Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir - 24 Masaüstü
5 sn
364.327
Cevap
2.823
Favori
23.684.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Giriş
    steamcommunity.com
    Notice Regarding Scarface™: The World Is Yours (2006) :: Scarface™: The World Is Yours (2006) General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/4113570/discussions/1/594037660640709973

Belli değil.

"The current page was initially intended as a placeholder while we worked through ongoing licensing and technical matters. Unfortunately, the unintended release of certain builds on other platforms caused unexpected complications and concerns. Because of that, we feel it’s necessary to pause and reevaluate."

Liste için teşekkürler. Eğer zor olmayacaksa benim de bir ricam olacak. Oyunları kontrol etmek için isim kopyalanamıyor excel tablosundan, çok oyun olduğu için tek tek elle yazmak gerekiyor hepsini. İsimler tıklanabilir linkli şekilde yapılabilirse süper olur.

www.xbox.com
    Call of the Sea ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/call-of-the-sea/9nng78k7n91k

Önemsiz oyunlar
    Gog
    R23JF3547039CB846B
    AT7J6F777FC8E90DAF
    SPFE59E9A6A932F544
    LS7KBCF15E907EFE79

Legacy Games
    Y2XUY-WMVA6-PRVZ4

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

steamcommunity.com
    Notice Regarding Scarface™: The World Is Yours (2006) :: Scarface™: The World Is Yours (2006) General Discussions
    https://steamcommunity.com/app/4113570/discussions/1/594037660640709973

Belli değil.

"The current page was initially intended as a placeholder while we worked through ongoing licensing and technical matters. Unfortunately, the unintended release of certain builds on other platforms caused unexpected complications and concerns. Because of that, we feel it’s necessary to pause and reevaluate."

Oyun silinmiş  

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

anlamadım bu işi, steam sayfasını açanlar oyunu asıl yapanlar zannediyordum, bambaşka birileriymiş, yayın haklarını nasıl aldınız, dolandırıcı mısınız gibi bir ton yorum var. garip. bu işten sonuç çıkmaz gibi.

Steam bu tür durumlarda güvenlik bakımından yetersiz. Nasıl oluyor bu yani akıl alır gibi değil Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Şu sıralar Mechwarrior 5 oynuyorum.
    Oyun hakkında iki kelam etmek isterim.

Bir mechsever olarak oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyım en baştan.

Peki nelerini sevdim?
    İlk olarak yıkılabilirlik muazzam olmuş. Binalar, ağaçlar, araçlar, ve diğer pek çok şeyi ezip geçebiliyor veya patlatabiliyoruz.
    Ama en güzeli, düşman mechlerinin kolunu bacağını yok etmek. Özellikle de balistik silahlarla. O ses tasarımı ve parçalama efektleri muazzam olmuş cidden. Hani vuruş hissi derler ya, heh işte onu iyi kotarmışlar.

Peki başka ne var?
    Tamamen özelleştirilebilir mechlere onlarca farklı silah ve varyasyonlarını takabiliyoruz. Güdümlü füzelerden lazer silahlarına, otomatik silahlardan ağır toplara kadar yelpaze bayağı geniş.

Ekibimize yoldaşlar katabiliyor veya coop ile 4 kişiye kadar ekiple savaş alanlarına intikal edebiliyoruz.
    Yüzlerce gezegende hüküm süren savaşlarda, farklı fraksiyonlarla ilişkilerimizi geliştirip, değerli silah ve mechleri ucuza satın alabiliyor, ballı kontratlar koparabiliyoruz.

Kıssadan hisse olarak diyeceğim o ki, onlarca tonluk mechlerin ağırlığını hakkıyla veriyor MW5 ve fiyatı 20₺.

Kafa ve mech dağıtmalık tam bir f/p ürünüdür kendileri.

19.6₺
    store.epicgames.com
    Just a moment...
    https://store.epicgames.com/tr/p/mechwarrior-5

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kaladin. kullanıcısına yanıt

Boşuna sevinmişiz... Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

68 tlden gelmiş gamepasse ben attım hemen

Hatalı gibi duruyor.gamepass olmasına rağmen bende aldım.steam yorumları iyi duruyor.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • yeni fm çok buglı çoook çok buglı öyle böyle değil. tam sürümü geçtim kış güncellemesinde anca düzelir

Arayüz çöp kadın futbol eklenecek dediler ama Türkiye de yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

oyunun iyi kötü olmasını da geçtim türkçe çevirisi baya kötü olmuş yapay zeka çeviri gibi sanki

Çok iyi fiyat. Alındı. Teşekkürler

Epic Games indirim listeme de eklemiştim, bu fiyat çok çok iyiymiş. Türkçe desteğine sahip aynı zamanda. Bu fiyattan kaçırmamak gerek.

Ayrıca Steam'de 7.50$'a satılan DLC'si de uygun fiyattan satılıyor. DLC nasıldır bilmiyorum ancak bence fiyatına değer :) Gamepass sahibi olanlar için oyunu ve DLC'yi ayrı almak daha uyguna geliyor. Ritual Edition ise açıklamaya göre sadece farklı araç ve araç parçası görseli seçeneklerinden oluşuyor. Bununda fiyatı Steam'e göre 33.77$. Bu görsel pack'ler Xbox'ta 14-20 TL arası fiyatlarda alınabiliyor

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 24 Ekim 2025; 8:44:23 >
    Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11

• harrydubois kullanıcısına yanıt

20 yıldır rekabet edilecek bir oyun çıkmadı o yüzden eskisine göre bazı şeyleri kısmış olmaları normaldir çünkü her sene satıyorlar.

Gamepass'e gelirse oradan oynarım. İndirim alırsa da sırf silinecek diye alırım. Onun dışında FM 24'ün çoğu eklentileri mevcuttu. Tekrar oynamadan önce eklentileri kontrol eder kariyeri 24'den devam ederim.

Teşekkürler, aldım ben de. Fiyat hataları olsun, Amazon Prime kodları olsun Microsoft tarafında da kütüphane oluşmaya başladı. Bu arada biz fiyat hatası beklerken arabalı hayatta kalma değil de insanlı hayatta kalmayı bekliyoruz tekrardan.(Cronos: The New Dawn) Saygılar.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• dün steam den ziraat kart ile FM26 almaya çalıştım reddedildi yazdı nedeni bilen var mı

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.