadece ram) Adam 10k'ya konsol alayım AAA oyun oynayayım diyor. Nintendo'nun derya deniz kütüphanesinden bihaber bu cihaza 10k değmez diyor. David Beckham gibi muz orta kesmiş, bize golü atmak düşer. Yüklenecez tabii.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 29 Ocak 2026; 11:39:45 >
    Adam aaa oyun oynayayım dememiş, oyun yok demiş, e bu bilinen bir gerçek, Nintendo sahipleri çok korumacı olabilir, oyunları seviyor olabilir ama o konsolu alanlar Cod Battlefield isteyenler almaz, Nintendo olayı farklı, oyun kültürü farklı, herkese hitap etmez hitap edeni de pişman etmez, adam aaa oyun oynayamayacaksam 10k vermem diyor, ayrıca Bursa'da bir firma kırık switch için 10k istemişti almamıştım, geçen ay bir grupta 6.5k cipli switch satıldı ilk nesildi galiba, keşke alsaydım

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

O zaman tamamdır hocam. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.