|
Ana oyundaki fiyat hatası düzeltilmiş, 492 TL olmuş. Diğer sürümlerin fiyatları da artmış. Haber verdiğin için teşekkürler üstat. |
|

|
Ana oyundaki fiyat hatası düzeltilmiş, 492 TL olmuş. Diğer sürümlerin fiyatları da artmış. Haber verdiğin için teşekkürler üstat. |
|
|
|
yeri bura mı tam bilmiyorum ama varsa android tabletiniz vs. little nightmares 8 liraya düştü. bence güzel oyun. Little Nightmares - Apps on Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdigious.littlenightmare |
| _____________________________ |
|
İki gündür Bloodlines 2'yi oynuyorum. Aslında fazlasıyla potansiyeli olan ancak arada kaybolacak bir yapım. Yetenek ağacının başlarındayım ve çok ilgi çekici özellikler gördüm. Verilen kararların hikaye gidişatını gerçekten etkileyip etkileyemeyeceğini kestiremiyorum. En büyük eksi görseller. Bazı sahnelerde 2010 yapımı havası var. Nasıl olur da görseller bu kadar geri kalmış olur anlayamıyorum. İptal edilen projenin içeriğini merak etmiyor değilim... |
|
2010 yapımı hava dediğiniz belki iptal edilen oyunun assetlerinden oluşturulmuştur tekrar uğraşmamak için. Bazı oyunlar bunları tekrar kullanıyor her ne kadar oyunu baştan yapsalar bile. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emaka -- 26 Ekim 2025; 0:58:58 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |